119

Анонимен

преди 5 години

В последно време под интерес на обществото задължително се разбира интереса на работодателя, управляващия или властимащия. Що така и до кога това? Намерете мярката, щото иначе мярката ще ви намери!

118

Анонимен

преди 5 години

До 142Най-вече си внасяш мама да ти пере гащите.

117

Анонимен

преди 5 години

до 137 - ще си внесем молдовци, а после - и китайци. Ти нас не ни грижи.

116

хм

преди 5 години

тия говорят за майките все едно са 50-годишни жени, които имат акъл, пари и многобройни връзки.

115

До 130

преди 5 години

Напротив не говоря от името на общество, нашето е общество като цяло все още не е дорасло да осъзнае някои просто максими, да мисли логически, да влага в разум. Аз просто написах какъв е ефекта от глупавия закон - работодателите се пазят от жени в детеродна възраст, това са фактите, същото важи и за хора с ТЕЛК, те са нежелани, не защото нямат качества, а защото закона е глупав. Но ти си егоист, теб те интересува единство твоя интерес.

114

Анонимен

преди 5 години

До МайкаИгнорирай ги тия смешници, чудят се с какъв изсмукан от пръстите аргумент да си прикрият шовинизма и скритата омраза към майка си.

113

Майка

преди 5 години

Временният договор си е временен договор - такъв е законът. Ако някой почне на мойто място, трябва да е наясно, че после ще го уволнят когато ми изтече майчинството, мен това какво ме засяга, това си е негов проблем.

112

Арахангел Михаил

преди 5 години

До 115Истински късметлия си. Напълно си лишен от каквито и да било човешки качества. Трупай там дрънкулки и парцалки само не ме карай да те чета изкривените бизнес философии, че ми докарваш главоболие. Ти си доказателство за това, че капитализма е наистина гнил

111

Анонимен

преди 5 години

До Временно назначенСтига се прави на различни хора, за да изглежда, че много са на твоето мнение, супер смешно е. Може и да е анонимен този форум, но си личи и е много жалко.

110

Анонимен

преди 5 години

То бива простотия, но и да си манипулатор е нужен мозък. Не схващате ли колко е нелепо да вините майките за трудовата съдба на заместващите ги? Българите нямаме никакъв шанс сред тази въпиюща посредственост...

109

Временно назначен

преди 5 години

Законът трябва да се промени, така че работодателите да се задължат да отварят ново работно място на постоянен договор за временно назначените на местата на майките когато майката се върне на работа!

108

Анонимен

преди 5 години

До РаботодателОх, най-много да уволняваш баба си като не ти е сготвила манджата както трябва, аман от актьори в тоя форум.

107

Анонимен

преди 5 години

До 128Защо говориш от името на обществото? Тва чи ти се е накърнило лично на теб достойството, защото са ти посочили вратата като е изтекъл временния ти договор, не значи, че всички са неадекватни като теб. :)

106

Анонимен

преди 5 години

До МайкаЗакона си е закон, така е, но закона винаги може да се промени, така че да бъде справедлив и да обслужва интереса на обществото. Защо работодалите не желят да наемат жени в детеродна възраст? Точно заради глупавия закон. Ефекта от подобни забрани и ограчения, винаги има негативен ефект, винаги води до изкривявания, икономиката не търпи подобни груби намеси. Трябва да се влага разум, а не егоизъм и долнопробни чувства и емоции.

105

Анонимен

преди 5 години

Не се наядоха мутробизнесмените.В България има най-ниската данъчно-осигурителна тежест в цяла Европа.Най-ниските заплати в ЕС и пак са недоволни.Досвидя им се да платят една заплата на майките с деца.После се чудят ,че нямало работници.Ами как да има като не се раждат деца.

104

Анонимен

преди 5 години

До 125АхАхХАхАХ, по-забавно нещо не бях чела днес!Тичкайте бързо там, изпускате купона.

103

Анонимен

преди 5 години

До 122Да, във фирмите понякога уволняват хора. Или хората напускат.Това го знаем всички.Не е драма.

102

Анонимен

преди 5 години

До 122Еми... шанс.

101

Анонимен

преди 5 години

До АнонименАхахаха, аз също замествах жена по майчинство, когато тя се върна ми предложиха да остана, защото си вършех добре работата и аз приех. И аз замествах майка по майчинство във фирма която печелеше и правеше огромни печалби и даваше високи заплати, и когато майката се върна ме уволниха защото просто не им бяха нужни хора.

100

Анонимен

преди 5 години

До 118Глупи, разлика между временен и безсрочен договор правим ли, или?