68

1488

преди 6 години

Показват тези хора и техните пари, за да вдигнат шум и българинът да забрави, че иска Бойко и компания да си ходят, след поредния нелеп инцидент на пътя, придизвикан от лошо направена пътна настилка с някакви си 20 милиона, който той и компаия грижливо са си прибрали .Тези са си техни хора, просто ги използват в момента като заглушители. Никой не може нищо да направи в тази държава без благословията на Бойко.

67

Анонимен

преди 6 години

не барайте бизнеса, защото може да фалира! така, де!

66

анонимен

преди 6 години

До 62:А,не ,те и сега са се измели във Франция.Време е всички мошенници да влязат в затвора,а имуществото им да се конфискува за народа.А,бе май,че е дошло време отново да се извърши национализация,за да започнем начисто.Всичката власт в ръцете на народа!

65

Анонимен

преди 6 години

Държавата поставя бизнеса под свой контрол. Процеса е запуснат и необратим. Който приеме новите правила добре останалите, ... като не ги е страх, що кешират и бягат.Схемите срещу директни приходи от ДДС, акцизни стоки, и други, директно удрящи върху държавни приходи нямат светло бъдеще, особено като бизнес.Наскоро факс получиха едни пушачи, пак от там, където бе поставен нов шеф на МВР.Следете рокадите, и ще видите къде ще са следващите. Бизнеса не е по голям от държавата. Никъде не е

64

Нели

преди 6 години

Какво да се очаква от парвенюта с красноречивите имена Ветко и Вълчо, в исторически план това е резултатът от безчинствата на БКП или някой прадядо Вълчо добре е контактувал с Червената шапчица

63

Анонимен

преди 6 години

Ами ако се раздвижа в канцелариите на институциите. Ще се открия такива богаташи и без фирми. Без данъчни декларации. Но някъде и сладолед да купиш се дава белешка.

62

Анонимен

преди 6 години

Самият хотел не бил обект на разследването, а фирми държащи офиси в хотела. Имало 150 000 лева в самия хотел, а това са пари, дето бабите ги хвърлят от терасите на ало-измамници. Не разбирам защо тогава всичкия медиен шум и прокуратурата поставят в центъра на вниманието именно хотела и собствениците му. Като че ли се опитват да им спретнат наказателна акцийка в стил цвъцко.

61

младост 6

преди 6 години

Няма такова нещо,никой нищо не е крал и не краде. Аз ако взема 500 лв заем или бърз кредит ще ме разкостят докато не върна всчко с лихвата по две. Ние сме държавата на честта и справедливоста.

60

Въпросчето е ?

преди 6 години

Не се ли казва на това :"вътрешен конфликт" ? В смисъл : удариха очите , респективно там "бизнесмена" от БСП , вкарвал пари на сметката на БСП ; сега пък се удрят "точните хора" , вкарващи пари по сметката на ГЕРБ - иначе казано "изравняване на резултата" ??А проблемчето си е вътрешно , щото те са си от едно котило , и БСП, и ГЕРБ, и СДС, и Атака, и ДСП , и изобщо всички , за които се присети човек ?

59

Анонимен

преди 6 години

До 53 . Така е . А *** нещат да са еднолични търговци. И АДМИНИСТРАЦИЯТА И ТЯ НЕ ГИ ИСКА. Няма при ЕТ - Подкупче.Партия, НАП , АДМИНИСТРАЦИЯ. Обича АД. /Топлофикация/ Обича военен промишлен холдинг. ЕАД,

58

Анонимен

преди 6 години

Фирмите се занимавали със саниране? Това на мен ми прилича на неуредени сметки с ГЕРБ, щото е ясно чия далавера е санирането.

57

321

преди 6 години

Прокуратурата е в потрес вече 30г.а бандитите и политиците окрадоха държавата?!

56

Цонко

преди 6 години

Познайте дали ще падне и косъм от главата на Ветко (бивш Вълко, кръстен на Червенков) и дали в най-лошия случай няма да наеме стая съседна на Цветан Василев. За кокошка-няма прошка, за милиони - няма закони!

55

Анонимен

преди 6 години

Не е нормално преди съда да се произнесе, че намереното е незаконно да се изнасят данни в медиите. Това прилича на пропагандна кампания, която ще повлияе на делото. Самият факт на държане на пари кеш не е престъпление.

54

Анонимен

преди 6 години

Е затова не се дава ПОДКУП. Давал насам натам, давал и за данъци, давал и на чиновници и на охраните ли. И сега пак имал да дава на ЛАМЯТА. Сещате се.Е в България как се става богаг. Като винаги щете изкарат , че не си платил.А счетоводителки, банкови чиновници. За тях вина няма. Местна власт и тя намазала.УПРАВИЯ НЯМА

53

Край

преди 6 години

България няма да се управи докато всички не станат еднолични търговци и не започнат да отговарят за всичко което правят с цялото си имущество.

52

Анонимен

преди 6 години

А до сега не знаеха ли за коли, пари и почивки? Май не си е платил в Банкя!

51

Никой

преди 6 години

А такааааа а ти бухай за мизерната бг заплата цял месец че и събота и неделя ще се бяга от България

50

стефчо

преди 6 години

За луксозния автопарк никой не знае ,и никой не е чувал. И едни прокурори и съдии си завиват бонбони в станиол........Като няма бесилки по площадите така ще е!

49

На 100 лв бас

преди 6 години

Сто процента Вожда е с двата крака в тая далавера!