54

през 866 г

преди 5 години

Византия е християнизирала насила Българския Народ през 866 г (по известно като Покрустването) а Тодор Живков се опита да християнизира Османските турци , Роми и Помаци в България през 1986 г. , защо не се говори за тези 2 Събития ясно и точно знаят само Историци

53

Как закалялась сталь

преди 5 години

Благодаря за хубавата информативна статия! Благодаря и за коментариите които демонстрират чугунената психология на бившите комунисти(днес социалисти) които макар и напълно оср***ни от главата до петите, стоят с такова самочуствие че, все едно миришат на (червени)розички! Те нямат равни на себе си в целия соц. лагер...Не человек, а сталь! ...както е казал поетът.

52

Анонимен

преди 5 години

ДС по това време е изпълнявала поръчки за отстаряване на бунтовници.

51

Анонимен

преди 5 години

Дори руло тоалетна хартия има повече авторитет от дойче веле.

50

Анонимен

преди 5 години

Ако по времето на комунизма бяха пуснали американски сериали полаат щяха да се освободят от това робство още през 71-ва

49

Анонимен

преди 5 години

Истината боли, но когато се разкриват *** и продажнически действия и намерения и абсурди, някои трябва да се скрият в миша дупка, че са техни последователи. Другите трябва да знаят какво е било

48

Анонимен

преди 5 години

На пенсионерите от Дойче Веле плочата им е зациклила някъде в 70-те години на миналия век. Едни и същи стари градски песни до припадък.

47

До 39

преди 5 години

"АБЕ СТИГА СТЕ ЖИВЯЛИ В МИНАЛОТО И СТИГА СТЕ ПИСАЛИ ЗА ТОЯ *** КОМУНИЗЪМ, 21 ВЕК СМЕ!!" Абе ти нямаш ли избити близки, че така гадно се лезиш, все едно нищо не се е случило???!!!

46

Анонимен

преди 5 години

Браво на бай Тошо въртеше целия СССР на малкия си пръст, лъжеше руснаците, че ще ставаме 16-та република и всичко ни беше без пари. Бензин 20, стинки нафта 8 стинки, парното беше все на макс отваряш прозореца и се изпаряваше като стане много топло. Днес не можем един АЕЦ да построим и се молим на комунистите от Китай, кой каквото сам си направи и Юнкер не може да му го направи

45

Анонимен

преди 5 години

Претоплена манджа за пореден път. Не знам какви прасета се храните с нея, ама съм сигурен, че истинските животни, дори и те не го правят.

44

До 33

преди 5 години

"Каква е тази мания да се разхождате по гробовете и костите на хора, които каквито и грешки да са направили" Комунисти, как да не ви мрази нормален човек от дъното на душата си!!! Вие сте из.роди и се подигравате с хилядите погубени съдби на българите, с хилядите убити от гадната, лъжлива и крадлива пап.лач, наречена комунисти, членове на долната БКП - Българска Капиталистическа Партия. Дано всичко, което са направили гад.ините с българския народ да им се върне тъпкано до девето коляно!

43

Чичо

преди 5 години

Ех, хубави времена бяха тогава. Струва ми се, време е да върнем комунизма - за толкова години време, се видя че от тоя прогнил капитализъм нищо не става. Спомнете си колко добре се живееше на времето!

42

Василев

преди 5 години

Ония американски пич, където не кара Москвич , как му беше името, май се казваше Алън Дълес и беше шеф на ЦРУ, та този пич ми шепнеше на ушенце, че имаме конспиративен таен план, как да измамим и промием мозъците на най-незащитените, имайки предвид социалистическата младеж, която ще бъде бъдещета конкуренция на нашите велики и всемогъщи англосаксонски корпорации и банки!!!Пак ме обзе шизофреидното разстройство!!!Агент Грег Лаврицки!ЦРУ!!!

41

Анонимен

преди 5 години

Дойче вече кога ще напишат една обективна статия напремер за дълговете на САЩ, Англия и Япония и кога и как смятат да ги връщат и въобще смятат ли, май само могат на умряло куче нож да вадят.

40

Анонимен

преди 5 години

Славни времена, имали сме армия и служби способни да влиятя на процесите в цяла Източна Европа.

39

Бирено мече

преди 5 години

АБЕ СТИГА СТЕ ЖИВЯЛИ В МИНАЛОТО И СТИГА СТЕ ПИСАЛИ ЗА ТОЯ *** КОМУНИЗЪМ, 21 ВЕК СМЕ!!

38

привет от Германия

преди 5 години

До България - на СССРПървият фалит на тоталитарното управление на Българската комунистическа партия през 1960 г. е тясно свързан с предложението на Тодор Живков и решението на Пленума на ЦК на БКП за сливане на България със Съветския съюз, направено през 1963 година..................Да , ама братушките ви отказаха да ви приемат като 16-та республика защото ако ви бяха приели трябваше да ви опростят дълговете ,които натрупахте към СССР от неизгодната за НРБ търговия със СССР ! Грабеха ви

37

Трите фалита на БКП

преди 5 години

Другари, като толкова обичате и се кълнете в любимата БКП/БСП, трябва първо да попрочетете история и тогава да коментирате. Всичко е качено в Интернет и лесно ще го намерите. Само напишете: "Трите тайни фалита на БКП и Тодор Живков"Фалит1 - 1960 - после криво-ляво се закрепихмеФалит2 - 1978 - тук ни спаси СССРФалит3 - 1987 - безвъзвратен и окончателен фалит - помощ отникъде.Всичко може да прочетете и в доклада на любимия ви другар Петър Младенов, който ни пращаше танковете. Сам си признава!

36

Анонимен

преди 5 години

Свежият полъх е примамка, платена реклама, като Националната лотария. После идва тежката воня на грабеж, бедност и корупция.

35

Василев

преди 5 години

До До 24Лекувх се, ама нищо вече не ми помага!!!Агент Рой Брийн!ЦРУ!!!