77

Анонимен

преди 5 години

85 осъзнаваш ли колко си противоречиш в изказванията? :Д

76

Анонимен

преди 5 години

72 Май в различни вселени сме живеели. :D Досега ГЕРБ сами се осираха и затова насилствено затвориха Бойкометъра, просто сега и 2рите *** могат да се изказват от властимаща страна. ГЕРБ оцеляха досега с 1 000 000 гласове(софиянци и бургазлии) от 7 000 000 държава, като галеха само тях. А парите да ги глезят идват от провинцията където ни изтискват като кърпа заради 2-3 града.

75

Анонимен

преди 5 години

МАЧКАЙ ВАЛЕРИ НАРЕД ,НИЕ СМЕ ЗАД ТЕБЕ

74

Анонимен

преди 5 години

Нощните вълци на Кремъл - Радев, Нинова, Сидеров, Мая Манолова...!.....все кандидати за медал Троянски конник, за активни подривни мероприятия, бойкот, саботаж, сеене на омраза и разединение сред българския народ !

73

яд

преди 5 години

Щом ядосахте и мен значи ви е спукана работата.

72

Solar Power

преди 5 години

Повече приходи от бизнес(данъци) = повече за соц. слабите включително и инвалиди. Да на образованието. Да не караш кола без средно. Да на децентрализацията. Нека остане нещо и за Княжеството. Да на лифта. На всеки баир трябва да има лифт както е в Германия за да може пенсионера да се разходи на въздух. Да на новите заводи. Да на сондажите за нефт, газ и злато. Сребърния фонд да се инвестира. Това ще донесе ПАРИ за инвалидите. Всичко друго е алабала.... и една лъжа.

71

Анонимен

преди 5 години

Иска ми се някой да смачка налите деградантски търтеи, смучещи соц.помощи, който го направи ще гласувам за него до живот.

70

Анонимен

преди 5 години

Браво на Валери. Един има доблестта да каже истината право в лицето. А другите политици само се мазнят на електората и му казват каквото иска да чуе. Каквато и глупост да джафка чугуноглавия електорат мазниците се съгласяват за да не си загубят местата - както в България така и в повечето страни по света. За да си политик трябва предварително да си си п.люл на cypaта

69

читател

преди 5 години

Интересно е защо след дълго "радио мълчание" се появи Бареков .Да не би това да е новата схема на "сръбския" изгнаник?

68

Българин

преди 5 години

Това според мен е дъното.

67

Анонимен

преди 5 години

Погнусен съм от простащината завладяла нашите политици. Сомозабравили се хора. Трябва солидарност от хората към тези изстрадали майки, на които липсва подкрепа от всякъде. Що за човек е този, на който лепсва всякаква човечност. Грозна картина.

66

Solar Power

преди 5 години

Прав е Валери. Ето и веганите Д2 скачат да спасяват животните. Скоро ще бъде забранено да ядем месо, да сечем дървета дори и да се оплождаме защото не е нормално :)

65

на ръба сме

преди 5 години

Валери да се благодари, че протестират само майките. Бедна му е фантазията какво ще стане, ако излязат на улицата всички недоволни хора- образование, здравеопазване, социална политика, данъци, такси, ЦЕНИ НА СТОКИ И УСЛУГИ, доходи, АХ ТЕЗИ МИЗЕРНИ ДОХОДИ! Бедни работещи, бедни пенсионери, бедни болни, умиращи от липса на лечение, бедни инвалиди... Народът е на ръба на търпението си. И за капак агресивен политик, унижаващ хората.

64

+

преди 5 години

Мисля че има право ,защото виждам някои неща ....но е прав човек -е ,не за всички,но има доста ..... .

63

Локо сф

преди 5 години

Преди години ДПС докара БСП почти до самоунищожение.Патриотите са на път да сторят същото с ГЕРБ.Обикновенно ГЕРБ сдъфкваше и изплюваше коалиционните си партньори но тук ще видим дали ще сработи прословутия инстинкт за самосъхранение на Борисов....

62

.

преди 5 години

Това просто не е истина. Аз съм потресен.

61

Анонимен

преди 5 години

Точно така, дръж си на думата като мъж, не отстъпвай пред тези долни манипулатори.

60

Циник

преди 5 години

За благоденствието на една държава - може да се съди от грижата и за болните ( като цяло ).Кажете какво е наред в тази държава?Това, че парцелите в гробищата не достигат?Бягайте

59

Solar Power

преди 5 години

Прав е Валери. Сега какво всеки 10-ина човека ако решат нещо,че искат да се събират и да протестират по 2-3 месеца и ще ги направят щастливи накрая. Хората трябва да разберат простичката истина СОЦ се прави с ПАРИ. Как се правят ПАРИ ? С бизнес. Не да ми протестират разни зелени за лифта или за морето или нещо друго защото накрая тези инвалиди ще трябва да ядат дървета :(

58

Анонимен

преди 5 години

Липса на култура, липса на респект, леипса на човечност, какво повече да се каже, нискоинтелигентен и лош човек, самозабравил се и възгордял се на поста, който са му поверили. Това е недостойно изказване от негова страна и няма нищо общо с Европейската политика и култура. Долно, грозно, арогантно, да не кажа просташко и низко.