106

до 107

преди 5 години

те и кърлежите и пиявиците и ред други благородни животни също си живеят .И впрочем са по-полезни са света от 1300 годишните аборигени

105

Членска карта №7

преди 5 години

до 102И в това се лъжете! Основната човешка миграция е на север и североизток....

104

Анонимен

преди 5 години

Терминал 2 и никакво връщане.

103

ударник

преди 5 години

Още ли не сте вдянали? Не е проблем социализма! Не е проблем комунизма! Големият проблем е капитализма!

102

до 101

преди 5 години

или целенасочено лъжеш или тотално са ти промили мозъка червените другарчета .В България не е имало крупни собственици на земя никога .Във Франция , Авсрия , Испания - къде са кулаците бе другарю предсдател на текезесе ?

101

анонимен

преди 5 години

Не е вярно, че на Запад безпроблемно приемат бежанци, емигранти и европейци.На ниво *** народ съпротивата е огромна, но не се изразява открито, а с това, че на чужденците постоянно им се правят мръсни номера

100

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 105Полза за кого по-точно ? Нали си живеем...

99

Анонимен

преди 5 години

Затваряй територията и пускай башибузука.

98

Анонимен

преди 5 години

До до 90Е сега нали имаш всичко. Защо си нервен ?

97

до 96

преди 5 години

човешката историякато гледам преселението е в посока изток->запад , а не обратното .

96

Ким Чен Ун

преди 5 години

До до 81 А така беше и преди 9 септември 1944 година шепа кулаци и селски чорбаджии имаха ниви по 5-10 15 хиляди декара и бедните селяни им бяха роби за по едни скъсани *** на ден и комат хляб .Чети историята на добруджанският край и ще видиш за какво иде реч и за местните феодали и чорбаджии .

95

Членска карта №7

преди 5 години

до 84А сега къде е земята на собствениците, която била национализирана(което е лъжа, дефакто беше вкарана в коопереци, макар и с известно насилие)! Нотариалните актове на стопаните се пазеха!!!!

94

Анонимен

преди 5 години

КАТО ГЛЕДАМ БОРИСОВ, ФЕОДАЛИТЕ МАЙ СА СИ ОЩЕ ТУК!

93

Подкрепям

преди 5 години

какво полезно за света са създали аборигените населяващи тази тетитория за 1300 г ?Могат само да смучт ракията и всеки да им е виновен и длъжен за нещо.Много точно написано!!!

92

до 90

преди 5 години

както вече споменах - достъчно слушах "гаварит масква" , и за петилетките и шестилетките които пролетарята изпълняваше за по 3 г. И най-много прозиведената стомана и кюфтета във вселената . И какрая .... панелката , вечно неработещия руски телевизор/гардероб и салам с връзки в месарницата !

91

Анонимен

преди 5 години

А КОЙ Е КАЗАЛ, ЧЕ ЗАПАДНИТЕ МОДЕЛИ НА МИСЛЕНЕ СА ПРАВИЛНИТЕ И ПОЛЕЗНИТЕ?

90

Българина

преди 5 години

Дрън дрън дрън. Просто е! Запада юдеите са го хванали за то пките както и сащ а ние 45 бяхме изолирани от този процес. Дано остискаме. Запада вече принадлежи на бл изток и африка. Да се вземат и след 20 г което е утре, ни ще правим мерцедесите и ще им пращаме помощи. Юдеите си го връщат за холокоста

89

Анонимен

преди 5 години

И цъфнахме и вързахме ,цъфнаха ни и налъмите срого законосъобразно някак си демократично.Тънем си така безгрижно в разкош и миловидна идилия. Дежурните по свят се забавляват. Цинично.

88

Членска карта №7

преди 5 години

До до 81Да, имаше такива феодали! По-някакво чудо има ги и днес! Дори са същите хора, или синовете им или внуците им!Но тогавашните феодали не юркаха робите си безспир на чакъма!

87

Анонимен

преди 5 години

Дори и забогателите хора след демокрацията изпитваха носталгия по социализма,ЗАЩО?Нали са богати и имат от всичко по много,защо им допадаше повече социализма?Защото хората бяха щастливи и напълно задоволени,бяха извисени духовно,научно и културно!Един бедняк няма как да бъде извисен духовно както през соца,защото той прекарва дните си и времето си в борба за хляб и оцеляване,а в България вече 90% са такива.Бедността те превръща в скот,а през соца бедни и гладни нямаше.