124

Анонимен

преди 6 години

Ако Бойо не е начело на държавата, кой тогава-Корнелия?, Симеонов?, Кунева?, Сидеров? Догановци?а не мерси, те всичките са ненормални. И Бойко си има минуси ама останалите са отврат.

123

майкъл

преди 6 години

Няма по-добре обучени наглеци от вас мили мои жалки червени т-ролчета. Виете като глутница разгонени вълци. Искам да знам, кой, кога и по какъв повод от редиците на вашата любима партия-майка е подал оставка ВЕДНЪЖ ??? Да видим .......................

122

WTF????

преди 6 години

Западняците защо мълчат? Нали все дават акъли? Нали те ни натресоха мутрака от Банкя?Такова мафиотско изпълнение досега не е лъсвало в България! Трейсгейт е уникална злоупотреба с европейски и бюджетни средства. Защо ЕС не вземе мерки?????

121

Стоил

преди 6 години

Защо на всички журналисти убягва ролята на мръсника Емил Иванов. Същият в момента е кмет на Своге, а по време на асфалтирането е бил областен управител от квотата на ДПС. Фирма на негово другарче от годините във ВИС 2 е изпълнител на поръчката. В момента това лице дерибейства и той е човекът, РАЗПРЕДЕЛЯЩ ПОРЦИИТЕ В СОФИЙСКА ОБЛАСТ. Но понеже е хитрец, не се появява публично, а тика напред зам.-кмета си.

120

Георги Жеков

преди 6 години

Здравейте Роби на Комунизма! Искам да ви издам една малка тайна: Знаете ли кой е най големия комунист тук в този форум? Това е така наречения "професор". Този комунистически престъпник не е написал никакви книги. Най много да е прочел телефонния указател или готварска книга. Този "демократ" е бивш партиен секретар и комунист. "Бивш комунист" няма както няма и бивш ***. Професора е психично болен комунистически ***.

119

Съвет

преди 6 години

Бойко, Бойко, и всичките ти министри да си отидат, не си ли заминеш и ти, няма да има излизане от блатото в което вкара за десет години България. Безхаберно "управляваш" милата ни България и ти го знаеш много добре.

118

Анонимен

преди 6 години

До Професор"Абе комунист! Знаеш ли аз колко книги съм написал бе ***! Хиляди!!!"---Значи, си ги писал при "комунизма". Значи си станал "професор" при коминизма ...А, сега, де? К'ва излезе тя? :):)

117

Гробокопач

преди 6 години

Бойко, не сме доволни! Искаме, само твоята Оставка! тя е напълно достаътъчна, за нови предсрочни парламентарни избори! А ние, това искаме! искаме, падането на "Борисов 3"!

116

109

преди 6 години

Аз пък се махам скоро, точно заради Боко, ГЕРБ и Калинките. Търпях много, за да остана като патриот в Родината си, но народ, който избира Мутра да го управлява не заслужава да си съсипвам живота, заради него. Правилно решение си взел. Поздравления.

115

Калашников

преди 6 години

Така се прави. Уволняват се, и се назначават на други кресла и готово.. За 16 черни семейсва толкова. Така ще е, докато има *** народ.

114

Анонимен

преди 6 години

А твоята оставка кога бе, Тиквун? Или щели да ти се смеят? Ами те и сега всички ти се смеят, еднокнижник.

113

Анонимен

преди 6 години

До Професор"Професоре", абе, чета тук какви бисери ръсиш, как се "джавкаш" с коментиращите, защо не си седиш на "4-ти километър", да си взимаш хапчетата, да си пускаш газове на спокойствие, ами си тровиш старините с коментари?

112

Края е близо

преди 6 години

Началото на края на групировката ГЕРБ. Тиквата е безсилен. Всички видяха как се избират фирмите и къде отиват парите ни. Следващите избори са скоро и ГЕРБ просто нямат шансове. Колкото и гласове да накупят, колкото и протоколи да подправят, народа е срещу тях. Не познавам нито един човек, който ги подкрепя. Само до преди 1-2 години, поне 20% от познатите ми бяха за ГЕРБ, сега няма нито един.

111

Анонимен

преди 6 години

До АнонименКенефения панелен Професор хвърля слюнки от яд и за 12лв надник!Спри се че ми оплю монитора ве! ................Я виж ти - и откъде знаеш колко е надницата бе

110

aaaa

преди 6 години

Нa aвгycт 31, 2018 Cлeд cлyчaя дo Cвoгe и 17 жepтви нa пътя yбиeц, eвpoпpoĸypopи нaй нaĸpaя ce peшиxa дa влязaт в Бългapия и дa зaпoчнaт мacoвo дa paзcлeдвaт, ĸъдe ca пapитe ycвoeни oт Eвpoпa, зa пocлeднитe дeceт гoдини. Haшaтa пpoĸypaтypa тpябвa дa им oĸaжe пълнo cъдeйcтвиe, cпopeд зaпoзнaти, aĸo oбaчe oпитaли нeщo дpyгo oт Бpюĸceл били гoтoви дa пoeмaт нeщaтa изцялo caми. Hямa нищo cлyчaйнo в aĸциитe нa пpoĸypaтypaтa пpeз пocлeднитe няĸoлĸo дeнa, a Бoйĸo Бopиcoв мълчи и нe иcĸa дa гoвopи

109

bluesky1

преди 6 години

Българският политически и държавен модел се нарича "Перманентно възпроизвеждане на некадърността, послушковщината, глупостта и крадливостта" без изключение на коя да е партийка!!! ГЕРБ смениха тройната коалиция с обещания за промяна и реформи! Управляват вече близо десетилетие! Нищо от обещаното тогава не се случи! Единствено, поради геополитически причини, си получаваме еврофондовете, които не създават нищо трайно като производство, защото се крадат и трупаме външен дълг, който как ли ще плащае

108

Анонимен

преди 6 години

А дали наистина ще има оставки или ще бъдат върнати на постовете си?Б.Петков бе върнат, Д.Добрев си стои, Велчев иска ДЪРЖАВАТА да вкара учениците в училище, т.е. той като лице на държавността не може да се справи с работата си. Б.Петков се превърна в министър на Капитала, който обслужва интересите на Велев и Домусчиев. Оряза ТЕЛК-а, отне права на инвалидите.В НИКОЯ ЕВРОПЕЙСКА СТРАНА НЕ СЕ ОТНЕМАТ ПРАВА НА ИНВАЛИДИ!Бизнесът "убива" работещите, нарушава законите системно, наказани НЯМА.

107

Берлин

преди 6 години

Много съм щастлив, че напуснах България преди да изберете Бoко. Не съм живял нито един ден под негово управление. :)

106

шаш

преди 6 години

Статуквото е непроменено , всичко си остава постарому, без значение от оставките.За мен , това е театро на властта , зад чийто декор умело се крият старите вечни намерения на грабителите на народа . Смяна на системата у нас .Това е крещящо нужно.

105

Професор

преди 6 години

До 104Професор Вучков е гениален творец изпреварил времето си. Аз самия въпреки че съм автор на много творби всеки ден чета и препрочитам творбите на моя уважаван колега Юлиян Вучков. Той не е само автор, творец, интелектуалец и мислител. Господин Вучков е титан в историята на българските медии. Водил е едно от най рейтинговите предавания по телевизиите. Повторения на негови предавания все още се излъчват дублирани на английски по големи американски телевизии.