74

яв

преди 5 години

Гледай народната работа повече от всичко друго,повече от себе си да я обичаш!Да изберем най-достойните,великодушните,способните!Не трябва да се дава подкрепа на ГЛУПЦИ!!ТОВА СА ЗАВЕТИТЕ НА НА НЕ КОЙ ДА Е А НА САМИЯТ ВАСИЛ ЛЕВСКИ!!! ЗАВЕТИ КЪМ ПРОСТИЯТ НАРОД!!! ПАК ГИ ПРОЧЕТЕТЕ И ПОГЛЕДНЕТЕ СНИМКАТА КЪМ СТАТИЯТА....

73

Гражданин

преди 5 години

От къде управлява Държавата, от Черна Гора, от Израел, от спортна зала ,тенис корт ? Имало бюджетен излишък затова се покачват данъци, такси , застраховки цени и какво ли още не. Пари за тези извън бюджета / пчеличките които го пълнят/ НЯМА.

72

Анонимен

преди 5 години

сутрин се сабуждаме с високи сметки за всичко , от днес хляб горива ,и застраховки , и този нахалник борисов вдига заплати на чиновници , кадето и тоалетна хартия неси купуват за работа , ами от нашите пари , народа трябва да се вдигне , стига толкова

71

Гробокопач

преди 5 години

Партията изяде децата си;))) ГЕРБ като партия е най-съвършеното туморно образование на политическата система и статукво.

70

Анонимен

преди 5 години

Преди години избори се печелеха с кебапчета. Сега с 10% увеличение на заплатите на държавните служители.

69

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 75"бачкаторите-роби на мутрокапиталистите трябва да се гърбят още повече срещу 600лв заплата"С това робско мислене още дълго време ще бачкате за 600 лв. Докато сами се идентифицирате като роби, никой няма да ви вдигне зплатите, нито ще ви подобри условията на труд. Тези неща не стават наготово.

68

Анонимен

преди 5 години

до кога борисов ще лапате от бюджета , така много лесно , а народа да плаща високи сметки за всичко , вие постояно празните хазната ,

67

Анонимен

преди 5 години

Браво, Борисов! Така се бият комунисти на избори. Като мачета у дирек! Отглеждаме си министрите като деца в Партията!

66

Анонимен

преди 5 години

А коакво ще кажеш борисов за предизборната си лъжа през 2009 държавните служители сами да си плащат ЛИЧНИТЕ осигуровки, както си плащат всички други работещи. Защо трябва ние да им плащаме ЛИЧНИТЕ осигуровки. Да обясни зЗащо ние им плащаме почивките на безумните почивни станции. Защо тяхната добавка за прослужено време е по-голяма, получават пари за дрехи и много други. Защо борисов не намери грамотни хора за министри, вместо комунистичските протежета?

65

ВЪЛЧО АРАБАЖИИИЕВ

преди 5 години

ВМЕСТО ДА ИЗГОНИ 400 000 АДМИНИСТРАЦИЯ НАВЛЕЦИ И КРАДЦИ НА БЮРО И МАСА, МАЛОУ.МНИКА ОТ БАНКЯ ИСКА ДА ДАВА ПОВЕЧЕ ПАРИ НА ДЪРЖАВНИТЕ НАВЛЕЦИ И КРАДЦИ., КОИТО УБИВАТ ВСЕКИ ДЕН ВСИЧКО ИЗВЪН ДЪРЖАВНИТЕ ФИРМИ И АДМИНИСТРАЦИЯ...ТОЕСТ ВСИЧКО НЕ-ДЪРЖАВНО !!!САМО ДВЕ СФЕРИ ТРАБВА ДА ИМАТ ДЪРЖАВНИ ПАРИ---ЕДНО : БЕЗПЛАТНО ОБРАЗОВАНИЕ ДО 16 ГОДИНИ ЗА ВСЕКИ ЕДИН УЧЕНИК, И ДВЕ : БЕЗПЛАТНО ГАРАНТИРАНО ЗДРАВЕ-ОПАЗВАНЕ И ЗДРАВНИ ГРИЖИ ЗА ВСЕКИ ЕДИН ИНДИВИД С ЛИЧНА КАРТА НА РОМСКА ВИЛГАРИЯ .

64

Гробокопач

преди 5 години

Да, 'комунистите са виновни", рече човекът с червената партийна книжка;)))

63

НАРОДЕ СЪБУДИ СЕ

преди 5 години

Гледай народната работа повече от всичко друго,повече от себе си да я обичаш!Да изберем най-достойните,великодушните,способните!Не трябва да се дава подкрепа на ГЛУПЦИ!!ТОВА СА ЗАВЕТИТЕ НА ЛЕВСКИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

62

Крас

преди 5 години

ВСЕКИ ТРЕТИ ДЪРЖАВЕН СЛУЖИТЕЛ Е ОТ ГЕРБА ПЪРВИЯ И ВТОРИЯ НЕГОВИ ХОРА .Умело раздавене на пари за да се остане на власт.Радути щатове,огромно количество държавни и общински служители.След обществените поръчки на приближени от ГЕРБ естествено следваше малко на магаретата.

61

????

преди 5 години

г-н БОРИСОВ ЗА КОИ КОМУНИСТИ ГОВОРИТЕ????ТА ГЕРБ-ДЕПУТАТИТЕ 80% СА КОМУНИСТИ ВИЕ СЪЩО - ЯВНО ДОСТА СТЕ ИЗМОРЕН ОТ МНОООГОТО НЕЗАВЪРШЕНИ ПРАВИТЕЛСТВА

60

Гробокопач

преди 5 години

Давам ви Хляб, не искайте Свобода - рече Борисов.

59

Анонимен

преди 5 години

Данъците се вдигат със 100%, бюджета с 10%. Банкянска математика, плащай народе!

58

Шефа

преди 5 години

Какво дрънкало за врели - некипели е тоя Премиер!Първата грешка , която посрами България - Плевнелиев народа го отсвири !Крайно време е да бъде отсвирен и тоя загрижен за собствената си заплата чиновник - премиер!

57

Балансьора

преди 5 години

Байкич, чуваш ли лебедовата песен? Приближаващият се звук!

56

Анонимен

преди 5 години

И са за какво ни обещава това предизборна лъжа ли е, ако има пари той ще ги вдигне заплатите ама нема .

55

SS

преди 5 години

Не в бюджетния я в държавния сектор..............идват избори.*** такава.