48

опетков

преди 5 години

До Анонимен Не я харесваме защото много лъже и пак се опитва да преметне тълпата, на която не и трябва много и има опастност да се излъже, особено когато я баламосват със сладки думички като "безплатно, " за народа", "да национализираме". А с какви пари бе другарко "госпожа Лъжа"? Заеми ли, Гергов ли ще ги даде. Ами вие цял живот само вземате и "управлявате" парите, които сте откраднали от работещите.

47

"З"богом

преди 5 години

БСП като се пребоядиса на БСП и размножи на ДПС,СДС НДСВ,създаде изродената система"демокрация" такава каквото е сега у нас.И ГЕРБ я следват.Всички олигарски и куфарни милионери са от "другарите".Те преватизираха и унищожиха промишленост,земеделие.Нинова е гьон сурат, като всички политикани у нас.

46

Armagedon

преди 5 години

Късно е либе за китка.Булката забременя преди годежа и сватбата не може да се отложи,защото раждането е след пет месеца.Как ще обясниш на хората че е седмаче?Как ще обърнеш обществената пирамида с върхът надоло ,така че тежестта да се понесен от богатите? Отново лъжи,рокендрол и наркотици.Система се сменя чрез нова Конституция или чрез революция.Световната историята го доказва.А последен пример са комшиите край Бофора.Започва се от законите и съдебната власт.Ама нейсе. Толкова си можем.

45

Анонимен

преди 5 години

От партията на милионерите нещо сериозно са се разбалбукали явно са им спрели хранилката :)

44

Червени Бабички

преди 5 години

Бийе Сийе Пийе! Бийе Сийе Пийе! С Бийе Сийе Пийе хлеба пак ще стане 10 стотинки! Ура Другарки!

43

Курнелия защо?

преди 5 години

Защо *** не пита от къде са милионите евра за хотела в Кюстендил на сестрата на Кирил Добрев и синът на лицето Георги Седевчов Първанов(агент Гоце) а ???

42

Анонимен

преди 5 години

Предлагам да издигнем кандидатурата на големият международен политик и полиглот генерал Борисов за Председател на ЕК на мястото на Юнкер! На Юнкер догодина му изтича мандата, да не изпуснем момента!

41

Анонимен

преди 5 години

Проблем, заради който Нинова крие активното си участие в приватизацията на Техноимпекс е, че това се случва при управлението на Костов и СДС. На практика излиза, че тя е в една компания с висшия управленски ешелон, който разрешава и разпределя приватизационната баница

40

Край

преди 5 години

Каке ама това вие с Кирчо Добрев ли ще го направите. И той ли ново лице. Прилича на граблива птица даже на физиономия.

39

Анонимен

преди 5 години

Два пъти имаше предсрочни избори и какво направихте? И на какво отгоре искате трети? Нинова явно бърза за нови избори преди да и измре електората по естествен път.

38

Анонимен

преди 5 години

Нинова обаче сериозно си вярва... просто невероятно колко много е загубила връзка с реалния свят....

37

Анонимен

преди 5 години

Нестават. Времето им изтече.Съд за вас

36

Анонимен

преди 5 години

Младежкото БСП набор 34-а подкрепя!1 Бийе Сийе Пийе! Бийе Сийе Пийе!

35

Анонимен

преди 5 години

Некой ходил ли е в Неа Ираклица, хубаво ли е?

34

Курнелия за смях...

преди 5 години

Хората от село Шарково разказват, че *** Нинова и козата, която тя прегърнала носели еднакви фланелки с надписи Герб ни убива....

33

БГ

преди 5 години

Истината е че този който ще измести ГЕРБ от властта няма да е участвал до сега на избори всички други сме ги видели за един ... не стават

32

Анонимен

преди 5 години

Аз пък не виждам с Герб начело да се очертава добро бъдеще за държавата. Нито една институция не функционира нормално в момента!

31

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Браво на Корнелия и нейните...сподвижници в БСП.Това е лидерката,която единствено има визия за подобряване живота на българския народ и не е подвластна на олигарси,местни и задгранични,не се кланя на Юнкер,Мюнкер и цялата западна върхушка,взела акъла на Боко(обявила го за...отличник).Напред Корнелия,народът ще ви подкрепи.

30

Анонимен

преди 5 години

Власт ще видите през кривия макарон на бацето Егати и наглостта да докараш България до 300%инфлация да фалираш 17 банки да откраднеш всички пари и да създадеш олигарси и днес пак да искаш власт На тая партия трябва да се наложи забрана да съществува защото е пагубна за България

29

БГ

преди 5 години

Има още 2г и половина до изборите тези за къде се готвят вероятно за местните избори другата година на които хората пак ще им покажат пръстчето