134

До 147

преди 5 години

Много е тъжно да караш такава кола , съжелявам те!

133

Край

преди 5 години

До тези дето мислят да си купуват кола в София сега. Да ви кажа нещо дето Фандъкова не смее.Добре си направете сметката - проблема не е да си купиш кола и с 2000 лв. можеш.До 3г. в София колите ще се паркират САМО ПЛАТЕНО.Данъка ще скочи драстичноза екология ще се преследва зверскиНе стане ли така и не намалеят ли колите - от тях просто няма да има смисъл - при средна скорост в града от 5-8 км/час пеша ще е по-бързо.

132

Евро 5

преди 5 години

Диезеловите коли под Евро 5 се забраниха по големите Градове в Германия , а какво прави България по този въпрос , не сме длъжни всички да слушаме само скандалите но оня селянин Вицепремиер от Бургас

131

Iceblast88

преди 5 години

До КрайКачи се ти в тролей които е произведен през 19 век и технически преглед неможе да мине дори в Сомалия!Аз си ценя живота и няма да се возя в нещо което всеки момент може да се запали,няма спирачки и е с повече ръжда отколкото има по Титаник!Аман от комунисти.Ти ще се качиш ли на нещо което през 15м се чупи и което на пода има дупка през която може да паднеш на пътя?Аз лично,никога няма да се кача на такова нещо.След като има закон такситата да са на по 15г. то и градския трябва да е до 20

130

Анонимен

преди 5 години

По-добре висок данък на старата кола, отколкото белодробни онкологични проблеми! Сега остава и да се реши проблема с печките на твърдо гориво! Само не ми споменавайте за бабичките по селата. Те не са проблема, а проблемът са съвсем други индивиди.

129

Анонимен

преди 5 години

Какво като е пежо,моето е бензин 406,на 110 000 км,на 15г.гаражно,купено ново от БГ,поддържано само в сервиза на пежо за консумативи,аз съм жена шофьор от 30г активно шофирам със златен талон и без нито една катастрофа и акт от КАТ,има и такива шофьори и поддържани коли!Карам я всеки ден!какво като е пежо?

128

Анонимен

преди 5 години

Е, поредната малоум...щина! Да не мислите, че някой е много щастлив да кара 20 годишна кошница, която всеки момент може да го остави на пътя? Ама докато има хора със заплати от 500-600 лева и управляващите смятат това за повече от нормално, тогава ще е пълно с коли не втора, а трета ръка закърпени в гаража от "съседа Пешо", защото пари за истински ремонт няма.

127

Анонимен

преди 5 години

Аз си купих чисто ново бмв и вместо данъка да е 50лв че не замърсявам въздуха, 400 лв ми е данъка а за онзи дето пуши като кумина на теца 30лв

126

Анонимен

преди 5 години

Никога няма да умре бизнеса втора ръка.Луксозен френски седан на 10 години в момента е 10000 лева. Евро 4. Екстри всякакви.Мерцедес-Бенц - С220 10 години. 13000 лева.Вътре кожите,дървото автомат - както си трябва. За 15000 едвам се събират за най-евтината дачия и то на разпродажба някаква.Екстри-седалки,километраж,жабка. Е кой ще си купи?И защо?

125

Анонимен

преди 5 години

КРАЙНО ВРЕМЕ БЕШЕ!

124

без коментар

преди 5 години

ГЕРБ и Патриотите трябва да спрат тоа внос на дизелови трошки от Германия , ама явно не се интересуват от това , тогава веднага ОСТАВКА

123

Анонимен

преди 5 години

В тая територия Ром да си. Няма данък за каруци, няма винетка, няма ГО, няма зареждане с гориво, няма зимни/летни гуми, няма масла и филтри. От 2019 г. всички по конете !!! Wild wild East :)

122

Iceblast88

преди 5 години

Като искат да се обнови автопарка, защо не направят като в Румъния? Когато купуваш чисто нова кола, държавата ти плаща 2000 евро от нея? Така се подменя автопарк, а не с по високи данъци! Кога най накрая ще прокараме и нещо хубаво от Европа - възстановяване на данъци за физическите лица например или различни ставки за ДДС за различните стоки? Кога ще премахнем дублираните данъци? Екологичен данък за МПС се плаща четири пъти!!! 1- при регистрация, 2- акциз на гориво, 3- свинетка сега и в местния!

121

Българин

преди 5 години

Браво на Бойко , поредното много правилно и блестящо решение за бъдещето на България!!! С такъв yправник начело се чувствам сигурен в светлото ни бъдеще!!! Благодарим ти, г-н. Борисов!

120

Край

преди 5 години

Тия дето реват че градския транспорт е зле и за това карат коли да си дадат сметка че с парите от колите може да се засили градския транспорт и на бус лента кола да не стъпва.

119

Анонимен

преди 5 години

Старата кола по принцип е скъпо и времеемко хоби за хора които разбират. Тук е основен начин на транспорт, кара се в незнайно техническо състояние докато те остави на пътя, търсят се части от морги в последния момент. Уж бели хора, а сме като римляните.

118

Край

преди 5 години

Утре ще вземат да искат социални помощи за покупка и поддръжка на кола. Беден /и ром вкл./ и кола са две несъвместими неща. Това че се допусна да се карат коли който отдавна са бракувани в държавите от които идват е див популизъм.Резултата е средна скорост от 14км. в час в София и асми/емфиземи/ракове

117

Анонимен

преди 5 години

Каращите на газ ще обжалваме решението за екологичната съставна в данъка и приравняването на газта с дизела.

116

Анонимен

преди 5 години

До 133Те и дрехите на гърба са ти лукс, а не даденост.

115

Анонимен

преди 5 години

Колата е лукс, не даденост!