106

Зозо

преди 5 години

Да питат Дора миналата година колко от "дечицата" си продаде на касапите и на каква безценица? А колко буркана има от милите "дечица" в избата и фризера?Аман от ***! Нищо няма да постигнете. А на всичкото отгоре одеве по Канал 1 Р.Гечев обясняваше за новите идеи на БСП. Точно иконом. министър на Жан Виденов, фалирал 18 банки и 2000 предприятия - ПОЗОР!!!

105

До Рус

преди 5 години

Голям експерт си май?Как пък не са не наели в БАБХ? От къде си сигурен поради каква причина избиха всички тези животни? Процедурите не са тези драги! Имаше други начини! Трябваше да се вземат проби. Само във варварските страни като България се действа по начина по който го направиха! Разбира се по заповед на онези дърти капуци от ЕС. За теб може да са само кози, за тази жена бяха всичко!

104

Мръвкояд

преди 5 години

Баба ви дора да не ги е отглеждала от умиление козичките? Ей така, като Бриджит Бардо? Нали ги е чакала милите да станат по 35-40 кг. и да заминат Къртевите братя да напълнят червото :))))))))))))))))))

103

Анонимен

преди 5 години

Това е лицето на тази умряла вече страна! На възрастни разбити от мъка хора! На млади напускащи я отвратени от държавата, от беззаконието, от простащината, корупцията несигурността! Тази жена ще остане като символ на геноцида към хората. Пожелавам на ББ и всички други нагли престъпни мутри да изпитат поне една част от мъката която причиниха на тази жена, да видим в корумпираните им черни мръсни души останало ли е нещо човешко! Отвратен съм от България! Не искам да стъпвам там повече

102

Рус

преди 5 години

Такава е такава е процедурата, трябва да си много *** човек да си мислиш, че някой от власта иска точно на баба Дора умрелите и без това от глад 25-30 кози. Да ги оставят да плъзне цялата страна ли, хората по 300-500 животни гледат в съседните села.

101

Само питам

преди 5 години

Ако президентските избори са днес, бихте ли избрали баба Дора за вицепрезидент?

100

Патриот

преди 5 години

Дръж се бабо Доре!! Скоро ще изметем герберастката шайка!!

99

Анонимен

преди 5 години

Еми прав е колегата бе. Аман от градски типчета вземащи 2к заплата , ядат и пърдятт на дивана, карат печката до работа, хвърлят по 100кг *** на месец обаче седнали да реват за българското село. Ами отивай там да живеш и да градиш ...Щом седиш в града начи и ти убиваш селото.

98

1234

преди 5 години

дде е комисията за защита на животните БЕ за кучета ,и котки ревете като вдовици за уважение а за избитите козички под охрана мулчите , А за какво е било то май и ББ знае дали е бил охрана на селата като пожарникарски звод

97

Анонимен

преди 5 години

Оу, наскачаха ченгетата с коментарите за защита на властта!Ще ви кажа нещо-НИКОЙ НЕ УВАЖАВА ПАЛА-ЧИТЕ НА СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД!Хайде сетете се за просперирала африканска държава с марионетно правителство-НЯМА!БИВШИТЕ ДИКТАТОРИ ГИ ЕВТАНАЗИРАТ ЗА ДА НЕ КАЖАТ НЕЩО В ПОВЕЧЕ!ВЗЕМАТ И ПАРИТЕ НА ДЕЦАТА ИМ ИЛИ ЕВТАНАЗИРАТ И ТЯХ, АКО МНОГО ЗНАЯТ!

96

Осман

преди 5 години

Гледам турските телевизии и следя сайтовете и нищо не се споменава за това цензурирано заболяване по животните. Как става че болестта идва от Турция пък там няма нищо? Пък и нали Господин Балевски построи ограда как навлязоха болните животни и донесоха заразата? Пък и инкубационния период на болестта е 4 дни. Вече две седмици се избиват животни.

95

Анонимен

преди 5 години

До 99 Човечеството ще отиде на Марс,но Бай *** пак ще си остане на село, защото мозъкът му е по-малък от на една коза.

94

Анонимен

преди 5 години

Станахте смешни вече с драмата на баба Дора!То бива съчувствие, ама чак толкова не бива!Пишете, че ще бъде обезщетена с по 300 лева на козичка и ще си купи ново стадо, че и някой лев ще и остане!А и оборът и ще бъде дезинфекциран с НАШИ пари.

93

Смешен вой

преди 5 години

В крайна сметка това са само едни кози, при това чyмaви.

92

Бай Хой

преди 5 години

До АнонименЧовечеството се кани да ходи на Марс през 2033г. а Бай *** се загрижил за българското село. Ходи да живееш на село като ти е много на сърцето. И спрете да лъжете хората че ЕС давало пари за евтаназията или че ЕС има каквото и да било общо с чумата и мерките покрай нея.

91

Анонимен

преди 5 години

До 93Много знаеш ти през комунизма , какво е ставало Патканн. То да не е днешно време да имаш ФБ и да пишеш дет ти дойде. Естествено, че винаги са се убивали убивали при зарази животни. Само дето не знам, как реши че ти панелния тип те е информирал Партията майка за случващото се :) хахахах

90

Анонимен

преди 5 години

Ей сега се разревах за козлетата. Горкичките!Баба Дора хич не ги е гледала за да ги изяде накрая миличките. Искала е да ги види абитуриенти женицата, роклички да им купи, внучета да гледа.

89

някой

преди 5 години

Каква чума, бе, къде са изследванията, които доказват, че е имало чума, и как доказват, че не е бил вирус от ваксина например, а не див вирус, защото към днешна дата няма метод, който да различава двата вируса? Министърът първо твърди, че пробата от стадото на баба Дора е положителна, а след това каза, че е отрицателна? Накрая ѝ избиха стадото, за да заметат уликите и да избегнат назряващия скандал. Отврат!

88

ПроСоТо

преди 5 години

пак ще напомня:-В цялата си история българина е бил свързан с овцете и козите си.И ПО ТУРСКО,и по "комунистическо",той е разполагал с милиони "глави"....Тогава нямало ли е болести ?!..ИМАЛО е,но хората са се ГРИГЕЛИ за "стоката" си,НЕ СА Я ТРЕПАЛИ при първото "кихане" на овцата..СЕГА просто СЛУГИТЕ следват заповедите!!!!НИКАКВА ЛОГИКА няма в действията им,просто СЛУГИНАЖ!

87

Анонимен

преди 5 години

Слепци!Това е поредното унищожение на българското село.Докъто вие глупеете отново окрадоха някакви европейски пари на гърба на горките хора,а кои са следващите?Може би Вие,които си нямате и хабер как се гледат животни и какво е поминък.8 милиона слепци,които ще се сетите за баба Дора само на Гергьовден, когато ще пълните търбусите.Жалко