48

Анонимен

преди 5 години

До Знам те кой си!"Прогресивен данък искате вие ***,"------Плоският данък беше въведен от Станишев когато БСП управляваха. А прогресивен данък има навсякъде на Запад при капитализма и либерализма и ГЕРБ ще го въведат и в България, ако не ГЕРБ други, дори и БСП, защото държавата трябва да пълни бюджета и може да вземе само от работещите, не от капитала.

47

Анонимен

преди 5 години

Всяка изродена система и управление прави хората тарикати. За да оцелеят. М.... си трака. После пак хората лоши, а управляващите готови и ризите си да свалят от гърбовете си да ни уредят добър живот.И защо всичко това се случва все в България? В другите държави от ЕС И ПЕНСИИ И ЗАПЛАТИ 1000 пъти по-нормални, и животът нормален.А тука нещастните гербажии попаднали на лош народ. ГОРКИТЕ.

46

Анонимен

преди 5 години

Оставка на ГЕРБ! Вече няма икономика и производство и ГЕРБ се опитват с цените да си вдигнат заплатите, защото държавата е фалирала.

45

Жоро

преди 5 години

Мен в един хубав Ноемврийски ден миналата година шефа ми каза, че е решил да ме прати на борсата! После дойдоха ромеите и ме изнудиха с ремонт на Гаража вместо уговорените 360 лв. ми взеха 3800 лв. после Полицията ме търси понеже подадох анонимен сигнал от интернет за майсторите да дам обяснение после преписката я пратиха на прокурора а той каза НЯМА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ Боли ме фара за цените и поскъпването на живота живея като за последно докато може дори нямам знаме на което да пикая.

44

Българин

преди 5 години

Ние не сме виновни, ние сме жертва на обстоятелствата и на Света. Вината е извън нас, виновна е някоя система, или всички системи са виновни.

43

Знам те кой си!

преди 5 години

До КапиталистПрогресивен данък искате вие ***, защото народа се позамогна последните години и това ви плаши много.Няма бедни нама БСП да им обещава, че ще ги направи богати с визията им - вземаме от богатите и даваме на бедните.

42

Анонимен

преди 5 години

"...Виновни са комунистите които 55та година насилствено колективизираха земята на хората и ги вкараха в ТКЗСта....."------------------------------------------------------------------------------Що? Искаш да ореш, пък нямаш къде ли?

41

Анонимен

преди 5 години

Какви компенсации при ГЕРБ, бе. Луди ли са?Те ако може и бъбреците ни ще извадят да ги продадат, а парите да присвоят.Обаче сме адски стабилни.

40

Анонимен

преди 5 години

Щом имат пари да правят тапи по магистралите и да карат западни коли значи могат да се бръкнат още 100 лва.

39

ДО АНОНИМЕН 28

преди 5 години

ЯСЕН СТЕ НИ ВИЕ, ДРУГАРЮ! КОЙ ВИ ЗНАЕ ВАС ЧИЙ ЧЕРВЕН ВНУК СТЕ, ЗА ДА ГОВОРИТЕ СЕГА ТАКА. ИЛИ, АКО НЕ СТЕ ОТ НОВИТЕ ЧЕВРЕНИ КАПИТАЛИСТИ ДНЕС, ЗА ДА ГОВОРИТЕ ПРОТИВ ДЕМОКРАЦИЯТА ТО ЗА ВАС Е ЕДНОЗНАЧНО И ЯСНО - НЕЩО НЕ СТЕ ДОБРЕ ПСИХИЧЕСКИ.

38

ДО 35

преди 5 години

Малоумно предложение - в страна, където всеки се прави на тарикат, взима пари на ръка и се осигурява на минималната заплата, прогресивният данък не е решение, защото страдат редовните платци, които и без това плащат най-много, заради останалите ***.

37

до 37

преди 5 години

Ами тогава що ревеш. Но не всички работят в Централата на ГЕРБ и не на всички са им повишили заплатите. Не забравяай това.

36

УМЕН НАРОД

преди 5 години

НАРОДА СЕГА ДА ОТИДЕ ДА БЛАГОДАРИ НА ЦЕЛИЯ ПОЛИТИЧЕСКИ ЕЛИТ ЗА ПОСКЪПВАНЕ НА ЖИВОТА И ДА БЛАГОДАРИ ЧЕ ВСЕ ОЩЕ ГИ ИМА.

35

Анонимен

преди 5 години

Аз предлагам да отидеш при шефа си и да му поискаш по-висока заплата.Все пак управляващите не ти определят нито заплатата, нито цените.Паарна икономика сме, не планова.Не може Бойко да отиде при шефа ти и да му каже да дава по-големи заплати.-------Ми що ревете против политиците тогава ГЕРБ, БСП..., сменете си работодателите, уволнете ги и си назначете нови да ви дават високи заплати.

34

Анонимен

преди 5 години

Споко бе, Борисов вече е договорил по време на 2-секундния си разговор с Тръмп цял танкер с бурета с втечнен газ.Тука в хъба ще го втечняват и Цветанов с колата на баща си, дето возеше Григор Шопов ще ви го разкарва по домовете.Всичко е стабилно - нема да се пУашите.

33

Анонимен

преди 5 години

До до 8Няма проблем, ще цакаме.Ние работим и получаваме заплати, които се повишиха доста последните 2 години а и от началото на годината ще се повишат още.Че ще плащаме 220лв лв за парно вместо 200 не е болка за умиране.

32

до 10

преди 5 години

Ами отиди ги напляскай лошите руснаци. Плевнелиев вече опита.А между другото да си чул случайно за международни цени на петрола и газа, определяни от ОПЕК на борсата в Катар. Те са задължителни за всички производители.Иначе се приема, че останалите играят дъмпинг.Ама какво ти обяснявам, вие геребастите сте на космически години и от икономика и от всичко.За вас меродавно е единствено мнението на еднокнижния ви Вожд - Винету от Банкя.

31

Анонимен

преди 5 години

До ПредложениеАз предлагам да отидеш при шефа си и да му поискаш по-висока заплата.Все пак управляващите не ти определят нито заплатата, нито цените.Паарна икономика сме, не планова.Не може Бойко да отиде при шефа ти и да му каже да дава по-големи заплати.

30

до 8

преди 5 години

Ами затова вие вменяемите ще си цакате като попове по новите цени.

29

месара

преди 5 години

абе пари няма ама събота и неделя, празници и делници, "бедния" българин масово отива да харчи в гърция и турция, иначе всичко било скъпо в България!