92

фанахме го...

преди 5 години

Мой пра-дядо се е върнал от щатите за да участва във воините за да победиме и да доидат времена в които внуците му се чудим на акъла ,той дефакто се е бил за крадци които ще ограбят каквото могат според поста си и ще избягат в чужбина,да си поживеят а техните внуци ще бъдат истински граждани на света,, за това по митингите те хвалят тези дето загинаха през воините...тоест едните ги има заради другите --това ще кажете вие дали е справедливо.

91

Анонимен

преди 5 години

Ами той народа от ЗЛОБА ПОТЪВА.

90

Анонимен

преди 5 години

Всеки негативен коментар бива възхваляван с 100 плюса Всеки позитивен коментар бива стъпкван и смачкан с по 100 минуса

89

наблюдател

преди 5 години

Задава се ново робство, този път роомско. Село по село, град по град България пада.

88

циничен

преди 5 години

Имах една хубавица съученичка и комшийка, още в седми клас почна да се е ..., в 11 клас направи първи аборт-забременяла на някакъв купон дето я опънал вечерта някакъв турчин в колата, всички от класа знаехме. Понеже родители и бяха хора с пари, два магазина имат хората и я пратиха да учи икономика , вторият аборт направи във втори курс , третият в трети, за тези знаехме в компанията, може да е имало и други. Ожени се за един програмист и сега от 4 години не могат да имат деца , ЩО ЛИ?

87

Професор Тюхчеф

преди 5 години

Не се притеснявам за това на какъв ще се говори- тя жената и бабата от миналата година гледат сапунките в орхинал. Все една бира ще могат да ми поръчат.

86

Либералист

преди 5 години

така както ни е клас руснак - дори и турчин не го е правил! То не беше избиване, то не беше всякакви опити за обезличаване, то не беше хранена на прасета с хора, то не беше вечни репресии - а сега, сме крепосни мужици на кремълските фашисти! Историческият враг на свободна и независима Българие е азиатската спетна дЕржавица Русия - стрна с измислена история и съмнителна индентичност! Дерзайте свободни НАТО-вци и ЕС граждани!

85

Weiss

преди 5 години

в смисъл, глупости, НСИ и неграмотни глупости, 24 часа.

84

Анонимен

преди 5 години

Чета коментари ,че държавата убива българите Ми то Италия ,Япония ,Португалия,Хърватия ,и прочие държави намаляват ..Почти всички държави в Европа намаляват По точно те вземат имигранти и мигранти и заради това прираста им не е отрицателен Просто фактите казвам ...

83

Weiss

преди 5 години

глупости.

82

Сп???нс

преди 5 години

както винаги казвам, вижте как е по Европата вижте състава на футболните отбори - вижте какви "расови" скандинавци играят за едни от най-социалните европейски държави.Политиките за раждаемост нямат успех в държави с 1000-2000Е помощи на месец, та надали ще успеят в бг с 200лв.В Испания майчинските са няколко седмици, а в Бг са МЕСЕЦИ и не съм чул някой да е оценил този факт и да е решил да има повече деца.Единственото спасение е да разберете че този расизъм в който живеете ще го сърбаме утре.

81

BB

преди 5 години

Тя България и сега е около 5 милиона ква 2080г ви гони

80

фанете го бе...

преди 5 години

Искам да знам къде ще са тогава внуците на тези който ни управлява пвече 25-30 г и специално да отбележа че Бубайко е вече поне 15 г във властта 10 от които е като монарх --еднолично.Къде ще са внуците на патриотите,които на цялата тотална разруха искат наборна армия,,,такава мизерияп ще предизвикат с мераците си за покупки ,че и последния клошар ще духне от тука....а езика на който ще се говори тука и до 20 -на години всички знаете какъв ще е....

79

депресирахтеме

преди 5 години

демек сега който е на 25 да заебава всичко и да фаща Т2 щот след време т 72 или нещо с сгаваем пр.иклад

78

Бау

преди 5 години

До 2080 ще се случат много много неща. С това развитие на технологиите живота може да стане много по-добър или да се затрием. Такива прогнози са просто опит на НСИ да си заслужат заплатите. Нищо не се знае...

77

Анонимен

преди 5 години

Вижте какво става с бум с бизнеса на инвитро клиниките.Успеваемост нищожна. Значи има проблем. Но надеждата умира последна.Наясно са и министрите с проблема . Даже боцо се ангажира с допулнителни средства.Абе не залудявайте хората нека бъдат щастливи ,а пък децта ще дойдат сами.

76

Това е

преди 5 години

Това е резултатът от демокрацията - здравен, икономически и културен геноцид на българите, за да ни превърнат в гетото на Европа - склад за стари коли, развалени храни и пришълци от Африка.При социализма бяхме 9 милиона души, за всички имаше работа, отпуски, безплатно здравеопазване и образование и всяка година почивка на море.

75

Василев

преди 5 години

Дребния селски тарикат българина иска да отиде и на готово да заживее в някаква уредена страна, но той да се бори, да се жертва и да бъде човека , който ще модернизира държавата, за която са умирали стотици хиляди негови предци, това няма как да стане!Дребния селски тарикат отива да робува, и като се върне в държавата хем му се плаче, хем иска да се гръмне, хем не иска да се връща да робува , хем няма акъл да завърти някакъв самостоятелен бизнес с робските пари, направо е някаква трагедия!ЦРУ!

74

Анонимен

преди 5 години

70 Василев е дал точната диагноза.Въпроса е РЕШЕНИЕТО !

73

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 77Ми суджука ще има тези дни още едно внуче. Имат пари хората развъждат се.