56

Анонимен

преди 5 години

До АзНедей се пеняви толкова, че твоите червени пaчИ трябва първи да ги разстреляме.

55

Анонимен

преди 5 години

С тая заплата от 11000 лв. ще му трябват поне три мандата за да си купи 6 апартамента.

54

Анонимен

преди 5 години

Колежката ко продължат протестите как ли ще се чувстваш като крадеш колегиално и предколедно по комунистически евтино теб питам маи няма да е добре някои не са вечни

53

Василев

преди 5 години

Ако наистина народа е беден, да не купуваме скъпи натовски самолети за милиарди!!!???Може да си вземем мигове!!!Агент Ники Барнаби!ЦРУ!!!

52

Анонимен

преди 5 години

БОРИСОВ И ЗА ТОВА МУ ЗАВИЖДА.Не стига, че рейтингът му е двойно по-висок от тиквения, ами и заплатаа - двойно.Айде сега да вземе да дигне кръвно и в правителствена. Да ходят патриарси и мюфтии да го свестяват. Пък белким не го свестят.

51

Аз

преди 5 години

Радев ТРЯБВА да взема 100 000 лв. Всички други до 5 минимални заплати. А за корупция, кражби, комисионни - разстрел, както в Китай!!!

50

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Ами дарявай я бе гимнастик... - това можеш и сам да определиш...

49

Василев

преди 5 години

Радев бъди истински български пилот и управлявай самолета сам, със собствения акъл и ръце, а сърцето да те води единствено в защита на Бълагрия!!!Агент Рики Грийн!ЦРУ!!!

48

Анонимен

преди 5 години

В БГ политиката всччки играят много голяма сложна двойна игра никоx от тия не жrвее от 500 лв заплата да се карат за заплати е все eдно да си бъркат в носа вместо да работят на ползу роду.

47

до СТРАНДЖАТА

преди 5 години

"Ако фуражката получава 11 хилки... - то Борисов трябва да взема 50..."Борисов взима с няколко нули повече всяка година.

46

Орбан

преди 5 години

Радев, и тия където му пишете "изказванията", дайте веднъж нещо КОКРЕТНО, тия приказки може да си ги слушаме в кръчмата.

45

Джендър-атлантик

преди 5 години

Сладурчето Плевнелиев ми харесваше повече от Радев!

44

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Ако фуражката получава 11 хилки... - то Борисов трябва да взема 50...

43

пецата

преди 5 години

Най-простия народ на света, от няколко седмици само това обсъждат на всеки коментар на президента, вие каква искате да е заплатата на вашия президент 1000лв ли, тогава си мислите че той би изпълнявал най малкото задълженията си към родината си или ако някой му предложи 50хил бонус да предаде информация за армията ни той ще откаже защото заплатата му стига, даже 11 хил лв е ниска заплата за тази длъжност , най малко трябва да взема 100хил и тогава ще знам че наистина президента е стабилен

42

Анонимен

преди 5 години

Това е абсолютен факт- президентът не разполага с правомощия да си определя сам заплатата.

41

Панталей Партизанина

преди 5 години

Да, Г-н Радев получава 11000 лева но това е всъщност много добре защото каквото има Г-н Радев това има и бедния. Тоест тези 11000 лева отиват само за бедните като Г-н Радев си заделя само за хляб и сирене за да изкара месеца. Той от друго няма нужда защото когато бедния е сит, напит и облечен топло, Г-н Радев е щастлив.

40

Анонимен

преди 5 години

Бате Бойче е милиардер, те тръгнали да плюят Радев, който е истински Генерал и човек на честта. Гербаджии-трoлове са заляли сайта

39

Анонимен

преди 5 години

Радев е евроатлантически бот/робот програмиран от Сорос да играе рублажия и да шпионира Решетников в полза на НАТО.

38

Анонимен

преди 5 години

Ако Президента не получава голяма заплата, кой да получава!? А Боко не го слушайте какво пак лъже, като депутати и министри получават много повече от Президента! Всеки е в някакви комисии, бордове, нещо контролира, и сигурно им се събират заплати от по 20 Бона на месец! Да не говорим за бонуси от лобита!

37

Анонимен

преди 5 години

Гепаджийските *** са се ентусиазирали оти а падна конструкцията я останаха без работа - в бюрото не търсят *** и калинки!