16

Сериозно

преди 5 години

Според най-детайлните проучвания всички жертви на Сталин са около 400 хил. за цялото му управление! Преобладават криминални престъпници и всякакви други и.роди, все "репресирани"! Има и политически и никой не го отрича, но в никакъв случай 20, 50 и т.н. милиона! Ако беше така, то Хитлер за една седмица щеше да е в Москва бе, мозъци! И лично московчани щяха да убият Сталин преди Хитлер да е стигнал до там, а не да умират на фронта с викове "За Родину, за Стлину"!

15

до 19

преди 5 години

Това е дело на Полската армия, която окупира Киев и Минск 1919-20 година и отцепва руски земи, които СССР си възвръща 1939 година. Така, че кръвожадните шляхтичи да са по тихи от въшлясали плъхове и да са благодарни, че още съществува проституиращата им държава.

14

ЦК на ДКМС

преди 5 години

Сталин получи Русия с дървеното рало и я остави въоръжена с ядрено оръжие !!!Слава!Слава! Слава!!!

13

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЗащо да ги убиват?Белорусите са 100% руснаци.Вероятно костите и скелетите са от Втората световна война,тогава е имало масови убийства из цяла Европа,десетки милиони са избити през ВСВ от Хитлеристите.

12

До 19

преди 5 години

Къде е този "масов гроб" до Минск? Лично ли си го видял или пишеш глупости гледайки тавана...

11

Сериозно

преди 5 години

Не вярвам във въпросните "жертви"! Къде са масовите гробове, някакви имена, за какво са присъдите .... Със същия "успех" може да се твърди, че и 100 млн. е "избил" Сталин! Интересно как човек "избил" хей така... Няколко милиона свои поданици печели Втората световна война срещу най-елитната армия по това време, за която работи цяла Европа! Абсолютна фейк история!

10

Анонимен

преди 5 години

"Покажете някой масов гроб де..."...Най-големият (и същевременно най-големият масов гроб, откреван някога) е в Беларус до Минск. Състои се от стотици единични масови гробове, в които жертвите са разстреляни по един и същи начин в тила. Колко са всички, не се знае, защото не всички гробове са отваряни и броени, но най-високото предположение е до четвърт милион души за няколко години.

9

Russian hater

преди 5 години

Да,тези 700000 човека са били избити от "дясната" ръка на Сталин Лаврентий Берия,но не без знанието на Сталин.

8

Анонимен

преди 5 години

Сета новия Сталин управлява.

7

Mr.STARBUCKS

преди 5 години

В Русиянищо не е разрешено.Единственото,което дава Кремъл,това е да се правят големи военни паради.Да се разкарват железата по площадите.

6

Анонимен

преди 5 години

А Сталин е у4еник на гея Ленин .

5

Анонимен

преди 5 години

На Сталин трябва паметник да му издигнат.Навреме изчисти плявата от руското общество. Затова сега там почти няма престъпления и хората не си заключват вратите. Така беше и в България преди 30 години.

4

Ко стана

преди 5 години

с останалите 20, 30, 40 милиона. Тия от запъдъ да не би да са се научили арабски символи да четат. Имам предвид данните от преброяванията в СССР, през този период.

3

Т

преди 5 години

Пак почвате с русия вас това засяга

2

Анонимен

преди 5 години

Гледах документален филм за това,не ги е избил Сталин,а негов приближен,вършил е и много други неща дори без Сталин да знае.

1

Членска карта №7

преди 5 години

Мало растрелял товарищ Сталин!