95

Анонимен

преди 5 години

Ейййй куку когато аз служих армията наброяваше 154 000, и да ти кажа имахме СС23..154хил с обоза и секлецарките в секретната секция. Айде стига хумурески. Имахме сс23 ама имахме само силози за тях. Лично служих(1984-86) на място на което имаше 6 празни силоза.

94

Анонимен

преди 5 години

Проклети да са византийците ,че загубиха битката.

93

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 5 години

До етнически турчинДо АнонименНе сте ли разбрали все още че със съседна Турция сме в много близки отношения.Че към България са приятелски настроени.Не гледайте в пресата как се тълкуват неговите изказвания,понеже някои сили искат с езика на омразата да оцеляват.............................................................................................................................Фелиз, то и аз обичам много малките игриви агънца, но ЧЕВЕРМЕТО много ми се услажда

92

Рамбо

преди 5 години

Ко става Ердо цепи ли се бента, айде че скоро ще ти цепим калницата.

91

www

преди 5 години

Хубаво е фактите да се проверяват, включително и подробностите. Например в Малазгиртската ОПЕРАЦИЯ византийците са около 60-70 хиляди, но не се концентрират в едно направление, а е възможно да е имало и умишлено предателство. Те са разединени. Селджкуската армия разполага само с 30 хиляди КОННИЦИ. Колко са останалите, никой не споменава, но може да се предположи, че са поне още толкова. Те, за разлика от византийците, не са разединени и мотивирано удрят в едно място - там, дето ще е двореца.

90

Анонимен до 68

преди 5 години

Ейййй куку когато аз служих армията наброяваше 154 000, и да ти кажа имахме СС23.На турците и през ум не им минаваше да прекосят нашата граница.Можеха да ни победят но щяхме да им сринем Истанбул с много големи жертви, и не смееха.Явно ти си бил в казармата ама трудовак, или някоя писарушка.

89

Анонимен

преди 5 години

Какво и е великото на държава от гастарбайтери ?.От 80 млн турци около 6 са гастарбайтери. Т.е. под 10%.Да видим сега какво е положението при тебе. От 7 млн българи 3 млн гастарбайтери, т.е над 40%. С други думи над 4 пъти по-велика.Как си с математиката, глътна ли си граматиката?

88

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 88Какво и е великото на държава от гастарбайтери ?

87

Анонимен

преди 5 години

Ердо малко се е филмирал.

86

mdaaa

преди 5 години

До Анонимен 81Война не можеш да обявиш, защото нямаш армия, нямаш нищо.Ще продължаваш да говориш с езика на омразата, защото ви се позволява, не за друго.В една нормална държава, пасквилите като тоя днес.бг директно се затварят. А ксенофобчета, като вас се преследват от закона.Това важи за всеки, без значение кой каква религия изповядва и т.н.Но споко и този ден наближава.За това, че сте *** на Европа, за това, че крадете до безобразия, че сте корумпирани..... не са ви виновни Турците.

85

Анонимен

преди 5 години

Пишете си сами и си се радвайте колко сте велики...Дразни те това, че турците са велик народ противно на промивките които са ти правили в училище ли? Ами чети повечко и гледай реално на нещата, а не през розовите български очила.

84

Осман

преди 5 години

Днес американски сенатори бяха в Анкара. Поискали Турция да се откаже от руските С400. Показаха им среден пръст. По турските медии пише че САЩ подготвят химическа атака в и после под този предтекст да нападнат Сирия. Също така САЩ разполагат радари в Идлиб уж за да борят ислямска държава. Но ислямска държава няма авиация. В Турция предлагат да разположат Корал който "заслепява" радарите.

83

Анонимен

преди 5 години

След последните няколко турски коментара спирам да пиша. За пореден път съм омерзен от турското безочие . На вас и от ушите ви тече омраза.Пишете си сами и си се радвайте колко сте велики.

82

Анонимен

преди 5 години

до КенанаЯвно нямаш понятие колко е бюджета на Турция или математиката ти много куца ...

81

Анонимен

преди 5 години

Долу в коментарите много уместно споменаха Тамерлан, Ердоган дали го помни?.А Тамерлан дали го помни някой?

80

Анонимен

преди 5 години

Само преди седмица Президента Радев напомни на Ердоган, че Турция е подписала през 1925-та година договор, в който се задължава да изплати компенсации на Българите от Южна Тракия за безчинствата тогава. .Радев ти е спестил, че договорът е двустранен. Българската страна също трябва да изплати обезщетения на прогонените турци. Не ви ли ги казват тези неща?

79

Анонимен

преди 5 години

КОГАТО ДЯДО ТИ Е УБИЛ СЪСЕДА СИ И Е ПОДПАЛИЛ КЪЩАТА МУ, АКО ИСКАШ ДА СИ ОПРАВИШ ОТНОШЕНИЯТА, ОТИВАШ И МУ СЕ ИЗВИНЯВАШ..Ами чакам да дойдеш да се извиниш за злодействата на дядо ти през 1912. Нали не си турчин, защо не се извиняваш?

78

Анонимен

преди 5 години

Само преди седмица Президента Радев напомни на Ердоган, че Турция е подписала през 1925-та година договор, в който се задължава да изплати компенсации на Българите от Южна Тракия за безчинствата тогава. Тука турците се кефеха, че нямало да получим пари. Ако сме искали да им обявим война.Война няма да обявяваме. Но езика на омразата няма да спре.

77

Анонимен

преди 5 години

Сидеров и Симеонов са окупирали сайта :-)

76

Е-е!Не е баш тъй!

преди 5 години

Тогава първо ще застрелят разните там комитети дето уж защитават някакви права на някакъв си човек(за да не дигат гюрюлтия), и после ще почнат да гърмят по всеки който стъпи на граничната бразда! След туй , като изпозастрелят няколко милиона калабалък - " работата ще се намести ", както казвал Петко Войвода...