7

ВИДИНСКА НАДЕЖДА

преди 5 години

ОСтавка на ГЕРБ и БСП ПАБЕДА!ИДва отново нешето време! Първо сваляме Симеонов, после и Бойко! Късаме връзките с ЕС, скрепваме братка друшка с матошка россии, незабавно влизане в евраийския пакт! Нинова гарантира вдигане на заплатите, на пенсиите, държавата ще се погрижи за децата с увреждания, няма да вдигаме данъците на колите, престъпниците в затвора, нулева престъпност, нулева корупция, прозрачност!БСП ГАРАНТИРА, НИНОВА БОРИСОВ ЩЕ ДЕТРОНИРА! БСП ПО БЕ ДА!

6

Анонимен

преди 5 години

Жена с позиция и ум. Вицето дава усещането за безнаказаност, което цари из цялото ни общество. Ако не бъде махнат от поста, за всеки вече ще е ясно, че можеш да кажеш и да се държиш както си поискаш, без да има последствия. Не давайте такъв пример на обществото.

5

ист

преди 5 години

Доживяхме тази да ни поучава. Силата и не е в думите, а в разводите.

4

Анонимен

преди 5 години

Тази не шофираше ли пияна кола на НСО, преследвана от полиция?

3

Анонимен

преди 5 години

Симеонов поясни думите си много точно. Стига изопачаване на думите му.

2

Анонимен

преди 5 години

ОСТАВКА НА РАПОНА РАДЕВ, НАЙ - НЕДОСТОЙНИЯТ ПРЕЗИДЕНТ В НОВАТА ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРИЯ! *** ПОД ЧЕХЪЛА НА *** НИНОВА, КОЯТО МНОГО ИСКА ДА ВЗЕМЕ ВЛАСТТА, ЗА ДА НАПРАВИ ЕДНА БЪРЗА ПРИВАТИЗАЦИЯ АЛА ТЕХНОИМПЕКС!РАДЕВ ПЛЕШУНГЕРА ЗЬАЩО МЪЛЧИ, А ЖЕНА МУ ГОВОРИ? ИЛИ ГО Е СТРАХ, ЧЕ АКО СИ ОТВОРИ УСТАТА, ПОСЛЕДНАТА ШЕ ГО ИЗГОНИ ОТ ТЯХ И ЩЕ ТРЯБВА ДА СПИ В КУЧЕШКАТА КОЛИБА?

1

Анонимен

преди 5 години

По - голям позор е любовникът ти - *** радев, чийто баща сгази като куче един инвалид с мощния си мерцедес у Хаскоу и накрая блъснатият го изкараха виновен!Жалко е една любовница да си подава въобще носа!