125

Анонимен

преди 5 години

Герб са минало. Затворете границите за да не използвате услугите на Интерпол. За справка - Груевски.

124

Един

преди 5 години

И февруарските протести през 2013 и сегашните са с едни и същи организатори и участници. Квадратни мерцедеси и мутри водят колоната, зад тях 20-30 коли и километрично задръстване от случайни шофьори, които не искат да имат нищо общо с бръснатите мутри. В София 50-тина футболни запалянковци с димки, рокери-русофили и батки от фитнесите. Това сте вие! Жалка картинка.

123

ай сиктир

преди 5 години

До ЕдинОнзи пропускаш една малка подробност, че по времето на Орешарски цената на барел петрол достигна 120$, а сега беше зорлем 89$, а цените бяха кажи речи едни и същи така, че лъжеш точно като гербераст

122

Българин

преди 5 години

Бойко повдигни обвинения на Орешарски!Белкем някой ти повярва че не пипаш ,като комунист

121

Анонимен

преди 5 години

Много искам като Бойко да се возя на служебна кола и да я използвам за лични цели! А до Бургас ще летя със самолет на Еърбъс, който не плащам от джоба си и ще разкарвам с него чалгаджийки.

120

Поредния тиквовизъм.

преди 5 години

И к'во ще пише на бележката - Що цената е такава? Отговор - Що'т' тъй...

119

Анонимен

преди 5 години

70-80 процента от българите карат коли над 10 години по икономически причини.Почти никой не си купува кола за над 3000 лева. Ако закона се приложи, трябва или всички да останем без коли, или да плащаме масово свръх възможностите си.

118

Българин

преди 5 години

И три и четири мандата, да има,няма осъден крадец корумпе политик.няма,Ми осъди Орешарски бе Борисов,нали той фалира КТБ. Ама и ти чопна от млрдите на КТБ А?

117

Анонимен

преди 5 години

Ние имаме най.ниския акциз на горивата.Ако акцизът беше колкото в останалите европейски държави колко щеше да бъде цената по бензиностанциите?

116

117,

преди 5 години

Ти как прецени кой е нормален по репортажите и как разбра кой е бил в затвора? Или тези неща ти ги обясниха, като ти плащаха да напишеш тази глу.пост?

115

?!

преди 5 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

114

Анонимен

преди 5 години

За толкова си учил да караш сега 30 г. кола!

113

Анонимен

преди 5 години

Пишете, пишете герберски платени писарушки! Все повече отвращавате и малкото ви останали поддръжници! Нас не ни обединяват партии, а битието!

112

Анонимен

преди 5 години

110 - ако нещо се променяше с избори, отдавна да са забранениЕдинственият вариант е - Стачки. ВПрочем това е ясно от 20-те години в Англия, когато започват стачки срещу правителството на Макдоналд.

111

Анонимен

преди 5 години

Тези протестиращи всъщност са бивши затворници, на които са раздадени пари да създават безредици. Не видях нито един нормален човек на репортажите.

110

Анонимен

преди 5 години

До ЕдинА за потребителската кошница, а? Коя е по-голяма? Сега по Банкянската магнолия или тогава?! Вашето е стъкмистика от 2009 г. Или с други думи- крадем. Яко крадем.

109

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 107Колко са таралясниците? Ако си взел 15-20 годишно ауди или БМВ, а не Дачия или Кия? Да не говорим, че за криминално проявените от Перник най-удачен е Фолксваген пасат комби на старо. Да те светна ли защо и колко от протестиращите го имат по "служебни"причини?

108

Българин

преди 5 години

Три мандата за бойко и нито една реформа никъде,но АСФАЛТ и дупки бол,асфалтират паветата и туй то!Заеми 60 милиарда напуснали 2млн.Българи !Бойко обаче стабилен,непоклатим,разпорежда и мята крачоли през ден до Брюксел !

107

до 9 8

преди 5 години

омръзнаха ми оправдания с пазара. Като се оправдаваме с пазара, защо пазара в Германия, Румъния, УНгария, Полша и т.н. е такъв че заплатите там са 7-8 пъти по-високи, а цените почти същите? нима те не са в ЕС? Затоав масово българите бягат в Германия и Великобритания.

106

Анонимен

преди 5 години

и какво ме мутрагент със скъпия данък ще накараш хората да си сменят колите ли или просто пълнене на бюджета и относно екологията защо тогава не вдигате данъка на старите дизели само или просто при ГТП да се мери реално кой колко замърсява или това не ви е изгодно. Стига се оправдава и се прави на жертва , пътници сте и това е на хората им омръзнаха номерата ви . ОСТАВКА!!!