14

Сульо

преди 5 години

Сидеров много се взе насериозно Той изпратил Симеонов във властта. Ако не бяха направили коалиция , всички щяха да са вън от парламента. В името на чичко паричко и тримата клекнаха и са готови на всичко само и само да са във властта.

13

Анонимен

преди 5 години

Пудела на Бойко..Бойковия пудел!

12

Аз

преди 5 години

Волен отново показва "златния" си пръст в услуга на Корни.

11

Доган

преди 5 години

Пуделчето ми Волен мил върши идеална работа в парламента. Дори като бяхме на власт не можехме да прокараме такива закончета-касички. Ашколсун Волен, ашколсун Атака!

10

Анонимен

преди 5 години

Пречи на бизнеса на домуса и на мутрите по морето. Кой спи на морето? Дрогата ги държи будни 2 седмици, за да могат да пият, и си заминават на Запад или Изток. Това не ви е почивна станция от соца.

9

Анонимен

преди 5 години

Младите хора стоят без работа и напускат държавата зарадни доходи които са 10 20 пъти по ниски от европейските ако не се промени това процесите на емиграция ще продължават.Как може да ти предлагат 600 700 лв заплата ако си с образование и тнт а в евроа да ти предлагат поне 10 пъти повече

8

Анонимен

преди 5 години

тоя яко се е вкопчил в борисов, знаейки, че следващият парламент ше го гледа по телевизията.толкова да ми е противна тая , така да ме е яд, че едно време бях гласувал за него... място не мога да си намеря!

7

сторарото

преди 5 години

ще ни смените , няма съмнение ,таз година ще направя аааззз 100 , 200 , 300 милиона .

6

Анонимен

преди 5 години

Нещата свързани с това управление стават още по гнусни и задкулисни. Как да разбираме казаното "Лесно ще намерим с кой да го сменим?" Значи за да си направят удобно мнозинство се разбират Пешо, Диди и Наско, да крадат за тяхното благо и коалицията да е стабилна. Къде са принципите, обществото и неговите интереси? Къде е прозрачността?

5

Анонимен

преди 5 години

От този цирк (парламента) и двамата са клоуни но Валери ми е малко по-противен .От както вдигна минималната пенсия ( която взимат всички "шведи" ) направи повече за тях от колкото който и да е преди него .Националист - *** !

4

Без име

преди 5 години

Не е нужно и двамата ще бъдат сменени на следващите избори

3

Драги зрители

преди 5 години

Наблюдавате театъра на гъ-зо-лизните джуждета, патерици на Тиквата.

2

Анонимен

преди 5 години

Тоа кво се пъне кат *** връз буца ? Мина му младоженството или свършиха паричките ?

1

Анонимен

преди 5 години

Най-добре да ги сменим всичките. Лесно ще ги сменим.