61

Анонимен

преди 5 години

Това Сорос ли го е писал .. По загубено нещо не бях чел , бля , бля

60

Анонимен

преди 5 години

Европа е преуспяваща винаги, когато се е отнасяла с Русия като с коза - доиш я, но не я пускаш в къщата, че мирише.

59

Анонимен

преди 5 години

До До ПриветаТози не е немец, а турчин, плюещ по Изтока и по собствения си народ. Някакво джендърче.

58

Анонимен

преди 5 години

Разяснявайки значението на характерното за Балканите понятие "политиканстване", един наш политик дал следното обяснение на своя западен колега: "Това е провеждане на разговор на политическа тема на ниско интелектуално ниво"

57

Анонимен

преди 5 години

Руснаците са глупави - на тях само ракети са им в главите. Затова те нямат шанс.Китай обаче има реален шанс да превземе Източна Европа.

56

Тео

преди 5 години

Не Европа, а държавите в Европа имат нужда от независимост. Точка! Търговския съюз е хубаво нещо и има много позитиви, но е хубаво да има приоритети - държавите да си гледат първо ТЕХНИТЕ интереси, след това ОБЩИТЕ и накрая общите взаимни интереси с глобалните играчи. Толкова е просто. А не както сега, когато чичо ти Сам каже пръцни ние да сме нацапали вече гащите! Плашилата тероризъм и Русия вече отдавна не са актуални. Време е да действаме, новата криза отвъд океана се задава!

55

До Привета

преди 5 години

Абе немец САЩ кога ще ви върнат златният резерв?Докога ще подписва Германия позорният "Канцлер Акт"?Защо Германия е още със статут на окупирана държава, а Русия искаше да се махне този статут?Защо Германия спазва Директивите на САЩ за ислямизация на Европа, при наличие че САЩ създадоха емигрантите.Ти не си немец, а платен агент на ЦРУ в Германия!

54

Анонимен

преди 5 години

Ти не си "всички европейци" а един про3 миндилл вероятно с обрaтна резба

53

АНТИ

преди 5 години

И Радев и Борисов ходят на еврейската Ханука.Сега разбрахте ли, кои са новите ни господари ?!

52

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 54Хич да не те боли за пАляците. Промити мозъци, по-тежък случай от фанатиците в ислямска държава. Русофоби до гроб, искат да строят най-голямата американска база на своя територия. Искат доброволно да ги окупира многохилядна американска армия и да им *** полякините. Тук говорим за нормални народи. Украйна, Беларус, Русия, България, Унгария, Чехия, Австрия, Източна Германия - там още пеят Меркел в Сибир, Путин в Берлин.

51

Не само

преди 5 години

Не само И. Европа, и З. Европа е превзета от САЩ, икономически и военно.Затова Де Гол навремето изтегли Франция от Нато, стовари на американците корабче с долари и си поиска златният резерв.Британия същата работа - не поканиха Шотландия за консултации Брекзит, да не говорим за С. Ирландия - какви бунтове зреят, Мей си отива. Меркел подаде оставка - защото реши да защити С. Поток 2.Макрон му спретнаха революцийка, умерените жилетки станаха радикални - как така ще иска да има Европейска армия

50

Анонимен

преди 5 години

Живеем в залеза на западноевропейската цивилизация, но ефектът на доминото най-вероятно ще застигне и нас освен, ако някой не ни спаси...от нас самите.Адът за българина това е ближният...българин.

49

Анонимен

преди 5 години

Украйна е една унищожена и смазана държава. Нямат никакво производство и икономическа перспектива. Могат да благодарят на САЩ за съдбата си. Ако се бяха събрали с Русия сега можеше да произвеждат всичко за каквото се сетят. Кораби, подводници, ракети, самолети, сателити, танкове, влакове, камиони, атомно оборудване и какво ло още не. Да благодарят на хазарските отпaдъци дето ги управляват за "мъдрото" решение.

48

V

преди 5 години

Румънски анализатор от дойчевеле.Ха ха ха.Напомняло му за студената война.Като я няма студената война ,това не означава че Русия я няма ;)По немските медии на времето един чичко с мустачки също говореше срещу Русия ,та после се наложи баш Русия да ни спасява от неговия евросъюз.Всъщност и Русия и САЩ искат да освободят Европа от брюкселско робство при това за доброто на европейските народи.А това че източно европейците лесно се купуват и пишат по немски медии срещу Русия ,а плащат данъци на ЕС

47

Анонимен

преди 5 години

Милка дарк е 40% и е по-скъп. На мен ми върши работа. Най-лесно е да обиждаш анонимно.

46

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 5 години

Украински турист - труден турист.Идват пияни на кирка.Лигавят се по улиците на градчето ни.

45

Анонимен

преди 5 години

До АнонименКакви "евтини и послушни" са украинците,бе?Това са едно роби живеещи в страх,които всеки ден треперят за живота си не знаят дали ще доживеят утрешния ден или ще ги убият.Западните държави гледат на тях като поредната държава за ограбване,нас ни боли и за украинците и за поляците и за останалите славянски народи,които са поставени в поза 'партер" и източник на суровини,евтини човешки ресурси - роби.И това са бели европейци,не са някакви аборигени.

44

Анонимен

преди 5 години

Аз не виждам руснаците да са направили нещо лошо или да правят. За сметка на това виждам САЩ и НАТО какви безобразия вършат. Слава на Русия!

43

МЕТЕОР

преди 5 години

46ПРОБВАЙ "верност качества" -85 % И ЩЕ ЗАБРАВИШ Роген -78%ВЕрвай ми !А ,да,Верност качетсва" е руски!)

42

Е какъв е проблема?

преди 5 години

Превземането на източна европа е фасулска работа! Главният съюзник нанападателите е простотията на аборигените. Това е забелязано отдавна от нападателите, които дори казват - "...вие сте прости..." и т.н. Дори една малка сбирщина от тикви е в състояние да првземе държава без проблеми. В по-тежки случаи, няколко запалени гуми и бисквитки вършат чудесна работа!