256

Анонимен

преди 5 години

Хайде ако обичаш дрогарьо Гадев да си говориш САМО ОТ ИМЕТО на 1млн.дето гласуваха за Корнела.ТОВА СА ТВОИТЕ ХОРА.Останалите 1млн.отдавна са те от/..бали. а другите 4млн.не знаяъ кой си.Днес с ново прозрение Гадево-няма смисъл от оставка на правителството...при тези протести-КАКВИ ПРОТЕСТИ БЕ,НА БРЪСНАТИ ТИКВИ И КУ/..ВИ В СКЪПИ ДЖИПОВЕ!!??"Никой не може да изкара НАРОДА на протести на сила" ХАХАХАХАХА,виц на годината-БРЪСНАТИТЕ ТИКВИ ПО ТРИЙСЕТ.ПЕТДЕСЕТ.100 ЧОВЕКА НЕ СА НАРОДА БЕ ГАДЕВ!!

255

Мечо

преди 5 години

Радев изпълнява волята на Путин и трябва да бъде импийчнат.

254

антиджендар

преди 5 години

азмразавибезплатноооо

253

Анонимен

преди 5 години

"Ирина Бокова в качеството си на шеф на ЮНЕСКО признала космическата държава Асгардия" ??????????!!!!!!!!!!!Само се вижте бългaрaцтите КАКВИ ИДИOTИ сте.политиците ви са 100% отражение на нацията.От *** по-***.*Естествено новият шеф на ЮНЕСКО е анулирал този безумен акт.

252

Анонимен

преди 5 години

ЗА ТОВА ПЪК ЦЕЦКО АПАРТАМЕНТО-МОЖЕ !!

251

Анонимен

преди 5 години

Тоз вонен знае ли кой викаше За бога братя не купувайте стар бардак със нови демократи. Радев сигурно като Мадуро вече си е обърнал парите във криптовалути. А който не купува руски самолети, а купува Грипени и краварски барутници на ***. Путин му тегли една тънка и го удря през кръста със скъпи горива на международните пазари ще си имаш Грипен евтин ама еднa кофа керосин ще ти струва колкото бутилка отлежало 200 годишно уиски.

250

до 257

преди 5 години

Откога на истината се казва разединение? , клонящ към нулата. Като Плевела ли трябва- никога не говореше за проблемите на народа, а се изживяваше като велик международен дипломат? Затова си тръгна с ретйнинг. Или не сме последни по всичко заради гербаджиите? Лъжа ли е казал или служебно го плюеш?

249

антисоросоид

преди 5 години

Малееее ! Умират от безсилна злоба троловете на ГЕРБ и Сорос. Те са едни и същи ***. А дано няколко се тръшнат до коледа в името на истамбулската конвенция

248

до 263

преди 5 години

Цура ли става? Радев има най- високия рейтинг, избран е от народа пряко, с голямо мнозинство. Свиквайте с това. Като не- хващай си чаната и ЕС е отворен.

247

хюго бос do 259

преди 5 години

Ми напротив, прав е- ГЕРБ да си свършат работата, а не да бягат. От 10 г са на власт и сме на дъното по всичко. като подава оставка преди края на мандата, гербаджията от Банкя си мисли, че ще се връща на бял кон до брезкрай.

246

реалност

преди 5 години

Румен Радев с доверие 71% - най-великият президент за всички времена!Мая Манолова- 66% довериеПлевнелиев -7%довериеЦвъЦветанов- 4%довериеБорисов ОСТАВКА

245

до 260

преди 5 години

Натам вървят нещата, но без Корнелка и тя не е нещастна от това! А може и без тикваря!

244

Анонимен

преди 5 години

Льотчика не става за президент... факт

243

Версай

преди 5 години

Разговора на другарите вчера бе кратък! Другарят Тръмп: - Махна ливече оня компрометиран тапанарин??!Другарят Радеф: - Само с помощта на майор Путинь не мога!Другарят Тръмп: - Окей! Харашо!...........

242

Не само външно

преди 5 години

Но и по акъл мяза на правешкия цървулко Резидента им...

241

Анонимен

преди 5 години

Кака *** яко прецака нещата с тоя мушмурок.Явно БСП ще са съглашенци с Тиквата.Всичко е театро.

240

Анонимен

преди 5 години

Оставката на правителството не било решение-рече Радев ???!!!А какво е решение бе ***???Ти Боко-тиквата и Пеевски ли подпираш???КОГА успяха да те купят??Значи ти си толкова алтернатива колкото и чумата е алтернатива на крастата.

239

Кремльовския кавал

преди 5 години

Е обещал на Румен *** да го направи губернатор. Чака ни ново руско робство!На оръжие!

238

На снимката

преди 5 години

Разединителят на Българите, назначен от Решетников. Позор!

237

Анонимен

преди 5 години

Добрият президент не пречи на Премиера защото е влюбена в него и цял мандат мълчи като пукал, и се хили като наръбана от магарето тиква!