118

Анонимен

преди 5 години

До 120Когато смяташ, че бензинът не е архаичен

117

Анонимен

преди 5 години

До АнонименСъвсем скоро електрическите коли ще изместят бензиновите, нашия ще си купува бензин...

116

Анонимен

преди 5 години

До 118Разумните хора купуват злато, защото цената му не се променя...бегай от тука с това архаично злато ве... утре ако стане нещо аз ако имам цистерна с бензин , хамбар със жито, и сонда за изворна вода, няма да ти ги дам и за 5 кюлчета злато!

115

Анонимен

преди 5 години

Да недева трябва да си доволна от премията гледам обикаляш от единия в другия блок честито

114

Анонимен

преди 5 години

До Hafen die WahrheitРазумните хора купуват злато, защото цената му не се променя. Не евро. А това колко било стабилно не е за коментиране дори.

113

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Всички разумни хора си държат парите в Евро, защо? Защото еврото е стабилно, а Шенген устойчив и балансиран. Българският лев без обързаността си с еврото ще рухне!

112

Анонимен

преди 5 години

Валутата на Монтенегро е евро. Как и защо европейският съюз и европейската банка разрешават това, след като Черна Гора нито е член на съюза, нито е в еврозоната? Кой им печати и дава еврата? Че те например американците ако не им харесва за какво си харчиш доларите, спукана ти е работата. Да питат Париба и Дойче банк за това.

111

жан виден оф

преди 5 години

твърдо съм за излизането от борда, искам да си припомня славните младини!

110

Анонимен

преди 5 години

тая професорка май случайно се изпусна, като каза, че влизането в чакалнята е "гаранция за стабилността на банковата система" !!Опааа, а? Амо то имало опастност от нестабилност на баМковата система, при 30% резерв? Айде ве, не думай ... ама вЕрно ли? Нали сме стабилни като Еверест! Че като сме стабилни, що тогава нещете да ви проверяват ? Мустакатото човече като чу за "банков съюз" и поскочи като ужилено ? Що така бе, Миме? Крие ли се нещо "под завивките"? Сигурно планини от невзвращаеми заеми?

109

Анонимен

преди 5 години

95 - Нищо лично, но ако масовият "избирател" беше способен на такива важни решения, някъде в света щеше да има пряка демокрация...

108

Соцялно слаб депутат

преди 5 години

Беден и неук народ лесно се управлява.С ниски доходи към висок жизнен стандарт!

107

Анонимен

преди 5 години

Не ке да има живот в България.

106

до 105

преди 5 години

няма технически как в 12 без 1 да излезеш от борда и в 12 да влезеш в еврозоната, няма и как технически изведнъж да извадиш лева от обръщение. между излизането от борда и влизането в еврозоната ще има достатъчен интервал за тоталното обезценяване на лева с цел поредната национализация, този път европеизация, на всичко което българите имат. гответе се да ставате органни донори на богати европейци, бъбреци, черен дроб, кръв ще продавате за евро, за да оцелеете...

105

T

преди 5 години

До Анонимен 105Аргументирай се, дай линк към официален документ, който гарантира това. Или само си говорим празни приказки, кой какво обещал, кой какво казал. От мен да знаете, че в този живот устното казано не струва нищо.

104

Анонимен

преди 5 години

И кое по-точно ще поскъпне, имайки предвид, че в 90% от европейските държави цените на стоките са по-ниски от тези в България. За пример давам главно Англия, където съм живяла няколко години.

103

Анонимен

преди 5 години

Важен е валутния курс и ако левът скочи е добре за България. Еврозоната е финансова пирамида и е грешка.

102

Гурбетчия

преди 5 години

Те англичаните питаха народа но първо го излъгаха за ползите.После англичаните искаха Твърд Брексит, сега пък върти баба Тереза за МЕК брексит.Сега пък сплетничат за Зона за свободен бизнес. Ако са искали свободен бизнес с Европа имали са го те се Отказаха. Сега се въртят като риба на сухо Ингелизите са ШАРЛАТАНИ. И само благодарение на меките китки на нашите политически ръководители ще излезат печеливши от Брексита. Място им е вън от Еврейския съюз. Вън от общият пазар. Жалки отровители

101

Анонимен

преди 5 години

Валутата на една държава струва колкото стоките които се произвеждат в нея. Ако правим по-хубав самолет от ЕърБъс и по-хубава кола от Мерцедес, левът ще стане по-скъп от еврото и борд не ни трябва. Но като сме двойкаджии се налага да се залепим за някой съюз и да ни казват какво да правим.

100

Анонимен

преди 5 години

До офциъНяма да се излиза от никакъв борд, докато не влезе еврото в сила. А влезе ли еврото (ако изобщо влезе), кърса на еврото не е подвластен на мижавата българска икономика, така, че нищо няма да се случи. Това, което ще се случи е, че шайката на арменския поп ще получи едно безгрижие за бъдещето, щото каквото и да стане - ЕЦБ "ше спасява"

99

Анонимен

преди 5 години

Преди малко една дърта червена пенсионерка се предреди на опашката във фантастикото на Красно село. Никога, докато има такива червни бабички невъзпитани, простачки Бай Ганьовки няма да се оправим. Като измрат те тогава.