41

Анонимен

преди 6 години

Ще видим колко дълго ще живее, като разберем детайлите за споразумението в Брюксел.

40

Анонимен

преди 6 години

Ако земе да се постави на твое място няма да приказва *** нали сее поставил на мястото на друфия всички под общ знаменател е някои не са всички и се не мисли кои какво е чул а се основава на факти явно фирмата която е замесена при тоя човек ние нанесла неповторима щета за да му се промени мисленето не съм го карал да нее ходил всеки мисли и преценява сам а аз оттука нататака и здрасти няма да му кажа

39

Анонимен

преди 6 години

Защо не пишете,че днес българите от чужбина ще са пред посолствата облечени в черно със свещи в ръце,протестирайки срещу проклятието ГЕРБ?

38

Анонимен

преди 6 години

Докато от татово време ги храним другарите нищо.не върви и те само завиждат кои кво имал няма да се оправим господа другари кои какво има го е постигнал с честен и с много труд тия да ги видим лежане по цял ден заплатка 2000 лева кев ти море кев ти балкан кев ти воля каквото искаш и баце ако не им стегне юздите ще ни се качат на главите от завист се чудим що сменят боите явно след нас където са ходили ония са злепоставяли пътя на логиката е един като не му трябваш.не си му от полза

37

Анонимен

преди 6 години

Оцеля, ама само да разберем, че Боко се е съгласил да ни връщат мигранти и да ни прави буферна зона, кабинетът ще бъде погребан под руините на парламента.

36

Анонимен

преди 6 години

Островът на Бойко потъна.

35

Анонимен

преди 6 години

Предлагам за другата седмица нов вот на недоверие: Защо правителството позволява в БГ да вали толкова много, цяла седмица!

34

Анонимен

преди 6 години

Значи според по-голямата част от народните представители (кой народ представят. ...не знам) "всичко е точно". Ако наистина искат да чуят народа ще органозират референдум...... и пак ще го саботират

33

Анонимен

преди 6 години

За последните 2 месеца от затворите и арестите избягаха 5-*** души, а тези неадекватници от кабинета Борисов си гласували доверие? То бива да си алчен за власт, ама пък толкова нагло и безочливо да отричаш факти вече е равносилно психично заболяване.

32

геният от дом 16

преди 6 години

Обичам, когато всички са еднакви. РБ скоро ще се нареди сред водещите двупартийни демокрации. По принципа,"Аз на тебе, ти на мене". Две партии, разлика във адресите на канторите им само. Никога не съм гласувал в бълг. избори, но на следващите, ще си направя труда да се закарам до най-близкото консулство и ще гладувам за всеки кандидат издигнат от ГЕРБ. Аз съм възхитен от начина на живот на всички бивши главатари на "Banana republic " . Снес това е модна къща, а не лошо словосъчетание.

31

Анонимен

преди 6 години

Честито , българи! Докога? Остана още малко , търпете!

30

МАФИЯ

преди 6 години

МАФИЯТА СИ ИМА ДЪРЖАВА---БЪЛГАРИЯ..БОКО МАФИОТА ОТНОВО ЩЕ ДЕРИБЕЙСТВА---КАК ЛИ ЩЕ ПРЕГЛЪТНАТ ОВЦЕТЕ НОВИТЕ ЦЕНИ НА ТОКА,ВОДАТА ,ГАЗТА И ОТОПЛЕНИЕТО..

29

Борисов 3

преди 6 години

Няма проблеми в сигурността. Двама избягаха от софийския, единия се стреля с друг, втория още шета на свобода, трети избяга от работното си място и цяла седмица го търсихме, четвърти духна през прозореца на тоалетната, а вчера неполнолетен офейка през парадния вход на МВР. Всичко е на 6.

28

Korni

преди 6 години

*** само милиардите са и в главата.

27

Луд

преди 6 години

Вместо да се хванат и да вършат работа, по цял ден се дърлят и искат да докопат кокала. Нови избори няма да произведат нищо различно от статуквото.

26

Анонимен

преди 6 години

"Очаквано кабинетът "Борисов 3" оцеля след гласуването на внесения вот на доверие от БСП за провал на политиката му в сферата на сигурността"От момента на внасянето на вота, още двама избягаха от арестите, като последният вчера е 15 годишен, ама кратуните на власт си самогласували доверие в сферата на сигурността...

25

Тим

преди 6 години

Икономическата програма е много слаба тук нещата куцат няма икономика която да пройзвежда продукт със висока добавена стойност в износа нещата са зле и тук внасяме повече отколкото изнасяме което ще рече че нямаме пройзводствена икономика а имаме консумираща която не дава добавена стойност следователно и приходите са малки основно се разчита на ддс и на акцизите за да пълнят хазната трябва да се преобрази икономическата програма и да се насърчи пройзводството

24

Василев

преди 6 години

Ердоганова Турция ще отнесе българската държава като бръмбар сламка!!!Ердоган ще ви изплющи , защото държавата му расте демографски и икономически с високи темпове!!!А вие сте аутсорсингови селяни прости, които мислят само как да усвояват лесни кинти от еврофондове!!!Агент Норман Касиди!ЦРУ!!!

23

Анонимен

преди 6 години

В "заедност" - Странно кой го казва това, пък и цитира Левски.

22

Анонимен

преди 6 години

Власта е сладка пица, не се дава. Вотове власт не плашат, особено тук в България.