42

Анонимен

преди 5 години

Само вижте тиквата. Неговата кола и още пет с явни гавази, тоест общо шест коли, за да може набухания със суджуци еднокнижник, да се затътри някъде. А вероятно има още поне десетина автомобила които не са обозначени. Да се яха на колелото и да не се прави на важен и незаменим, и без това е станал сто и осемдесет кила. Няма да се стопи.

41

bat pesho

преди 5 години

До ПеткоТи от кое село си :)

40

Анонимен

преди 5 години

Трябвало "... да се ограничава придобиването на автомобили" тоя ли некадърен *** ще каже кой колко и какво да има тия май ще задминат и *** когато се чакаше ред за кола.

39

Фандъкоставката

преди 5 години

Страшен *** е този, а явно и всички самозабравили се такива самоковски треторазрядни....проблемът бил във възможността да си купим автомобил, а не в безразборните разрешителни за строеж, без капка мозък...апартамент 100 000, гараж 20 000, рушвет за строеж приет, тротоара е свободен...

38

Петко

преди 5 години

Колите от провинцията да бъдат спирални на околовръстния. Про винциялистите правят задръстванията защото не знаят къде отиват и не могат да карат в София.

37

Читател

преди 5 години

Смотаните и подкупни архитекти, първо да представят градоустройствен план за развитие на София, поне за следващите 20 години и след това да "решават проблема с паркирането".

36

Анонимен

преди 5 години

До ГанчоГанчо, чиновника и с топ не можеш да го изкараш от София.

35

Анонимен

преди 5 години

Здравков добре обяснява за Копенхаген, а той с колело ли ходи на работа? Или това е транспорт за другите?

34

Анонимен

преди 5 години

Тая снимка не може да е от Бг.Колите са прекалено чисти и лъснати-пътят със скъп асфалт и маркировка.

33

шматка

преди 5 години

До до 9Въобще не си запознат със селския живот.Когато субсидиите не достигат до дребните фермери не може да има развитие.Няма как да отглеждаш зеленчуци защото водата е дадена на концесия на мутрите.Няма как да отглеждаш животни защото е забранено да го правиш в селото а когато си извън него ти е нужна денонощна охрана защото мохиканите не прощават.

32

Факт

преди 5 години

До до 9Едно време в малките градове имаше индустрия и хората от селата можеха да работят там,благодарение на удобния обществен транспорт.Сега провинцията е съсипана и обезлюдена,а работещите фирми са с централи в София,там отиват и парите.Хората естествено вървят след тях.Но тепърва ще става и по-лошо!Накрая столицата може да остане без държава.

31

Анонимен

преди 5 години

Бутнете всички ,,паметници на културата" и място ще има!

30

Анонимен

преди 5 години

А да сте мислили върху ускоряването на градския транспорт? Ама така как ще стане прибирането...

29

Ганчо

преди 5 години

Министерствата да се пръснат по градчетата в пред и зад Балкана! В София да остане само президента и парламента! Кво ми се наврели всичките там и безчинстват!?

28

шматка

преди 5 години

Що само паркингите пред блоковете.Вземете и мазетата на тези блокове.Проблема е че в големите ни градове не създават нови квартали а продължават да строят на всеки 300кв.м свободна площДавам за пример ВарнаВместо да направят нов квартал на южния бряг на езерото(до хидроложкия институт ) те продължават да строят между блоковете защото има изградена инфраструктура.Няма оправия

27

Анонимен

преди 5 години

До КратунКратунее, масовото преселване и централизация почна далеч преди ГЕРБ въобще да съществуват...ама понеже си кратун....

26

Анонимен

преди 5 години

Трябва да забранят за продажба всички автомобили над 15г.Който си има дърт дръгел да си го кара но не може да купува или продава.В мобилето е пълно с обяви за таралясници от 80-те на миналия век.След тва няколко десетки ако не и стотици хиляди каруци от 90 те.След тва кошляци от 98-2003 та.Повечето от тях на цената на един смартфон.

25

до 9

преди 5 години

На село мизерия или мързел? Едно време как са живели добре хората по селата, а сега изведнъж решиха, че всички трябва да завършат право в Югозападния и чичо им да ги дръпне на ***. позиция в София? Не ви се копа в градината, това е истината! А със земеделие можете да си изкарвате отлични доходи, като гледам цените по фермерските пазари. И като дойдете, непременно трябва да се возите в трошките си. Метрото не е "пристижну". Леле, как ми писна!

24

Гневна

преди 5 години

Ненаграбихте се, ненаядохте се, ненагушихте се.....а въздуха, въздуха кига ще ни го обложите!!!

23

Мда

преди 5 години

Многобройните софийски проблеми имат едно просто решение:Преместване на столицата другаде(по-надалеч).След като административната ***** с обслужващия антураж напусне София,проблемите ще се решат автоматично.Ако София е читав град,а не изкуствено напомпан-няма да има драма.