106

Анонимен

преди 5 години

Леята и съпругата на изверга,следва да бъдат арестувани за съучастничество,защото са знаели и са си мълчали,дори са го посъветвали да избяга в Германия.Иначе,ще излезе,че законът не е за всички у нас,сефте.Какво,ако не бяха го заловили?

105

Анонимен

преди 5 години

Престъплението е извършено на територията на България,по особено мъчителен за жертвата начин,България е членка на ЕС,евентуалният отказ на Германия да ни го предаде е намеса във вътрешните ни работи.

104

Евродиректива та

преди 5 години

Ще му градим палат три звезди с двор и басейн закрит и открит за изнасилвача на млади красиви журналистки. За разтуха ще му водим млади студентки журналистика.Баба Меркел ще реже лентата

103

До 11 Логично

преди 5 години

Да,логично е!Затова веднага избяга в Германия с надеждата, че ще се укрие.Ама уви!

102

Анонимен

преди 5 години

Мъжката любов е повсевмесно явление по българските затвори, което ге прави не просто европейски, а зааападноевропейски

101

Педро

преди 5 години

България пита Германия: Меркел китайка ли е? Кое е европейско в България че и затворите? Първо направете заплатите европейски, магарета.

100

ама, че въпроси!

преди 5 години

Германия ни пита: Затворите ви европейски ли са?Ми какви да са! България е европейска страна, член на ЕС, значи и затворите ни са такива - европейски!

99

E

преди 5 години

Това някакъв виц ли е?

98

?!?

преди 5 години

Нашия зандан е европейски преди немските.

97

млад шофьор в затвор

преди 5 години

Пратете го тогава в турски затвор! Нали е турчин? Там ще го уважават ежедневно.

96

Отговор:

преди 5 години

- Не са, дръжте си го! И още можем да ви пратим

95

k

преди 5 години

РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕС И НАТО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!СТИГА толерастияСТИГА хомосексуализъмСТИГА грабеж и двойни стандарти

94

Ким Чен Ун

преди 5 години

Ясноо и тоя ще отърве кожата като всички други *** убили Българи

93

:))

преди 5 години

До АнонименАми да отделим петдесетина милиона и да построим затвор заради Северинчо.--------------------А така де вместо хотелчета и палати у чужбината на разните от държавната ясла, да сме строили затвори и създавали условия на провинилите се кокошкари! :)) Не ти ли пееха, че за милиони Няма закони, м?

92

до 76

преди 5 години

До От Германияами като има толкова екстри в затвора до гр. щаде, да си го вземат там заедно с родата и махалата му. може пък нашите да им подобрят генофонда.

91

Анонимен

преди 5 години

До 81Това за пенсионерите, че не трябвало да гладуват, ами вие сами си ги избирате управляващите и като не подобряват стандарта ви на живот си мишкувате и чакате някой друг да ви спасява от тези, които сте избрали да ви управляват и всеки ден ви залъгват със "стабилност".

90

Край

преди 5 години

Бедни ми *** -гаврят ли се с теб меркелките. Нищо - ще траеш. Така си плащаш магистралите, метрото и имането на GPгруп, Тейс, ГБС, Водстрой, Хидрострой. Не страдай много Това момиче и десетките изнасилени и пребити баби по салата ги платиха с живота си.

89

анонимен

преди 5 години

Да бъдат сигурни..Че нищо Европейско няма в БГ! Само данъците са Европейски! И магистралите що годе. На времето се чудехме.Що аджеба.му се изприщваше езика на Борисов..да говори за магистрали и мостове.Но вдянахме.Да не им друса..на Европейските му и Американски господари..Когато идват тук на инспекция! -:) Иначе..на нас на всякъде ни друса по пътищата ни! Калпави фирми ги строят! Какви други да са я?!

88

Анонимен

преди 5 години

До АнонименМоже ли, някой от оценяващите с минус да каже какво са против един престъпник да си получи заслуженото. Кой е против?

87

Анонимен

преди 5 години

Условията в затворите в България са най добрите! Издръжката на един затворник е двойно-тройно по голяма от средната пенсия за страната. Да заповяда. Почти курорт.