67

?!

преди 5 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

66

Милко

преди 5 години

Май иде време за Селска безотговорност

65

дидо

преди 5 години

скъпата гражданска намаля излишните коли от пътищата

64

Анонимен

преди 5 години

Ще се предлага по-евтина селска отговорност.

63

Ач

преди 5 години

До Гаден капиталистЕнда държава е богата и развита ,не когато бедните карат коли,акогато богатите ползват обществен транспор.

62

До гаден капиталист:

преди 5 години

До Гаден капиталистНе ти ли понамирисва на поакан капиталист..? Продължавай все така да ръсиш глупости, докато "народния враг" не ти цепне кухата кратуна!

61

Анонимен

преди 5 години

Всеки ден от неколко месеца ни занимават с Гражданската, психо пекс за още колко да ни вземат от празният ни джоб, ако не е тя ще е я за избегял пандизчия, нещо като Нови хан - Ангелов или Митю Очите , Бенчев и пр. крими истарии. На държавата ни къде е ? Какво става?

60

Anonimen

преди 5 години

Докато спиме те работят спете още *** народ слаба държава

59

su

преди 5 години

До АнонименПрав си. Дори 1000лв да я направят. Няма лошо!

58

Щерю

преди 5 години

Ако ще минаваме към еврото - още...

57

Факт

преди 5 години

Протести след 1989 година в България няма, ако не броим платените протести, които се организираха през 1989-1991 години, през 1996-1997 години и през 2013 година. Платеният протест не е протест, а форма на преврат. Защо в България няма протести е ясно - след 1989 година мафията ликвидира всички форми на организираност в България, за да не може хората да попречат на последвали грабеж, който продължава и сега. Няма протести, ако няма кой да ги организира. В България хората са наплашени от мутрите

56

Боко СИКаджята

преди 5 години

Щом си траят, значи може и още.

55

Анонимен

преди 5 години

Голямата мутра и господарите му предизвикаха най-голямата мизерия! Национална катастрофа! Тази мизерия и комплексарщина доведе до огромна омраза между и без това малкото останали българи. Мутрата ше бъде съден, осъден и пратен в небитието! Обещавам! В името на Бога!

54

Анонимен

преди 5 години

Не за 29, за поне 70+ години. Който е виждал една Чехия, Словакия, Унгария, Словения, Хърватска, дето уж бяха и те в соцлагера - знае за какво говоря.

53

Sefa

преди 5 години

Що се мъчат така направо да квалифицират хората на наши и други.Нашите няма да плащат нищо а другите да работят без заплати и като капнат директно в крематориума.Не може простолюдието да кара кола и да се пречка по пътищата на нашите които не могат да карат спокойно с 200.

52

Бай Х

преди 5 години

Интересно как хората приемат рекета спокойно. Мутрите да овладели държавата и смучат , а никой не излиза по улиците. Явно Христов е прав 80% дибили , но в действителност са повече.

51

Селянин

преди 5 години

До БългаринГ-н Българин защо да се вдига Застраховката ?Парите да текат в Кипарски и други офшорки ли?И после да фалират...Ако ще се ограничават колите с високи такси то да се вдигне данъка ,парите поне да остават в България.

50

Анонимен

преди 5 години

Още малко и цената за ГО ще стигне глобата за каране без ГО. Кой *** тогава ще си купува такава застраховка? Всеки ще си кара така докато го хванат.

49

Анонимен

преди 5 години

Управляващите бандити и техните господари проверяват прага на търпимост на хората. Докато не стане по-скъпо ит Европа няма да мирясат! Искат да крадат все повече и повече! Парите от ЕС свършват и няма да има повече приходи за тях! Трябва да стане наистина хипер нетърпимо за да се промени нещо в България за жалост! Убиха всяко желание на хората да се борят за справедливост! За 29 години не направиха нищо за хората.

48

Истината

преди 5 години

Гаден капиталистпреди 1 минутаДано на останалите бедни им дойде акъла да бягат с децата си от тая мизерна държава - ще останат само старци и такива *** като теб. Та избери си ще те потурчват или ще те порусват, като сте малко на тая голяма площ. ГОлемият чапат ще дойде за теб някоя нощ.