435

Анонимен

преди 5 години

РУСИЯ ДА СЕ ОТКАЖЕ ОТ ДОЛАРА И ДА ПРОДАВА ГАЗТА В РУБЛИПо-добре е да го подарява вместо да го продава за рубли. От 2-3 дни в Тексас има такъв излишък от газ че цената му е паднала под нулата. Минус $0.25 за 1 милион BTU или около минус 8 долара за 1000 куб. м. който не вярва да погледне данните на Natural Gas Intelligens в сайта Oilprice точка com.

434

Анонимен

преди 5 години

раCCия е една дълбоко комплексирана страна, въпреки гигантската си територия и "страшната" си армия. такава беше още от времето на социализма, още тогава "от високо" гледаха на българина, с пренебрежение, с чувство за собственост, но не и с уважение!

433

До 498

преди 5 години

Верно ве тоя навлек дали може все още да я "работи" Герито!

432

Български бахур

преди 5 години

Русия ела и ни обладай!!! По добре ти християнска и славянска от колкото некви янки отвъд океана. Но аз съм спокоен каквото и да стане Русия печели!!! Трябва да си пълен *** да вярваш, че ЕС и НАТО ще бият руснаците. Зад Русия стоят много силни държави и американците са наясно много добре с това и ги е страх да не станат на прах :)

431

Анонимен

преди 5 години

Отколешна е мечтата на някои да си построят нова Юдея някъде там на север....но трудно ще мине номера. Религиозната омраза на богоборците не знае граници. Уви, срещу ядрени ракети трудно се вади нож..макар и чужд.

430

Akov

преди 5 години

Паси да оди да пасе овцата си

429

Анонимен

преди 5 години

До 468РУСИЯ ДА СЕ ОТКАЖЕ ОТ ДОЛАРА И ДА ПРОДАВА ГАЗТА В РУБЛИтака е, и така би наложила санкции на сащ. защо не го направи, се пита в задачата?щото иска зеленоооооо, ама иначе "мрази" сащ и ес.шизофрения ли е това, се пита в задачата?

428

Анонимен

преди 5 години

До Я па ти...963 И ти си едно свърдящо...такова.

427

Анонимен

преди 5 години

Сине жидов, жалко че си нямаме Българският челеби!

426

Анонимен

преди 5 години

В този форум налетяха болни и невменяеми хора-все русофили.Грухтят с пяна на уста и ръсят обидни и престъпни закани.Това означава,че някой сериозно ги е настъпил по мазола.Пфуй!

425

Я па ти...

преди 5 години

До Анонимен 492 Най после един смислен коментар. Браво!

424

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен492 Русофил,днес това е диагноза.Нищо не става от вас,вече.Затова,губите непрекъснато на избори.

423

Щирлиц

преди 5 години

Как беше-"..майната му на.....",сещате се,нали?

422

ГНУСНО ЕВРЕИСКО

преди 5 години

ВЛЕЧУГО !!!!!!!!!!!!кой ви спира бе гнусове долни - вдигаите "народа израилев" и "бежанците" дето ни ги внесохте и идете да се биете с РусияНие ще гледаме с кеф по телевизията как ви изколват !НИЕ НЯМА ДА СЕ БИЕМ С РУСИЯ !НИЕ НЯМА ДА ВОЮВАМЕ ЗА ДА ПЪЛНИМ ГУШИТЕ НА ЕВРЕЙСКИТЕ ЦЕНТРАЛНИ БАНКИ И ЕВРЕЙСКИТЕ МОНОПОЛИ !СМЪРТ НА ЕВРЕЙСКИЯ ГЛОБАЛИЗЪМ И ТОЛЕРАСТИЯ !!!

421

Анонимен

преди 5 години

До ДО 483,486 Прочети по*внимателно,заканата за убийство е криминализирана у нас и в ЕС.Имаме осъдени с ефективна присъда у нас.За бунт,също,само преди дни привикаха един младеж,затова,че зове на бунт.

420

Анонимен

преди 5 години

До 482Бежанците не са направили Путин диктатор,той си е такъв по рождение.Но могат да направят нас,по-предпазливи с тях и с агресора от Кремъл.

419

Ефлалтун

преди 5 години

Путин и Ердоан вече кроят планове за пост-евросъюзската Европа, защото вече и на глуха къртица му стана ясно, че този съюз е на изкуствено дишане и я изкара още година-две, я не!Това ще рече, след като тази еврейогейталашка котчина ЕС се разтури, българия пак ще остане на улицата с бохчичка в ръчичка и ще трябва да се реши накъде да поеме - към влажната землянка на омразния пиян мужик, или гиздавия конак на още по-омразния босфорски мустакат пилавдждия!

418

Анонимен

преди 5 години

Путин лъже най-много и се прави на хрисим,когато замисля нова,отвратителна акция срещу тези,които не го слушат.

417

Анонимен

преди 5 години

До СМЪРТ482 Нали знаеш,европейските закони и нашите?За подобни закани,ти се вижда АйТи адреса и те изправят пред съда.

416

Анонимен

преди 5 години

Точно,Паси е прав,с Русия може да се преговаря само от позиция на силата.Иначе,ще продължаваме,да слушаме лъжите на Путин,докато тай превзема нови,близки до страната му територии.