87

Кака Мара

преди 5 години

Хубава белетристика,ама не съвсем!Хем навън гледала всякакви болни,хем тук дишала трудно?Не на мене тия ,16 години инвалид |-ва група ми беше на ръцете!

86

Анонимен

преди 5 години

Свалете Меркел и всичко ще се оправи. Тая стара кратуна също като Хонекер повтаря едно и също и ще свърши като него.

85

Анонимен

преди 5 години

Со ня за разлика от вас патриотите в бг ние емигрантите не се оплакваме.незнам защо толкоз мразите хората които не искат да живеят като вас и на вашата територия .бъдете по милостиви и позитивни.нали вие сте печелившите

84

БАБА КУНА

преди 5 години

ПРАВА Е ЖЕНАТА, НО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ В БЪЛГАРИЯ УПРАВЛЯВА МАФИЯТА ГЕРБ, КОЯТО РАБОТИ САМО ЗА СОБСТВЕНИЯ СИ ДЖОБ! ЯСНО Е - ПРОСТАШКО Е ДА СИ ГЕРБАДЖИЯ !!!

83

РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ

преди 5 години

Ти се задушаваш,но Обединителя диша с пълни гърдички!

82

Анонимен

преди 5 години

Че в Германия няма мизерници и простаци ли? Просто ние нямаме веле да пише за мизериите там. Нямала левче да даде на сина си да излезе с приятели... на уроци да го беше записала и образовала, а не да обикаля кръчмите.

81

Анонимен

преди 5 години

Задушава се в България, но на избори се връща да гласува за ГЕРБ!

80

Тракториста

преди 5 години

Е тва направи насраната ви демокрация то това е и целта на този прокажен ЕС България за да се оправи трябва да излезе от оковите на ЕС да национализира главните отрасли на икономиката и бесило за тая политическа мафия

79

Трайо

преди 5 години

Да е жива и здрава женицата и да не се предава, че рано или късно мръсната вода ще изтече и при нас.

78

Анонимен

преди 5 години

Професията "болногледач" е тежка, но от разказа на тази жена се разбира, че тя сама си е избрала. Разбираемо е всеки, който работи, да сподели трудностите на професията си, но хората не харесват хленченето.Да предизвиква съжаление у другите е типично за българина, докато за държавите с висок стандарт се смята за унижение !

77

Петров

преди 5 години

Снежана е нашия образец. Предлагам на журналистите да напуснат медията Днес и с болка да се отправят на Запад за да дишат поне. Снежана какво образование има? Тя такива пари ще взим и тук без декламации и разни пози колко била страдала.

76

Анонимен

преди 5 години

Като чета коментарите имам съмнение, че доста от тях са на хора, които се представят за живеещи в чужбина, но реално май са си тук и единствено имат задача е да оплюват България, не ви прави чест!!! Че не е идеално тук, не е, но последните 70г. България не е била по-добре! И през комунизма имаше хора едвам да свързват двата края, но нямаха нито избор, нито трибуна както днес! Ценете постигнатото от България, лесно може да бъде загубено!

75

Анонимен

преди 5 години

До Соня 86Само ПАРТИЯТА сава такава майчина загриженост и подражание а останалото е Татова утопия. Клишоманките ги познаваме до болка!:))))

74

Соня

преди 5 години

Всеки знае, че няма по- хубаво място от родната стряха. Никой да не се оплаква, сама се е решила на това. Много български майки останаха тук и се бореха със системата за да изгледат децата си. За децата е по- важно майката да им даде пример за подражание, а не една материална задоволеност.

73

Анонимен

преди 5 години

Хора без достойнство ни се дават за пример.Никога не бих се унижил да мия *** на старци.Не е вярно,че нямало срамна работа.

72

Предложение

преди 5 години

Предлагам по-добре Монако да ни окупира и монакците да ни оправят и да ни дават монакски заплати!

71

Анонимен

преди 5 години

По времето на социализма и Тодор Живков на българските болногледачи в Германия беше още по-тежко а положението в България много по-зле от днес, но вестник Работническо дело не пишеше за това защото при социализма нямаше демокрация и свобода на словото!

70

Анонимен

преди 5 години

Имаме спешна нужда от окупация на тази наша територия, от Швейцария! Кога ще им обявим война????????

69

Анонимен

преди 5 години

Права е жената за атмосферата в б...я.всеки път като се връщам не мога да понасям нацупените ви физиономии с тарикатски погледчета как да изкрънкате някой лев.още от летището се почва.да не говорим за липсата на зъби и хигиенни навици.комунистическата пропаганда се опитва да ни изкара жертви.защо тогава не се връщаме а?.защо дажеотчаяни бежанци не искат б...я?лека нощ след парцуцата менте

68

Минчо

преди 5 години

Майка ми също се занимава с това. Около 2 г. беше по Холандия, добри пари, но холандците нас българите ни третират като някаква ***, навсякъде я чакаше едно и също - тотално унижение. Сега работи в Северна Германия при едно семейство и е по-добре, надявам се пенсионерката да не фиряса скоро. Иначе майка ми е дипломиран инженер по радио комуникации, но никъде не искат да назначат жена над 55, освен ако не е с връзки.