75

Анонимен

преди 5 години

А как е в Норвегия, как е в Норвегия, има ли някой синът му да живее в Норвегия да разкаже?

74

Анонимен

преди 5 години

още около 150 поста и на червените *** им свършва лимита от рубли по темата :)

73

Анонимен

преди 5 години

До Работник социалист 75. Ще ме скъсате от смях. Прав сте, че Нинова ще разпредели парите по сметки на фирмите, само че нито стотинка няма да попадне в ръцете на работниците. Всичко ще остане за чорбаджиите. БСП не са по-добри от ГЕРБ просто разпределят паричните средства по различен начин. Другото, което става при управление на БСП е, че има повече хляб за престъпниците. Питайте ги, аз лично съм говорил с хора, които се занимават с такава дейност, които са гласували за генерала президент !

72

Анонимен

преди 5 години

До АнонименКакво общо има тук Северна Корея? Северна Корея е много по-напред като стандарт на живот от България, българите могат само да мечтаят за такъв стандарт на живот. Северна Корея е световна сила с която дори САЩ се съобразяват, а България я подритват презрително като мpъсна изтривалка и САЩ и ЕС.

71

Анонимен

преди 5 години

Бях 6 месеца в Грац, Австрия, където от десетина години живее синът ми със семейството си.Напълно съм убеден, че с това управление, с тези хора начело на държавата, НИКОГА НЯМА ДА ГИ СТИГНЕМ. Жалко е за държавата ни, за народа ни, но ние наистина сме на дъното на Европа.

70

Ассьжгййхж

преди 5 години

Абе и БСП са крадци, но Бойко е толкова нагъл, че краде без граници и до кокал, вижда се до къде докара икономиката ни, добре че са парите от ЕС или сме пред фалит.

69

Обективен

преди 5 години

Ако на някой му харесва да живее в тази джунгла, която в момента представлява "Западна Европа", нека да ходи. Там или живееш като скот в мизерия и се заблуждаваш, че си велик, или си на добре платена работа и си се преборил с огромна конкуренция. Който го може второто, нека да ходи, ама да е готов, че разботата е сериозна и няма да подпира бюрото. В средния клас, хора с образование, но не изключителни специалисти, по-добре е в България. Хората започнаха да идват от чужбина в България по фирмите.

68

ПРЕДИ и СЕГА

преди 5 години

При социализма, ни казваха, че може да дойде експлоататорски капитализъм.Да, вЕрно е, той дойде !

67

До 69

преди 5 години

Разделяй и владей!Не знам защо някои като теб продължават с лъжата за хранилката и държавните служители?! Те са хора като всички останали и малка част от тях са партийно назначени на най-високи позиции от управляващата в момента партия,. Не съм държавен служител, нито имам такива роднини, но с какво един работещ за държавата служител се различава от служител в частния сектор, който работи абсолютно същото? Сигурен съм, че много малка част от държавните служители гласуват за ГЕРБ.

66

Анонимен

преди 5 години

До европейциВсе по-богати чорбаджии с нови бентлита и палати и все по-бедни роби на труда с 6-700 лева подаяние... Не вижам какво лошо има бизнесмените с печалбата да си купуат бентлита, това са си техни пари от техните фирми, те решават как да ги харчат, ти защо не си гледаш себе си да живееш според това което печелиш ами гледаш канчето на другите.

65

Анонимен

преди 5 години

предатели продадохте родината окупатора за банани , дъвки би-бип и дънки .. Резултата е това банова република..

64

Велес

преди 5 години

..."Слаб икономически растеж, ниски доходи"... Абе, ей... дет пишете тези глупости... Вий телевизия не гледате ли, вестници не четете ли, Боко слънцето и Цецо не слушате ли, на председателя на парламента не обръщате ли внимание , на патриотите без изключение, ми кохортата гербаджии ... Какви успехи отчитат... Я да си вземете бележка и вий и народа, и да не смущавате блажено спящите....

63

анонимен

преди 5 години

Не е 600-700, а под 500 лева чист доход, като се махнат удръжките!

62

Анонимен

преди 5 години

До Обективен 60Такава пропаганда като теб разпространяват в Сев. Корея. Внушавали на гладните, умиращи от бедност хора, че в другите страни се живеело много бедно, нямали даже кашата, с която се хранели севернокорейците. По границата с Ю. Корея построили лъскави нови градчета, като декор, в които никой не живее, за да заблудят южнокорейците, че в Сев. Корея животът е супер. Това правите и вие от ГЕРБ-внушавате ни, че сме УЖ добре. Пропаганда!

61

Работник социалист

преди 5 години

Да свалим ГЕРБ на следващите избори и БСП ще ореже заплатите на държавните чиновници които сега са на хранилка при ГЕРБ и парите ще превежда по сметките на частните фирми да ги дават като надбавки на работниците в частния сектор - така е социално справедливо по социалистически, стига са яли държавните чиновници от хранилката на ГЕРБ, нека Нинова им ореже заплатите.

60

Обективен

преди 5 години

"Жилищата са наследство от 1 друг строй или са купени със заем, който ще изплащат и децата им. Кой има по 2 коли- софиянци. Кой пълни заведения и МОЛ-ве- софиянци."Какви "софиянци" бе, другарю? В София не остана нито един софиянец, ела да провериш ако не вярваш. В трите големи града в България се пренесе 80% от трудостпособното население. Хората работят и живеят. Така е навсякъде. Голямите градове привличат всички. Не знам защо си мислите, че тук се случва нещо по-различно?!

59

Анонимен

преди 5 години

А бе гереберастки смо таняци, да ви попитам - вие в някакви затворени комплекси ли живеете, в друга България или може би на Луната ?

58

Анонимен

преди 5 години

До АВЕ,НЕ ЛИЧИ ОТ ТОЯ ДИРИЖИРАН САЙТ, ЧЕ ВЧЕРА Е ИМАЛО ПРОТЕСТИ!по 20-30 кресльовци на град протест ли е?

57

европейци

преди 5 години

Все по-богати чорбаджии с нови бентлита и палати и все по-бедни роби на труда с 6-700 лева подаяние...

56

Анонимен

преди 5 години

Не вижам какво искат от правителството, ГЕРБ и другите правителства винаги са давали добри заплати на техните работници държавните служители, много рядко са протестирали досега. Ако на някой са му ниски доходите да говори с работодателя си, ако му откажат по високи доходи има избор - или да се примири и да остане или да напусне и да търси работа на по високо заплащане. Какво общо има тук правителството или ГЕРБ или БСП или политическите партии.