82

Анонимен

преди 5 години

Като човек, на когото целият род идва от село, ще ви кажа следното; държавата нехае за селата, всички инвестиции са концентрирани около инфраструктурата на големите градове и връзките помежду им. Не се прави абсолютно нищо за стимулиране на живота на село.

81

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

29 години евроатлантизъм - 29 години ГЕНОЦИД !

80

Анонимен

преди 5 години

Леба бе 28 стотинки яйцата и билета за градския транспорт по 6 стотинки банани ядяхме по цели кашони зимата и благодарение на режима на тока правехме много деца

79

Анонимен

преди 5 години

БМХНЧПМ... Нали знаете какво значи?

78

Българин

преди 5 години

Българите винаги ще бъдем с НАТО, САЩ и Европейския съюз! В своята 1300 годишна история българите никога не са живели толкова добре. Днес България при американското партньорство като членка на НАТО и ЕС е най прекрасното място за живот за което българите могат да мечтаят.

77

Демократ

преди 5 години

Младите твърде малко знаят за комунистическата диктатура, в училище трябва да се учи за фалитите на България по време на комунистическата диктатура когато беше съсипано родното здравеопазване, за да знаят още от малки децата колко добре живеем днес, и че ЕС е най-прекрасното нещо което се е случвало на България!

76

Anus shepti

преди 5 години

Канабисът и интернет.успех и богатство за едни.трагедия и гибел за други.Христос подкрепя дявола.

75

Анонимен

преди 5 години

При соца нямаше просяци, бездомници и пенсионерите не ровеха в кофите за огризки от храна.

74

Хомосексуалист

преди 5 години

Прекрасно е, че сега когато сме членове на ЕС можем да водим деца на публични мероприятия на хомосексуалисти от малки да видят и да научат, че хомосексуализмът е нещо нормално, това е доказано от американските учени.

73

Анонимен

преди 5 години

Сами са си виновни за обезлюдяването. Живея в малко населено място и манталитета на старите хора тук е ужасен. Постоянно слухтете и клюкарстване. Младите хора искат да си живеят живота, не да станат на по 80 и да копат с мотиката защото иначе - "ау страм, какво ще кажат хората - че си мързелив"

72

Анонимен

преди 5 години

Много по добре се живее сега отколкото при комунизма всеки който няма проблеми с очите го вижда сегашното положение не се харесва само на русофилите

71

Еваларка

преди 5 години

За наглостта, професоре, като истински гербераст, без капка срам, можеш да напишеш под статия за демографската смърт на страната, че сме в разцвет :)))

70

Анонимен

преди 5 години

.....Имаше две фабрики, където хората работеха...Всякакъв коментар и жалби по людете са излишни.

69

Анонимен

преди 5 години

До ЧичоЧичо,недей лъга!Не само,че бяха доста жители през соца,но в селата нямаше престъпност,нямаше стрес,несигурност или страх,а имаше медицинско обслужване,полицаи,детски градини,училища,читалище за развлечения и кино,работа.

68

Анонимен

преди 5 години

До АнонименОбезлюдената българска земя няма да я пълним с бежанци, дойче веле. Знам какво целите, от години ви следя простотиите по адрес на България. :)Нямай грижи, бежанец на българска земя и с верига да го вържеш ще намери начин да я скъса и ще избяга, по скоро ще се приберат в собсвените си страни, там по добре ще живеят.

67

Gogo

преди 5 години

Как си живеете с 500 лв. заплатав България я кажете знаете ли ,че в Англия за 2 дена ги вземат тези пари ? 1200 паунда е минималното заплащане на месец в Англия...сметнете какви бедняци и просяци сте в сравнение с белите хора

66

Жожо

преди 5 години

Е като герберасткия *** няма толкова тъ по нещо - ти му говориш, че днес е зле, то ти разправя какво е било преди 40 години. А ба катииле, нали са ви избрали да подобрявате живота и да вървим напред бе, даули, какво ми се оправдавате с минали истории. Колко мандата ще ви трябват, при Борисов 41 може ли да очакваме нещо?

65

Бай Кольо

преди 5 години

Който иска истината за българското село , да изгледа филма "Матриархат" от 1977год. , там ,въпреки цензурата, ясно се показва как аджеба т.н. социализъм разби и обезлюди нашето село . Това , което всъщност стана след 1989 г. е обезлюдяването и на градовете заради миграцията в посока чужбина . Такава миграция при комунизма беше невъзможна поради пълната невъзможност да се напуска НРБългария , иначе със сигурност нямаше да сме повече от 3млн. в момента , всички щяха да са при загнилия капитализъм

64

Анонимен

преди 5 години

Кво като е обезлюдено нали има интернет

63

До Жого

преди 5 години

Не ти е демокрацията виновна, а червената мафиотизация! Чети какво пише - затворили са местната фабрика и селото се е опразнило. Сценария беше един: Директори комунисти (то други нямаше) приватизираха и продадоха на скрап обурудванията на сума фабрики; с него заработиха нови фабрики, но в Турция на която икономиката потръгна стремглаво след като наща затъна.Хайде стига вили...