60

Анонимен

преди 5 години

Триколката изрязаха на клипа, където се вижда че кара 3 пъти по-бързо от колата. Пипнаха и записа с руския патриарх - орязаха го и му придадоха тембър и тропане по маса. Волен Сидеров излъчи целия разговор на Радев с патриарха и лъжата лъсна.

59

Гoшу

преди 5 години

Благодаря за вниманието. Ще отговоря събирателно до тези, дето са писали за мен. Значи аз съм съгласен с Плевнелиев за антиколхозническата му позиция, защото и аз ненавиждам политиката на диктатора-джудже. Изпокара се с всичките си съседи и колко войни направи само за няколко години. За катастрофата в Бяла с рейса по времето на БСП не е ли прав, а? А за това че мекотелото Радиф беше публично унижен от от колхозника и за това ли не е прав, а? Кажете бе другаре, фенове на чужда държава

58

Анонимен

преди 5 години

За българите Плевнелиев и сега е истинския Президент на България, а Радев н русофилите-безpодници

57

Анонимен

преди 5 години

До ГoшуЕ важното е че не съм мизерен десен со ро со *** отски ***. С фалшива самоличност видно от снимката ти. Ако ти плащат за троленето да пукнеш дано, отивам в църква да ти пална една свещ господ да си те прибере и да отърве България от един платен ***.

56

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Вече е ясно какъв политик... - и най вече ДЪРЖАВНИК сме загубили в лицето *** Президента Плевнелиев...

55

До Гошу

преди 5 години

То и Ветко е милионер и има вила в Ница, жена му има имплантирани силиконови джуки и гърди .....ама какво от това , пак си остава бившо ченге от ДС ,парвеню , както се разбра-и крадец спестил от данъци! Та и плювньото не е по различен и ще остане за хората като пример за безгръбначен политик!

54

Анонимен

преди 5 години

До ГoшуДесните си измисляте някакви компромати като тия с триколката и руския патриарх и разчитате хората, които не вникват в случая в детайли да ви повярвата или поне да си кажат ама там може и да има нещо. Вие продължавате лъжепропагандата ала Гьобелс. Хора мислете, информирайте се в детайли, аз вече не им вярвам за нищо. Всичко са схеми и скалъпвания. чужд шпионски слугинаж

53

Анонимен

преди 5 години

Жените и парите са най-важни, не го ли разбрахте? Нямаш ли жени и пари, къде си тръгнал да даваш акъл. Е тва е то да си Гошу. А колко Гошувци има в България, бедна ви е фантазията!

52

До 47

преди 5 години

Гошу,Гошуууу,нито татусите,нито брадата ще те направят мъж,ама щом си решил да се пробваш,давай.Щом Роската толкова ти харесва,значи сте от един дол дренки.

51

Анонимен

преди 5 години

Радев отговаря 1:1 на друг един русофил-предател - Г.Димитров - който също беше инсталиран от Кремъл преди седем десетилетия !

50

Гoшу

преди 5 години

До 46Като му стигнеш жените и парите на Президента Плевнелиев, тогава му давай описание какъв е, щото не те знам, ама съм сигурен, че си или мизерен пенсионер живеещ в някоя панелка, или бакшиш, плочкаджия или някакъв такъв високо интелектуален работник :)))

49

Съвременник

преди 5 години

До Гoшу Видехме Плевнелиев какъв президент беше, благодаря. Не ми е критерии. С изключение на предприемачеството, но това е далеч от политиката. Виж Тръмп.

48

Анонимен

преди 5 години

Гошу е типичния пример защо България никога няма да се оправи. Гошу благоговее пред богатствата и хубавите жени, а съдържанието на едно изказване за него няма значение, има значение кой го казва. Ето такъв си е Гошу, а той е извадка за средностатистическия българин.

47

Анонимен

преди 5 години

Този е пълен *** -от ! Случаят край Своге няма място за сравнение с този от Бяла ! При Своге говорим за ремонтиран път за над 50 милиона лева, който е по-хлъзгав и от лед.

46

Анонимен

преди 5 години

До ГoшуСложи си пъпчивата снимка менташки.

45

Анонимен

преди 5 години

Един плазмодий не може да се примири,че народа го изпрати с освирквания и никога не можа да достигне рейтинга на днешния президент,който им казва истината в очите и не се мазни на никого.Един мъж с достойнство и чест,който е трън в очите на самозабравили се пишман политици,иначе жалки и смешни в очите на хората,но пък доволно нахални и безочливи.

44

Гoшу

преди 5 години

А най ме изкефи как оня руския владика ли, де да го знам, патриарх ли публично унижи сегашния ни Прецедент и мекотело Радиф и му биеше кюпове зад врата пред цяла България :)))

43

Анонимен

преди 5 години

Труден ми е този екземляр за квалификация, но дали ще е амаба,чехълче или зелена *** няма кой знае каква разлика!

42

Анонимен

преди 5 години

Тука се изтриха 4 от всеки пет коментара. Сайт посмешище, чужда резидентура.

41

Гoшу

преди 5 години

Плевнелиев е милионер. Има вила в Гърция. Вижте му старата жена - Юлия на външен вид, вижте му и сегашната - Деси Банова. Говори си каквото смята за правилно без да му пука. А сега го сравнете със сегашния бaстун - Зеленият чорап Радиф и му вижте кобилата до него, джендъра Десо, дето се вре навсякъде...и тогава ми говорете кой е по, по, най от двамата