18

Орбан е Велик

преди 5 години

прави ли ви впечатление как вече дори платените *** на гроб, респективно ЕНП и Меркел, не могат да заглушат здравия разум който се събуждава в поробените бели българи! а и честито увеличение от днес!!

17

Анонимен

преди 5 години

Ахахаха,те миличките ги искат,за да им РАБОТЯТ!Ахахахаах,какъв ги чака!Те португалците бягат,този ще вкарва алахци :)И ги виждам как поту//рнаците са се забързали за Португалия!Голям смях!!!

16

Анонимен

преди 5 години

САМО ТАКА.Те са бъдещето.БРАВО ПОРТУГАЛИЯ.

15

ШибиРиби

преди 5 години

А от България и ромите бягат

14

Валентин

преди 5 години

Мой пост е 14

13

до 12

преди 5 години

именно, по-малко хора със същите ресурси означава повече за всички. затова държава без граници не е държава, трябва да си пазим и малкото, което имаме!!! всеки твърдящ обратното не е нищо повече от жалък национален предател достоен само за бесилото.

12

Анонимен

преди 5 години

"Една европейската страна иска повече имигранти. И тя е..." Няма такава. Само в мокрите сънища на соросчетата и фейк нюзовете. Преживяхме комунизъм, робство - ще преживеем и това.

11

Анонимен

преди 5 години

Голяма глупост. Но да си му мислят португалците. Те явно нямат представа с какво се захващат. Ако си мислят че тези хора ще дойдат да им станат слуги много се лъжат. Те просто ще ги избутат: едно защото са много и второ защото никога не възприемат начина на живот в мястото където са мигрирали. Поредното късогледство от страна на европейска държава

10

до 2

преди 5 години

ти защо мислиш деца в България няма, защото в България няма пари за достойният живот на коренното население, което деца поради същата причина просто не може да си позволи, приемане на още гърла за хранене, значи пълен и окончателен срив!! Всъщност намаляването на популацията и демографският проблем в България са естествен процес, поради икономическото състояние на държавата. Това ще е докато население и икономика са в баланс, може ли като станем 3-4 милиона ще има достатъчно за всички!!!

9

Анонимен

преди 5 години

Поргугалия няма нищо общо със европейските страни управляват се от някакъв индиец и са закъсали като нас, азщото там цари тотална мизерия и корупция дори бежанците няма да искат да останат в Португалия стига да придобият евро документи и ще си бият шута към Германия и Франция.

8

Анонимен

преди 5 години

Гледах репортаж от протеста в САЩ вчера срещу политиката на Тръмп насочена към нелегалните мигранти, ми те само такива участваха в него. Скоро и тук така.

7

Анонимен

преди 5 години

Португалия има бъдеще.

6

к0нсерва

преди 5 години

извинявам се, но Португалия е със 135% дълг от БВП и реално е в не поразлично състояние от Гърция, с какво ще ги гледа и храни тези гърла или всички в ЕС ще плащаме, а нашите деца голи и боси, всъщност вече никой не прави деца, щото именно не иска да са голи и боси! Европа беше погребана от Изперкел и приятелският кръг на ЕНП около нея!!

5

Анонимен

преди 5 години

Ужас и левичарски простотии!Ами вкарайте си бели бразилци-поне говорят езика ви и са от същата религия.Наистина най-важно е да се отървем от полезните ***

4

Snorky

преди 5 години

Португалците са полуафриканци по манталитет и визия, така че ще приемат свои събратя, докато не започнат и там атентатите.

3

Анонимен

преди 5 години

Въпросът е не кои искат мигранти, а мигрантите къде искат.

2

Анонимен

преди 5 години

Мъдро и далновидно решение. Дано и Майчица България започне да приема и интегрира бежанци. Иначе скоро няма да я има.

1

Анонимен

преди 5 години

И тя е - страната на глупците!