27

До 20

преди 5 години

В една демокрация, всеки има право на мнение, не виждам с какво Симеонов е излъгал, не виждам аргументи срещу това което е казал. Виждам само едни долнопробни опити за запушване на устата на всеки с някакъв разум, къде е дебата, къде са аргументите, една групичка хора правят циркове, изкарват абсурдни искания и се цупят като малки деца когато не отказват - това е някакъв инфантилен рекет.

26

ПП

преди 5 години

Не мисля, че проблема на тези родители на деца с увреждания ще се реши с оставката на Симеонов.С неговата оставка ще се постигне целта на хората, които са застанали зад тези майки. Защото все по силно в обществото се говори, че им е платено да предизвикват проблеми в държавата. Говори се, че една част не са родители, а са там и скандират. Добре главата на Симеонов ще падне и...какво от това? Какво ще се промени за тях? Май нищо.Само проблеми в правителството.Дали това не целта им?!

25

мак

преди 5 години

Главата на наглеца няма да падне. А би трябвало, защото изказването му бе гадно.

24

Анонимен

преди 5 години

Според мен прецедента непремереният "език" на известния с подобни изцепки Валери Симеонов употребен срещу справедливите искания на майките на деца с увреждания в случая се използва, за да разклати без това нестабилната коалиционна схема. Близо е до ума кой използва и най-големите трагедии и трусове, за да си прави ПР. Разберете, социалистите, Хората ще гласуват по-скоро за дъртите комунисти, отколкото за вас. Подкрепям майките с две ръце. А Валери Симеонов - на позорния стълб!

23

Анонимен

преди 5 години

Малееее, колко *** са впрегнали, да го защитават този ***...

22

Мнение

преди 5 години

Абсурдно ще е ако Сименов остане.

21

Анонимен

преди 5 години

Поредния театър за материла - лошият Коалиционен партньор Далаверии добрият чичко Борисов, който му се скара.Отврат, ама тоя *** народ друго и не заслужава.

20

гост

преди 5 години

Много платени *** пишат тук ,защитават тези увредени кресливи майки и защо ,щото да взема един куп пари за този който клати дърветата ,а ти бачкай за 600 лв и им плащай от своите пари -аз пари не давам.-Браво Симеонов с теб съм!!!!!

19

Анонимен

преди 5 години

Голямата грешка на ББ е че винаги се огъва пред натиска на стотина протестъри. Дали обществото подкрепя безрезервно кресливите майки? Дълбоко се съмнявам, напротив те изразяват мнението на едно малцинство, но пък едни хора ни втълпяват че техните искания са най-важни. Имат ли аргументи спрямо изказването на Симеонов? Не нямат, само общи приказки, долнопробни драми, нищо разумно, реално дискусия по темата няма, има един нагъл рекет, пари, пари и пак пари.

18

Анонимен

преди 5 години

Правителството има два избора - или да приема позора на Симеонов като свой, или да си ходи

17

Патриот

преди 5 години

Мачкай Валка! Сидеров е политически труп! Да живее България!

16

Анонимен

преди 5 години

Червен Кольо .....

15

дебел депутат

преди 5 години

зрелища и пасти за народа !

14

Анонимен

преди 5 години

Чиба, сельоооооо, нямаш място никъде.

13

Православен

преди 5 години

Симеонов влиза в ролята на Сидеров, да се прави на клоун и да отвлича вниманието!

12

Анонимен

преди 5 години

Майките се опитват да клатят държавата но удариха на камък! Нека полиция си свърши работата и да ги изрине от площада само ни пречат да работи!

11

гербовец

преди 5 години

Кресливите патки да отлитат и да се махат от центъра на столицата ни. Ние нямаме нужда от тези патки, които само кряскат и са нацвъкали децата си в центъра. Нека да отлитат и да се махат за да не ги виждаме и чуваме.Прав е вицепремиера Симеонов, нека да го подкрепим в клаузата му срещу патките.

10

Анонимен

преди 5 години

Каква етика, какъв морал, право куме в очи на тези, които не разбират от добро.

9

Анонимен

преди 5 години

Колко про*т трябва да си, да гласуваш за този, само като му гледаш физиономията - нагла, надменна, крадлива и нечистоплътна.Какво трябва да си видял в тази мутра, че да гласуваш за него?!!!Един, що годе нормален човек, с нормална ценностна система никога не би гласувал за подобно същество.

8

Анонимен

преди 5 години

Трябва да спрат всички видове социални помощи и да се проведе референдум по темата.Който желае да плаща-който не желае да не го прави.А да и евтаназия на държавни разноски.Като в Швейцария.Защо да сме длъжни да плащаме некви пари на некви инвалиди?80% от етноса в Бг се водят инвалиди на документи- яки здрави мъжаги по 100 120 кила.