32

Адвокат

преди 5 години

"Майка й, в качеството й на защитник, обясни, че за дъщеря й ще е най-добре да бъде на свобода." - и съдията е приел за довод това? Започвам да си мисля че всъщност съдии в България няма. Това са просто едни чиновници, назначени там за да изпълняват определени поръчки. А по съвместителство са принудени да решават подобни дребни проблеми като този. Оставени са на самотек и решават според интересите си. Не мисля даже че и имат юридическо образование, а основно са със купени дипломи.

31

Гвендор

преди 5 години

Млада била - това е аргументът на пародийния ни съд. Ако ми помете колата така, директно я газя и после съм вън под гаранция, щото и аз съм млад. Тая е тотал......

30

Анонимен

преди 5 години

Редиш крокодилски сълзи, татенцето ти плаща гаранцийката и почваш пак да трошиш коли.

29

Анонимен

преди 5 години

Ще върви при Галевите и убиецът от дискотека Соло.

28

Анонимен

преди 5 години

А бе вие луди ли сте ? Този обществено Не полезен *** е много ценен за обществото .. пуснете я , да троши коли да се бие и друса и да се върни на пилон ... много е ценна !

27

Анонимен

преди 5 години

Натроши колите,прибраха я-разплака се и я пуснаха!?!?!След седмица нанесе телесна щета за кеф,прибраха я-разплака се и я пуснаха!?!?Сега ще убие някой,ще я приберат-ще се разплаче,условна и ще я пуснат!?!?!А съдията ще кара нов джип!!!От там идва цялата работа-недосегаемите "магистрати".Няма значение коя институция как работи-накрая системата събира buklucite при тях,те отнасят рушвета и нашият човек е отново на улицата!И колелото се завърта отново!!

26

anonimen

преди 5 години

Дано прочете коментарите да разбере какво мислят хората за такива като нея и да се постарае да мисли когато прави дивотии и да не се мисли,че на нея всичко и позволено да прави.Пожелавам и да срещне такава като нея по *** за да разбере каква е и какви неприятности е правила на другите хора.

25

Анонимен

преди 5 години

ТАЗИ ИГРАЕ ТЕАТЪР В СЪДА , ОТ ВЪН Е ТАНЦИОРКА. ПО ХАРАКТЕР ПРЕСТЪПНИК.И ДА Я ПУСНАТ, ПАК ЩЕ СЕ ИЗПУСНЕ С НОВО ПРЕСТЪПРЕНИЕ.

24

Анонимен

преди 5 години

Не плачи, Габи!

23

Елемаг

преди 5 години

Всички искате американски стандарт.Искам да ми кажете по американски стандарт,ако момиче (независимо млада или зряла) помете 10 коли,какво ще и се случи!?Е за това и нямате американски стандарт на заплатите.

22

роб на влаЗта

преди 5 години

Ако пребие някоя свидетелка или потроши някоя кола на бесилката и с нея на другата съдията.

21

анонимен

преди 5 години

Пловдивчани, на вас разчитаме да я вкарате в правия път, явно родителите й не са успели, сега стана ясно, че и съда няма да го стори... дано имате гражданско общество.

20

анонимен

преди 5 години

тази наркоманка отново ще влезе защото е непоправима рецедивиска и се прави на артиска в съдебната зала,жалкото е че съда и повярва.

19

Анонимен

преди 5 години

Темида отново си затвори очите. Ще видим дали, ще се окаже и сляпа след като се произнесе и по четирите обвинения. Явно мама и тате не са случайни щом могат да извадят на мига 5000 лева за гаранция.

18

Криво дърво

преди 5 години

се оправя ,крив човек не.Тая сега от кеф ще се напука и надруса и ще потроши 20 коли.Дано не утрепе някого.

17

РУМЕО се завръща

преди 5 години

Ако утре пребие моето дете или блъсне с колата си твоето дете...какво ще правим.....къде е законът. Тази глезла в Гърция щеше да получи между 5-7 години лишаване от свобода. А гръцките затвори са като албанските и ГУЛАГ

16

Анонимен

преди 5 години

Лъснал е шпагата съдията... Що да не пусне момичето?

15

Specter

преди 5 години

Сега от радост ще свие една весела цигарка ще удари две три чашки и е готова за поредното си премеждие! Желязото се кове до като е горещо, (сърказъм) ....

14

Анонимен

преди 5 години

Ами червеният съд не е реформиран или малко реформиран. И за това убийци на пътя ги пускат с условна присъда.А тази има физиономията на Многострадалната Геновева, а всъщност е изпечена наркоманка и престъпничка!

13

Анонимен

преди 5 години

Майката ли ревеше, че искаше законите да потулят. Ето успя в анархията. За всички казвате, че сте на 3 годинки и съдът казва млади сте на свобода!