54

Тънък виц

преди 5 години

Бразилската армия извикала музиканта Макс Кавалера последния си показал татуировките и го уволнили предсрочно сега обикаля света ..............

53

Анонимен

преди 5 години

"Казармата модна!"________________Млади хора, ще се оставите ли да ви излъжат?В някои държави гражданите отбиват воснния си дълг към родината.Защитават децата си, любимите си, роднините си, домовете си. А вие?Вие доброволно ще служите на сатанато. Където ви прати - там ще умирате.

52

Див селянин

преди 5 години

Армията ни беше целенасочено обезкървена, защото, ако на някой генерал му писне от крадливата шайка, която разграбва България, щеше да стане интересно!

51

Анонимен

преди 5 години

Не е вярно. Патриотизъм в младите има ! Но с това има и омраза към вашите стари поколения. Защото бяхте глууповати, арогантнии, военнии. Които напълниха гащите от две банди фитнесджииичетаа през 90тее и оставихте дървата да бъде съсипана. Тези неща не са останали незабелязани. Отделно казармата беше опуручена от всякакви мизерии ..славата и се носеше в космоса. Младите не са ви виновни, че вие не може да създадетее нещата правилно 30 години вече.

50

Анонимен

преди 5 години

Подкрепям правителството!!!2 години задалжително и да се вкарат и наборите които пропуснаха до 25 г които са да влизат още тази есен трябва ни 200-250 до 400000 макс хиляди минимум за да спрем руската агресия!

49

Анонимен

преди 5 години

До бай хИ ти си мислиш че всеки като изле от казармата става професионалист.Такова нещо няма. За да има професионална армия трябва да почнат например 400 и от тях 100 да завършат обучението.

48

Анонимен

преди 5 години

Войник ли ? Как ли пък не ! Терминал 2

47

бай х

преди 5 години

народ който не храни своя армия , ще храни чужда ..това е стара приказка

46

Анонимен

преди 5 години

Казармата е нищо повече от центъра за обучение и контрол над хора. Така повече от силовата гражданска част се контролират. Второ армията създава силоваци, а когато те няма къде да си пръскат енергията и агресията - защото няма войни . Става това, което видяхме 90те години ...След казармата се вливат в подземния свят , защото няма какво друго да правят. Всяко нещо на този свят си има обяснение.

45

Ще маршируваме за БГ

преди 5 години

А как да станем отново независима страна ако не възстановим армията? И като отказвате да служите в армията по-добре ли става? Като ти налетят тълпите м**ли, като станем малцинство и се наложи да се бием за живота си? Когато се наложи да грабнем оръжията за да изметем престъпната пап-лач, която ни управлява необучени ли ще го направим? Пискате против гейщината, но отричате казармата, където момченцата стават мъже.Правителства идват и си отиват, но без армия БГ няма да я има.

44

Анонимен

преди 5 години

Когато Господ е раздавал акъл , военните са правили маневри под моста.

43

Анонимен

преди 5 години

Не можете да имате мотивирана армия без идеали. Идеали, като независимост, равенство и народна власт. Без идеали, армията ви е като стадо овце.

42

Анонимен

преди 5 години

Тези които са с Русия ВЪН ОТ ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ.

41

Анонимен

преди 5 години

До Не за КаракачановИ някакъв си генерал със шкембе да ме обучава как да използвам техника от втората световна война.

40

Анонимен

преди 5 години

Преди да стане професионална - задължителна. НЕОБХОДИМО Е ПЪЛНА ЛУСТРАЦИЯ НА ВОЕНИЯТ АПАРАТ. ВКЛЮЧИТЕЛНО И СЪД ЗА ТЕЗИ КОИТО СЪБОТИРАТ ВРЪЗКАТА НИ С ЕС И НАТО.

39

Не за Каракачанов

преди 5 години

за собствените си семейства ще се наложи да воювате. Били сме по голи *** пред враговете си. Ми да, но когато се заговори това положение да се промени все ревете. какво значи не пускате синовете си. Че те са големи и пълнолетни хора, как ще ги спрете? Това да не е детска градина. Трудови войски за ***-минго. За останалите 9 м. казарма със сериозно обучение е. Иначе младежите седят по цял ден по кафенета и молове. Няма да загубят чак толкова време ако вместо на кафенце се научат да стрелят,

38

Анонимен

преди 5 години

Айде сега *** и ДС другарето да започват да възхваляват казармата

37

Анонимен

преди 5 години

Да се служи в българската казарма е загуба на време.

36

Анонимен

преди 5 години

До Ще маршируваме за БГСамо, че след освобождението сме били независима страна, а на американо-брюкселски сателит, които е икономически заробен и демографски сринат. Няма и повод за сравнение с тогава.

35

Ще маршируваме за БГ

преди 5 години

НАТО днес го има, утре - не. България се надявам да я има още много по 1300 г. За какви войни на НАТО говорите, скоро ще се наложи да се отбраняваме срещу м*лски и мигрантски тълпи. Абсолютно всяко нещо може да се възстанови при желание. Щом държава сме възстановили след 500 годишна пауза, една армия ли не можем? Че ние след Освобождението също не сме имали армия, но сме я създали и само след 7 г. бием Сърбите. Ньойският договор също я затрива, но пак сме я възстановили и правим Дравската епопея