80

шматка

преди 5 години

Защо в тези анкети не дават %-та на хората които не подкрепят нито една от двете партии

79

Анонимен

преди 5 години

Стига с тези сметки, само облъчвате хората и се опитвате да им внушавате кой има шансове да спечели на едни избори и едва ли не да не си хабят гласа за другите. И затова постоянно при нас само едни и същи лица биват избирани, защото нискоинтелигентната част на обществото слуша какво й се казва от телевизора и не формира собствено мнение.

78

Работник

преди 5 години

До Гoшу Понеже ме обвиняват, че съм Гербаджия, ще кажа на коментара Ви - ДА, Борисов нищо не прави за разбиване на руските монополи и дори ще клекне на Радев за закупуването на Грипен.Не съм гербаджия, просто мразя БСП от сърце и душа!Не знам що за човек трябва да си, за да подкрепяш партията ограбила родителите ти, и която сега иска да ограби и теб.Баневи, Гергов, Арабаджиев, Бенчев, сина на Вутов, Пеевски, оня с мината ... все му забравям името това са ви първенците на партията мафиотска

77

БАШ майстора

преди 5 години

До Анонименкои са тези хора които искат президентска република?ако това се случи у нас това ще е авторитарна по ердогански моделне ни трябва вожд а изграждане на манталитет който да следва правилата и конституцията а не каквото един отгоре нарежда

76

Анонимен

преди 5 години

До Работник 84Много дълги опорни точки ти дали тоя път.Ти като РАБОТНИК кога работиш? Гледам от сутринта си застъпил на смяна в медиите. И копираш еднотипни постове, сякаш написани от ученик 6. клас или някой бавнораз.виващ се.Кога ще започнат от ГЕРБ да подбират кадри с по- развит умствен потенциал. Поне някаква нормалност да видим, чак титани на мисълта не очакваме.

75

Енгелс

преди 5 години

До ГoшуВ България нещата са леко обърнати. БСП се пише лява партия, а всъщност е типична дясна. ГЕРБ хората се заблуждават че е дясна партия, а тя се държи по-скоро като лява. Открито дясно управление имахме при Костов и всички знаем до какво дередже доведе страната, затова никога повече дясно управление за България.

74

АНТИ

преди 5 години

В България "политика" стана мръcна дума.Тук вече 30-тина години политиката е станала машина за (крадени) пари.

73

бай ганю

преди 5 години

никой от управляващите не е това за което се представя а най малко патриотите,невероятно е как има % Българи които си дават гласът за всички тези фалшиви хора изпълнени с некомпетентност агресия арогантност ...но не и в съдържание на патриот,не е ясно гласуващите за тях какво управление очакват от тях -реформи ли ?нямя начин това е една сбирщина от лаещи *** които се хапят по между си но не и фокусирани върху решаване на проблеми

72

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 82Анкетите , резултатите от изследвания, проучвания и т.н. са манипулирани. Всичко се изкарва в угода на управляващите. Някой вярва ли на тия проучвания?!Публикуват се мнения на платени социолози и политолози, подкрепящи статуквото.

71

Анонимен

преди 5 години

Аааааа защо на мен ми се струва, че няма подкрепа за никой.

70

Работник

преди 5 години

Троловете не престават да жалят за неосъществените руски проекти за ограбване на България.Ужасни, нагли, глупави и алчни хора могат да подкрепят една партия, която през цялата си история е държала България в нищета и безпросветност, изолирана от европейските народи,Не случайно Левски е казал: - Само от нашите задружни сили зависи да бъдем равни с другите европейски народи.Никъде този велик българин не иска България да има общо със деспотична Русия, на която искате да предадете държавата.

69

Анонимен

преди 5 години

До GGЧе ние и сега работим за 400лв.Нищо в държавата не работи както трябва.Нищо няма в държавата, освен асфалт и чиновници.Асфалта с пари от ЕС, чиновниците с пари от бюджета.

68

Анонимен

преди 5 години

хората искат президентска република...защо не направите анкета колко процента са за това...

67

Гoшу

преди 5 години

Време е за нова и истински дясна партия. ГЕРБ не са. Толупа Бойко нищо не прави срещу монополистите Лукойл и Газпром. Напълно зависими сме от Жужето, затова са и такива цените на газта, бензина и дизела. Данъци не плащат, абе изобщо ...Не стига, ами играе и белот със Златев. Една дясна партия веднага щеше да помисли за диверсифицикация и да докара поне още 2-*** играчи за внос на суровини като нефт и газ, за да има конкуренция. Това не може да е дясна партия. А БСП/ДПС власт няма да видят

66

АНТИ

преди 5 години

Ако Гербаджиите ме лъжат за нещо, дето не го разбирам, ще си замълча.Ама да ме лъжат и крадат най-нагло - наистина ни взеха за шарани !!

65

Работник

преди 5 години

До Слава до работникАбсолютно, при Бойко Борисов взимам голяма заплата и ме осигуряват на реалната ми заплата.Фирмата, в която работи и брат ми вече излезе на светло и плаща не големи, огромни заплати и осигурява работниците на реалната заплата.Това стана възможно заради управлението на Борисов.Ако БСП още беше на власт щяхме да работим и да ходим скъсани и гладни както преди 10 години.

64

Анонимен

преди 5 години

СЛЕД КАТО ПРОДАДЕ 3 СТРАТЕГИЧЕСКИ ПРОЕКТА: НЕФТОПРОВОД, ГАЗОПРОВОД И АЕЦ, СЛЕД КАТО ПРОДАДЕ МАКЕДОНИЯ НА ГЪРЦИЯ С ПОСЛЕДВАЩА РЕАЛНА ОПАСНОСТ КЪМ ПРИСЪЕДИНЯВАНЕ НА БЪЛГАРСКАТА ПИРИНСКА МАКЕДОНИЯ КЪМ ТЪЙ НАРЕЧЕНАТА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ, СЛЕД КАТО ПРИЗНА МАКЕДОНСКИ ЕТНОС И ЕЗИК, ИЗТРИВАЙКИ СИ *** С БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ, СЛЕД КАТО ЗАЛЯ ДЪРЖАВАТА С НЕКАЧЕСТВЕН АСФАЛТ И НАРОДА СЕ ИЗТРЕПА, ЦЯЛОТО ПРАВИТЕЛСТВО ВЪН!

63

Видим резултат

преди 5 години

Тука един възхвалява нещо заплатите на трудовите хора при герб. Факт е че при герб се трудят повече българи навън отколкото тук...

62

GG

преди 5 години

Чета коментарите и ме направо не мога да повярвам на това, което виждам. Ние няма да се оправим и явно това си заслужаваме. Не мога да проумея как има толкова млади хора, които искат пак БСП. Не мога да разбера защо са толко заблудени хората. Всичко идва от злоба,завист или нз какво... искат да върнат БСП и пак да работим за 400 лв. Главата не ми го побира...

61

Shark

преди 5 години

Абе що за наглост е това? Хората протестират, и им казват че не ги искат, нито ГЕРБ, нито БСП, нито никой, те си плащат за проучвания кой на кого води. Не разбрахте ли че народа не ви иска....макар че лично аз не вярвам на това. Ако се стигне до предсрочни избори, пак ще гласувате за ГЕРБ или БСП. Протестите в България се изразяват в празни лозунги, чесане на езици и запълване на времето в събота и неделя. Нали ги гледах снощи пред НС, 20 -30 души я имаше, я не.