13

Анонимен

преди 6 години

хахаха, кого лъжат тия бе. 5%, друг път. Дори София е фул с празни жилища и се строят още. Това с ДДС също е пълна глупост - ще вдигат цените и за пред хората се отказват от ДДС-то. Истината е, че през строителството се перат зверски пари, а балонът е изкуствено надут. Особено за новото строителство, което е ужасно зле в 90% от случаите.

12

Анонимен

преди 6 години

Само с работни места не става. Няма го усещането за справедливост! Пълна ***!

11

Анонимен

преди 6 години

До Време еДържавата и сега им подарява всички общински жилища, които те с голям ентусиазъм унищожават и после получават нови, за наша сметка. Дава им и възможност да строят коптори където си искат - и на общинска, и на частна земя.Затова е по-разумно да им купим еднопосочни билети до Индия.

10

Анонимен

преди 6 години

Ще има фалити и много работа за ЧСИ. На пазара е пълно с жилища. Младите напускат територията с уговорката, че ще се върнат, но това почти никога не се случва. Размножават с само знаем кои. Те обаче са неплатежоспособни.

9

Да вдигнат заплатите

преди 6 години

и да осигурят инвеститори, които да създават работни места в цялата държава, а не само в София и в още няколко градове!Тогава хората няма да бягат през терминал 2, нито ще се струпват в София, а ще работят по родните си места и ще са щастливи там. Ще създават поне по две деца, ако могат да ги изхранят и да им дадат бъдеще.

8

90% отПразнитеЖилища

преди 6 години

наистина са в малките населени места, но основната причина не е демографската криза, а липсата на работа!!!Хората се изтеглят към големите градове или отиват в чужбина, за да не умрат от глад!Не мога да си представя как нашата държава ще се откаже от ДДС само за да подпомогне младите семейства.Задавам си и друг въпрос. След като почти 50% от децата у нас днес се раждат и отглеждат от самотни майки, защо точно тази най-уязвима група също не е предвидена за бонуса освобождаване от ДДС?

7

ДС

преди 6 години

Не това е начина. Трябва безлихвен кредит. Защото тия нашите мушенници пак ще измислят нещо. Примерно по-белите държави когато си купиш жилище в град под 70 000 дъжавата ти оказва помощ с кредита - опростяване на част от кредита, по-ниски лихви, фиксирани лихви....... А тук само ако си РОМ ти помагат

6

Берба

преди 6 години

Когаааа

5

Време е

преди 6 години

Държавата да се бръкне и купи апартаменти на младите роми,независимо дали са женени или не!Те имат нужда и така по-лесно ще се интегрират като родят много деца,чрез които да преборим демографската криза

4

Анонимен

преди 6 години

Нема коЙ да ги купува скоро и без пари ще раздават само някой да живее в сградите и да ги подържа, тази държава е дала фира отвсякъде.

3

Анонимен

преди 6 години

Аз да попитам: Като санираха, подменяха ли електрическата инсталация?

2

Анонимен

преди 6 години

ДДС може да се приспада само ако си купиш ново жилище от строителя! Явно това е и целта на това популистко предложение. Ако купиш нещо на старо от друг собственик няма никакво ДДС. За семействата печалба няма да има тъй като обикновено 50 % от цената се крие, продават ги по данъчна оценка за да скрият данъци. Поредното лобистко предложение

1

Льольо

преди 6 години

Не вярвам да стане