36

Анонимен

преди 5 години

Минималната заплата трябва де 1000 лева, а минималната пенсия 500.Не може в Сърбия дори които не са в ЕС да получават по-високи заплати от българите.

35

бг джобса

преди 5 години

българските фирми изпитват остър недостиг на работници.Добре де защо толкова българските фирми са се вкопчили и желаят БГ работници????Пуснете си обявите в немските ,френските ,англииските ,италианските сайтове за работа и си наемете работници от там !Какъв е проблема?Ааааа, сещам се сигурно като видят 300? заплата ще се чудят това на ден ли е за два ли ,или за три! И няма остър недостиг за работници а остър недостиг на РОБИ!

34

мхм

преди 5 години

Добрата новина е, че скоро се махам от тази територия, наречена България!

33

дам

преди 5 години

отдавна не е имало статия, как безработицата намаляла и българите не искали да им работят на бейовете в България.А пък то дори в Румъния дават двойни заплати от тези които дават българските олигарсчета и искат хората да им работят за по 400 евро на месец.Давайте по 1000 евро , пък може и да си намирате желаещи да ви работят.

32

Анонимен

преди 5 години

Те да не си държат ръцете по женски нежна любов джендърки те плоскодънни може да са врътнали и това азис ще ги пратим да им стане кръстник с жоро рапа идеална двоика джендърчета

31

Анонимен

преди 5 години

Нищо ново под слънцето, едно време Българите са ходили да заработват при румънските чокои на техните ниви (мушии) също така и в строителството.

30

Анонимен

преди 5 години

Украинци, молдовци, други чужди работници няма да дойдат повече тук. Хората от Северна Бг се изселваха към Сф, да вършат черната работа в града. Те ще променят посоката- към Румъния. Почувстват ли се добре там, ще останат да живеят в Румъния със семействата си и без това в Румъния има много българи от минали времена. Ще се обезкръвят Сф и Севера. Никой не одобрява мизериите на Гела, Велчев, Синдикатите и сие. На хъшове ни направиха, да ходим немили- недраги.

29

Анонимен

преди 5 години

Търся високо квалифициран русофил за цепене на дърва в Коми. Само след една година става милионер...в рубли !

28

Анонимен

преди 5 години

Ба то кучето ръкавици му купуват злато е

27

Перко Изперков

преди 5 години

Оня ден гледам кучето ми Шаро събира си багажа в един чувал...Питам го:-Каде ши одиш *** мастиио..А тай ми вика ,че гледал някакво предаване за Щатите и видял как живеят там мастииити и щяло и то да емигрирва..-Баси вече и кучетата ще багат от тук!

26

Анонимен

преди 5 години

До Спомен 24-ка ще сравняваш една от най-големите страни в ес, с българия? те имат и природни богтаства, газ, население и т.н...и нямат такава лостова зависимост от "великая и могучая"!

25

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Революция на тая Територия е немислима,поради наличието на това стадо"--добре, утре т.н. "соц" партия печели изборите.искам стъпка по стъпка да очертаеш - как ще промени генерално ситуацията в страната? да ти кажа ли - НИЩО генерално няма да се промени! Нищо! ше направи един програсивен данък, т.е. ще изравни бедността на бедните, без да пипа нищо по корпоративният данък и в същото време ще изтегли заеми и ще отвори коридора за към то "гърция - 2"ей тва ше стане!

24

Спомен

преди 5 години

А като се сетя ,че преди да ни вкарат в ЕС наште политици ни говореха как можело да не ни вземат в ЕС защото вървяхме комплект с Румъния а те били много зле а ние разбираш ли сме готови отвсякъде!!!И каква стана тя.....

23

Анонимен

преди 5 години

В същото време българските фирми изпитват остър недостиг на работници.-ама заплатите - 2 пъти по ниски от румъния, така, че всичко си е съвсем логично, още повече, че става въпрос за северозападна българия

22

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 11Щото бълг. работодатели са много почтени и плащат добре, че ще ни плашиш с румънците

21

Анонимен

преди 5 години

"Революция на тая Територия е немислима,поради наличието на това стадо"Да, ама не. Няма млади, които да я направят и ония горе го знаят. Революция с хора на средна възраст, пенсионери и братя роми не се прави.

20

Ааахахаха

преди 5 години

Срам и позор за Боце, срам, срам, срам хахахахаха

19

Анонимен

преди 5 години

Кошмарът за Хан Тикван и върхушката. Сигурно се молят Дунав Мост да падне като оня в Италия.

18

Анонимен

преди 5 години

до 15и инвалидите ще емигрират....................Само русофилите и най-мързеливите роми ще останат, защото никой не ги иска.

17

Анонимен

преди 5 години

Едната до обед другата следобед ех каква контрола на витошка си имам уж поседнала на стъпалото уж да гледне кои минава да интересно мие какъв бизнес развиват а