163

Анонимен

преди 5 години

СЕМ да провери статията за фейкнюз!Или който орган се занимава с това.Твърденията в статията да бъдат проверени за разпространение на невярна информация!

162

Анонимен

преди 5 години

До 173Знаем, че доходите НЯМА ДА СЕ ПОВИШАТ до 2-3 год., защото ГЕРБ нямат намерение да ги повишат. Изкуствено държат ниски доходите и ще продължат да ни лъжат, партийно *** на хранилка! Така както ни лъгаха до сега.

161

Анонимен

преди 5 години

Крадат ни здраво. Това е истината. Само тоягата може да промени ситуацията.Писаното в статията си е чиста проба обработка на народонаселението. И понеже обстановката е критична. Пускаме димките.

160

Анонимен

преди 5 години

До 173Аз пък те знам, че си герберски ***.Тая пропаганда, че който можел изкарвал, който чакал наготово, бил зле е типично герберска.В Провинцията на всички големи меринджеи им е наредено да плащат МРЗ и те плащат толкова. Скоро ще емигрирам, както направиха всичките ми съседи и приятели. В Бг НЯМА ДОСТОЙНО ЗАПЛАЩАНЕ на труда. И ще бъда от емигрантите, които стотинка няма да изпращат в Бг. Радвайте си се на високите доходи, които получавате вие- герберите!

159

Анонимен

преди 5 години

Всеки ти обяснява как няма пари, ама по областните и по-малките градове всеки и навсякъде джитка с колата. Магазина му на няма и километър, той се качва на колата за две кисели млека.

158

Анонимен

преди 5 години

Цените не са поскъпнали само 85%.Билетче за градски транспорт някога беше 0.06 лв, а сега е 1,00- 1,60 лв. Това 85% ли е? А токът? Колко беше токът някога, колко е сега? Наемите? Жилищата?

157

до голи обещния!

преди 5 години

АЗ ПЪК ТИ ОБЕЩАВАМ, ЧЕ ДО 2 ИЛИ 3 ГОДИНИ ДОХОДИТЕ ТИ НЯМА ДА МРЪДНАТ. ЩОТО ЧАКАШ НЯКОЙ ДРУГ ДА ТЕ "ОПРАВИ". БЪДИ СИГУРЕН. НЕЗАВИСИМО ДАЛИ СА ГЕРБ ИЛИ БСП ИЛИ ДПС ИЛИ ТАМ КОЙТО РАЗБОЙНИК ДОЙДЕ. ЩОТО КОИТО МОЖЕ - ИМА ДОХОДИ, КОЙТО НЕ - ЛАЕ ПО ФОРУМИТЕ!

156

Анонимен

преди 5 години

В Пловдив, Варна и незнамси къде заплатите щели да станат незнамси колко след незнамси колко години!!!Ние ***.или ли сме, че ни лъжете така про.сташки?Защо ще растат заплатите само в някои градове?НА КАКЪВ ПРИНЦИП УПРАВЛЯВАЩИТЕ ИЗВЪРШВАТ ТАЗИ ДИСКРИМИНАЦИЯ? В едни градове заплатите ще растат, а в др. градове заплатите ще ОСТАНАТ мизерни?ИЗКУСТВЕНО РАЗДЕЛЕНИЕ!

155

голи обещания!

преди 5 години

ОМРЪЗНА НИ ОТ ОБЕЩАНИЯ ЗА ВИСОКИ ДОХОДИ СЛЕД 2 или 3 ГОДИНИ!ОМРЪЗНА НИ ОТ ВНУШЕНИЯ, ЧЕ СМЕ БИЛИ МНОГО ДОБРЕ ФИНАНСОВО!ОМРЪЗНА НИ ОТ ОБЕЩАНИЯ ЗА ВИСОКИ ДОХОДИ В КРАЯ НА МАНДАТА НА ГЕРБ!

154

пропаганда!

преди 5 години

Твърденията в статията са ПРОПАГАНДА!Много манипулативно представени факти! Манипулативно заглавие!Колко работещи получават СРЕДНАТА за СОФИЯ раб. заплата?В провинцията масово се работи за 400-500лв нето. Рз 170 лв някога и РЗ 500 лв сега не е 600% повишение.КАК ГИ ИЗЧИСЛИТЕ ТИЯ 600% ? Депутатските и министерските заплати ли са отправната точка?

153

Solar Power

преди 5 години

Няма манипулации написах сега колко струва 1 кг.Аз си вземам хляб нормален нарязан на филийки в расфасовка точно каквато беше през соца 500-600 грама на цена от 1 лев.Това е :)А последните месеци дори предпочитам сам да си го правя в домашната хлебопекарна.Купувам си и месо защото през 1989-та със 167лева беше трудно да си вземеш свиснско бон филе на 7лева например. Първо го нямаше и второ е много скъпо.

152

Анонимен

преди 5 години

И нека плебеите ви вярват на лъжите...Да ама не!

151

Анонимен

преди 5 години

Лаете преди колко било добре, а сега сте били зле, ама навремето улиците и околоблоковите пространства бяха празни. Сега, след 17 часа няма къде да си оставиш колата. Всеки по 3 телевизора наредил удома. Като стане дума за празниците, масов вой, че не могат да идат до Гърция за няколко дни. Говорете ми още, че пари сте нямали.

150

Боби

преди 5 години

Едно време сте си вземали хляб сега само *** на по добра цена

149

До 162 Солар ...

преди 5 години

Не разбрах как сравняваш бройки хляб от по 600 грама сега, с бройки хляб по 1 ког от 1989 година? На това не му ли се викаше манипулация?!

148

Solar Power

преди 5 години

В провинцията масовата средна заплата е ..... точно за това говоря и аз ... Живея в Княжеството и нашите заплати бяха далеко от 274лв. през 1989-та. Както и писах баща ми вземаше 167лв. Това е. София и Румелия за мен са други държави. В първата имаше и банани за да не се изложим съвсем :) А втората от 100 години постоянно получва масивна подкрепа за сметка на Княжеството.

147

Анонимен

преди 5 години

Другото, което се "забравя' прибсравненията е качеството на стоките, най-вече на храните. Тук не трябва да се включват стоки, чиито цени бързо намаляват по целия свят, като електрониката например. Сега например истинско сирене, кашкавал, мляко, домати и т.н., няма откъде да купиш, Отделно, че разфасовките сега са с доста по-малък гранаш. Например кофичка истинско кисело мляко от 500 грама с цена от 23 стотинки, сега с какво да сравнявам?

146

Solar Power

преди 5 години

В момента 1 кг хляб струва около 1.20 а за 600грама може да е по евтино не знам. Аз си вземам хляба на 1 лев :) Няма да правя реклама на магазини. Яйцата си ги вземам на 25 стотинки. Банани на 2лв. Виж забравил съм цената на бананите. През 1989-та те пак бяха по 2лв. и то ако се уредиш. Нали се уреждахме за пералня, за телевизор за печка за всичко щото много яка икономика имахме и липсваха по магазините основни неща....

145

до 150

преди 5 години

До Solar PowerСметката не е съвсем коректна поради манипулация с размера на средната р.заплата.В провинцията масовата средна заплата е около 400-500лв. Статистиката я изкарва 1170лв ,за да се подмаже на депутатите, тъй като техните заплати са 3 пъти по средната рз.

144

Solar Power

преди 5 години

Аз правя много добре сравнение. Средно можеш да си купиш 2 пъти повече неща. Но по важното е,че ако си кадърен и се напънеш може да успееш да си купиш и много повече пъти. Нещата зависят от теб а не от някой партиен секретар.