63

Аз

преди 5 години

В 17:30 децата не трябва ли вече да са свършили училище, къде ги водят тези учителки.И защо такива заглавия:"Спуснати бариери, влакът идва! Смела учителка повежда деца и..."Човек може да получи инфаркт, като прочете заглавието, а всъщност нищо лошо не се е случило.

62

Анонимен

преди 5 години

Те и патиците са смели.

61

Анонимен

преди 5 години

ПРОБЛЕМА НЕ Е, ЧЕ СА ПРЕСЕКЛИ!!А , ЧЕ ТАКА ГИ ВЪЗПИТАВАТ И ПОСЛЕ ТЯ ДЕЦА ЩЕ СЕ ОЧАКВА ДА СПАЗВАТ ЗАКОНА ЗА ПЪТИЩАТА!

60

Анонимен

преди 5 години

няма начин теснолинейката да развива 70 км/ч , макс 40 и то на някои отсечки , срдната скорост до Велинград и обратно е 35 .

59

Анонимен

преди 5 години

Питайте сега министър Вълчев какво ще каже по въпроса, а не да отпуска 6 000 000 лева за шкафчета, които не се ползват.

58

дет

преди 5 години

Любителя на теснолинейката и той ми се разхождаа като шеф-диригент по релсите при спуснати баЛиери... А той не е ли за награда?

57

Чикън

преди 5 години

Байганьовци, когато свети червено, се спира и чака.Много искам глобите в България да станат като в Германия. Като почнат да ви дрънкат по 200-500евро за всяко нарушение, тука ще стане рай!Като отидете в чужбина спазвате всичко, а тука я карате като в гората, а?

56

Анонимен

преди 5 години

Чалгата и простотията до това води

55

Анонимен

преди 5 години

ЗАПЛАТИ! ЗАПЛАТИ! УВЕЛИЧЕНИЕ! Всички учители си тръгват на обяд от училищата, а им се плаща за 8 часов работен ден. Трябва да им се плаща за извършена работа, квалификация и успешно обучение на децата. Има предмети по които учителите абсолютно нищо не правят.

54

казаХ

преди 5 години

Ако тази "учителка" наистина беше учителка щеше да използва времето на спуснатите бариери да проведе един нагледен,разяснителен урок на децата за спазване на правилата за движение.После защо на някои им липсвали първите седем години.Ето затова,защото детето освен нахранено и облечено трябва и да е обичано и учено за заобикалящия го свят.Че живее в цивилизация и се спазват правила.Не само учителите и болинството родители не правят това за съжаление и резултата е плачевен и боде в очите обществото

53

Анонимен

преди 5 години

Спорно е в каква степен е застрашила живота на децата, защото този влак се движи бавно и намаля още повече пред спирката, и в същото време се вижда как се задава бавно-бавно от повече от 500 метра, но и в малка степен на излагане на опасност е недопустимо, когато тоговаряш за нечий друг живот, още повече за група деца.

52

Анонимен

преди 5 години

Ако това беше някой даскал педофилогей, цяла България официална скачаше в защита на него. Обаче обект на мръснишкия удар са две учителки. Като нищо може да не е пуснала на ноайорчето и пуска компромата.

51

Анонимен

преди 5 години

Бетер бьлгаски акьли! Абе можели една интегрирана и то учителка да постьпи с тия пиленца които са на по 5,6 год.... по такьв дивашки начин?

50

Анонимен

преди 5 години

Пълно е с такива противни наглеци .... От това да те избута в автобуса за да седне на седалката и да пресече на червено, казвайки си: виж го тоя ***.. 90 процента от хората са такива тук, нагли до безкрайност....

49

Аз

преди 5 години

Спуснати бариери, влакът идва! Смела учителка повежда деца и...НИЩО

48

Анонимен

преди 5 години

"от уплаха и диабет може да се получи."Когато не слушах, бащата ме взимаш с колата и ме оставяш на по 10 километра акт нас в една гора. Много се плаши винаги, защото понякога ме оставяш за по 6-7 часа, но диабет не хванах.

47

Таню

преди 5 години

До Чикън Само дето и тоя път е вързан с риска от колатерал демидж. Това, даскалиците, винаги са били особена порода. Още от соца им създадоха самомнението за незаменими ваяторки на битието на малките безправници. Те колеха, те бесеха, те имаха първата и последната дума. Виждал съм простотии, дето не са за форум, но казваха много за менталността им. Па и втория етаж на задната да показва, че малко или ич не е копнала от соца. Считайте какво е по даскалата...

46

Аз

преди 5 години

Независимо от това колко бавно се е движил влака, да прекараш цял клас деца при спусната бариера на жп прелез и пусната светлинна индикация за приближаващ влак трябва да бъде третирано като престъпление. Излишно да се споменава, че въпросната учителка моментално трябва да бъде отстранена от работа. Нека всеки за миг се замисли дали би искал неговото да види собственото си дете в тази групичка малчугани и дали после не би искал да посъветва някой неща въпростната преподавателка.

45

Анонимен

преди 5 години

34 - Не вярвам, щЧе ще му помогнат. По скоро, ще си кажат - "Така и така замина, да да му гепя телефона поне". Поне с такова впечатление и е съм останал от родните деца.

44

Анонимен

преди 5 години

Да не е същата учителка, дето беше закачила надпис БАлгария в първия учебен ден... Наредени *** до ***, мила моя майнольо..