179

Анонимен

преди 5 години

До АнонименТОВА Е ПРЕКАЛЕНО !!! Наистина.

178

22222

преди 5 години

До KuklaАбе господарите на тоя дето е на снимката дали са толкова глупави и те като него, че не могат да разберат как напразно са се охарчили да ни го налагат за показ. ---------------------Хайде да си признаеш колко неистини си изрекъл в едно учудващо за умствените ти възможности дълго изречение. Останалите глупости - без коментар.

177

Kukla

преди 5 години

Абе господарите на тоя дето е на снимката дали са толкова глупави и те като него, че не могат да разберат как напразно са се охарчили да ни го налагат за показ. Много неуспешно вложени пари за реклама на лице, дето е за присмех. А Радев беше избран с мнозинство и продлжава да се радва на мнозинство подкрепящи. Така повече се доближава до обединител на нацията. А това лице да си гледа новата жена, да му е живо и здраво новото бебе и да може да го изгледа. Поне в това отношение да става за нещо.

176

Fernu

преди 5 години

Bravo Rosko! Gaz, gaz, gaz!

175

:)

преди 5 години

Критиките на този ми звучат все едно бившата ти жена да критикува настоящата :)

174

Анонимен

преди 5 години

До Росен е татков бащазащото малкия е ял амфеттаамини затоваза пред хората друга версияне върви да кажем на президента детето опитало забранени субстанциитова се пише само за простосмъртните като нас тук пишещите

173

Анонимен

преди 5 години

Роско, Роско..., не се бий в гърдите колко си велик, а вземи прочети коментарите под платената си статия, за да усетиш народната любов!!!

172

Елдорадо

преди 5 години

Малее 240... много си гаден... точно такива българи мразя... ти не си умен... просто си гаден

171

Росен е татков баща

преди 5 години

Росен първо да обясни как така синът му почина след като го премести от Гърция до София а е можел да заведе детето в коя да е Атинска-Солунска детска болница кедето за детето на президента на съсеседна държава щяха да дадът на момчето най-перфектни условия в болницата и най-добрите гръцки лекари.Защо затри детето бе компир?

170

Елдорадо

преди 5 години

Много ми е интересно.. Как може президент, който изпълнява функцияна на индивидуално лице избрано от българския народ , винаги да е на мнението на Нинова и на 100 процента да е за БСП... нашия президент трябва да е независима институция и да взема винаги правилните решения... аз не видях да го прави Радев... той не е независим... той е пионка на БСП и Нинова... тоя е жалък... няма собвствено мнение, а си ползва военния пост за да казва мнението на Нинова...

169

Nobody

преди 5 години

Мъжа на синоптичката до кога ще го държите на първите страници?

168

Радев смешен

преди 5 години

Дори Болен Сидеров се ползва с по-голям респект в Кремъл отколкото Р.Радев !

167

мъдрост на деня

преди 5 години

Изгонената монахиня винаги говори лошо за манастира!

166

Додо

преди 5 години

Не забравяйте, че Бойко Борисов чрез избора си на Чечката реално назначи Чорап Радев за президент. 100%!

165

Елдорадо

преди 5 години

До Анонименс какво точно батка ;)

164

Анонимен

преди 5 години

Абе кой му връзва дикиш на тоя жив политически труп. Не ни занимавайте с него, сълзливо - сополивите му истории с русата парцалеса, бъдещото им *** и нахалните му напъни.Олеквате като електронна медия. също така му правите и на него лоша услуга.Вместо популярност, печели презрение и насмешка!

163

4321

преди 5 години

Това недоразумение да си седи до полата на синоптичката и да си мълчи. Достатъчно се ос*ра докато беше президент

162

Анонимен

преди 5 години

Моля ви ДНЕС БГ,спрете да ни го навирате този човек в очите!Искам да забравя,че някога ни е бил президент.Той се оказа пълен провал за България,и за това искам да го забравя.

161

еййй

преди 5 години

Само герберски *** и евро-хомо-либерални полухора симпатизират на това недоразумения Плевнелиев..

160

Анонимен

преди 5 години

Истината е че БКП прегърна капитализмът след 10ти Ноември и премина в сенките. Мафия, медия, всички партий, които получават публичност, профсъюзи и т.н.Ние си живеем е някакво реалити, и ни занимават с фантастични "герои" по телевизорът, колкото да се чудим кой ни го завря.