97

Ставрю

преди 6 години

Голяма истерия да се олюе срещо всичко което не се орави ит крадливите гербери. Ооучете се от Холандия Белгия Лвеция Норвегия. Неможе тези хира да се справят сами ако държавата не ги подпомага а всички плювачи да молят бог да са живи и здрави защото ако не като се сблъскат ще разбврът какво значи Бойков капитализъм.

96

Амомимем

преди 6 години

Всъщност, като се замисля, какво може да се очаква от отроче на ритнитопковец и гимнастичка?!? Трябва да направим благотворителна кампания в помощ на Славея. Тя също е с увреждане - интелектуално, емоционално и ментално. Но не знам все още дали трансплантацията на мозък някъде се практикува успешно.*** нищо - разпоретщината и кинтажа ше заместят всичко останало. Тая след време ако не стане министър на нещо - ше си отрежа главата.Те такива обикновено просперират.

95

Бате Гойко

преди 6 години

До Маргарита.Интересно е вие дали сте майка? Как решихте, че държавата не игнорира децата с увреждания, след като социалното министерство дори няма информация за техния брой?!?! Трудно си представям по- голям "игнор" от това, съответното министерство да не се интересува даже кои са тези хора, камо ли как живеят.

94

Анонимен

преди 6 години

Е, те недосегаемите богини и богове така мислят! Ама ква нешка!!?? ТЯ е най, най, най....!

93

Анонимен

преди 6 години

Ето заради това мислене - като не ти харесва, свят широк, махай се от БГ - ше се затриете и до 20-30 години ще сте 1-2 млн бели в България, а след 100 години повече от сигурно няма да има нито един бял в България

92

а

преди 6 години

До Киро карданаМи хубо бе Кире, лоши сме, ама пари няма. Като не ти харесва обществото - чамадан, вокзал, Свят широк.Не ме ругай, признавам си - лош съм, пари не давам.

91

Анонимен

преди 6 години

Ето заради такива като тая белите хора в България изчезват. Американките още на по 20 години вече са с едно дете, на 30 са с по 2-3 най-малко, затова през 2050 броя бели американци ще се запази същия, единствено латиносите ще се удвоят понеже раждат като нашите poми

90

Дреме и

преди 6 години

Славея в момента е на плажа с майка си и баща си, има снимки в профила на маман.

89

Киро кардана

преди 6 години

Само от бат ви Киро да знаете ...До това колко интелектуално развито е едно общество се съди по отношението към най-уязвимите членове вътре в него....децата,болните ,възрастните индивиди..Сами си правете изводите какво е отношението към тези три групи хора в БГ.

88

а

преди 6 години

Всеки иска пари.Ама откъде да дойдат?Ако, дай си Боже, завалят пари от небето, ще има и за пенсии и за болни деца.Ама дотогава?

87

мак

преди 6 години

До МаргаритаКак ще се бориш с живота прикована до болно дете, без стаж, без възможност да работиш, с оскъдни средства.

86

Членска карта №7

преди 6 години

Очевидният проблем зад тази истерия е, че българското общество се разбива на групи и зад разни милозливи тиради се крие желанието на една група да се оправи за сметка на останалите. Шапка свалям на родителите отглеждащи деца инвалиди(щото това е думата), но на кого е лесно днес!? Това, че съдбата ви е пробутала късата клечка, повод ли е да изнудвате държавата!?!?? Пенсионери с 40 години трудов стаж, осакатени от тежък труд, те не заслужават ли повече внимание.

85

Амомимем

преди 6 години

Миличката....от малка се е ориентирала добре - само чрез постоянно, посветено и безусловно близкане на а-носа на системката може да се просперира. Е, малко робчетата ще й се сърдят, *** кво й пука - важното е кешунеца да си тече.Браво, моето момиче! Тебе системата нема те убие, шото вече хубавичко ти е промила и малкото мозък! Ама на тоя дето плаща здравни цял живот и му искат 10 000 лв. за животоспасяваща операция, а ги няма - сигурно той си е виновен пак, нали?

84

Анонимен

преди 6 години

Има няква визия тая Славея но примерно ако отиде в САЩ няма да е нищо особено. Дори сега гледам по дейтинг сайтовете има много по-краисиви и оформени жени от нея, а те дори не са моделки. Така че аз бих и дал оценка average на тая че даже може би и леко под средното ниво за сащ, гърдите и също са доста малки, единствено примерно в лице е добре.

83

До 88

преди 6 години

Кой е казал ,че сме цивилизована държава ?

82

Анонимен

преди 6 години

Защо някой очаква обяснение от родителите на Славея!? Тя да не е непълнолетна, сама трябва да поеме отговорност за думите и делата си!

81

пери

преди 6 години

До МаргаритаВ белите държави що са им длъжни? Значи навсякъде в цивилизованите страни може, тука не?

80

Анонимен

преди 6 години

До Славея Сиракова - много е гадно да си известен само с това че си дете на известни. Винаги се опитваш да блеснеш повече от тях и най-често го правиш с евтина реклама! Честито Славче, вече си в устата на хората..... пък дори и само за ден! Успя да покажаш точно колко добре са те възпитали известните ти родители. Ноооооо какво се чудя..... каквато държавата, такива и VIP-овете

79

Оруел

преди 6 години

Славея и тя защитата вожда щото ако се махне ще спре кранчето за мама и тати!

78

Маргарита

преди 6 години

Абсолютно съм За мнението. Никой не игнорира родителите на деца с увреждания. Но държава не им е длъжна. Това е кофти мислене, типично българско. Всеки се бори сам с живота - това е! Ако не ви харесва социалната политика - сменете държавата.