30

Анонимен

преди 6 години

заплашена....сега , но след 15-20г няма да има заплахи а моментално ликвидиране само още малко ромите да стигнат петдесетте процента от населението и тогава всички днешни либерално -демократични фрмаций такъв антибългарски терор ще наложат че жална ни майка ..а българския хелзински комитет има специално място в тези процеси той е гестапото на на либералите което трябва да ликвидира българщината

29

Анонимен

преди 6 години

До БългаринТочно натам върви работата - "един българин" и останалото - "ром"

28

Wredni

преди 6 години

БХК е вредна бих казал организация извън закона и трябва да се забрани.Лошото е,че тя спомагаше за изборните победи на ГЕРБ и не знам на къде ще наклонят везните,дали в полза на Дончев или Борисов ще го отсвири. Иначе това което казва Светла е истина 90% от българите я подкрепят.Елате да видите в провинцията мазните тъмни как дерибействат! Не работят,крадат,живеят от помощи.Не плащат ток,а общината им дава жилища по 30-40 лв.*** ходят на училище със специален превоз и имат безплатна храна,7

27

Анонимен

преди 6 години

държавата проявява расизъм, като подпомага мързеливите и ограбва живота на трудещите се и честни граждани.

26

Анонимен

преди 6 години

Като демократична и правова държава всеки има право на мнение. Това, че бхк, разните му както е политическо коректно да се наричат ромски организации, не харесват изказването и, то това не го прави грешно. Много искам да видя една проверка в ромските организации от къде идват парите и за какво, и как се харчат.

25

Анонимен

преди 6 години

Ако сте човек с принципи и морал ще си подадете оставката. Но няма да го сторите защото сте на държавна хранилка - построил сте комунизма. Сложете лепенка на булката, да си гледа децата и да не коментира такива теми. Утре пак ще каже нещо и ще запали етнически конфлик, а после вместо да ви искаме оставка, ще ви бесим по кестените всите патреоте.

24

ЦЦ

преди 6 години

Подкрепям я напълно. Който не плаща, ползва блага на наш гръб трябва да понася наказание. Стига сме ги "интегрирали". Не тояга, сопа трябва всички да живеят според закона. Къде е полицията? А горните организации дето ги защитават някой следи ли кой им дава пари?

23

Край

преди 6 години

Всъщност българското "паркирам на тротоара щото няма къде" по нищо не се различава от ромското "крада щото съм безработник".Най-податливи на ред и организация и без принуда са българските турци.

22

Анонимен

преди 6 години

Откога искането за прилагането на закона по еднакъв начин за всички независимо от етнос и религия се счита за дискриминация и расизъм?

21

!948

преди 6 години

Ами стига сме се възмущавали АНОНИМНО по форумите,а ако се наложи да излезем на площада и да защитим,,белият човек".Не може това интернет поколение да е толкова инертно и страхливо.

20

Nick

преди 6 години

БХК ... къде сте сега? Защитете и правата ....

19

от 18

преди 6 години

Факта че сайта филтрира думата ци-га-ни е още един аргумент в полза на нейната позиция!

18

Анонимен

преди 6 години

На Дончева и е лесно да папка голямата заплата на Дончев и да му "душка" топките и чорапите. Може да си мисли тези работи за малцинствата но не е редно да ги популяризира сред обществото. Не морковите и не тоягите ще решат проблема а справянето с безработицата в тази прослойка която скоро време ще стане от прослойка - болшинство. Ами Дончева питай Дончев като е властимеющ що е оставил положението така

17

Край

преди 6 години

От отказа на Властта да размахва тояга се възползват най-вече ромите, обаче и ние бледоликите не падаме по-долу. Изкъртените спирки и изронените фасади в центъра, колите по тротоарите и незаконните гаражни клетки не са на ромите.

16

Дъртий

преди 6 години

До тук е ясно. Неправителствените организации упражняват контрол и коректив върху управляващите. А кой контролира и коректира неправителствените организации?

15

Анонимен

преди 6 години

Оставка

14

Анонимен

преди 6 години

А къде е държавата когато питомците на БХК издевателстват над Българския народ? Защо никой от политиците не реагира остро на БХК, когато се извършват престъпления от ромите, както пресния случай снощи във влака? Явно мълчанието на парламентаристите по този наболял въпрос с ромската престъпност, си има висока цена заплащана от БХК.

13

zeus

преди 6 години

Малко оpкче пита баща си какво е демокрация. Бащата отговаря:-Ами ние по цял ден пием, крадем, бием, колим, а накрая българите ни плащат помощи.-Тате, ама те не се ли дразнят от това?-Ааа, сине, да се дразнят вече не е демокрация, а дискриминация...

12

Край

преди 6 години

Властта в България не желае да упражнява "тояга" ни над роми ни над българи ни над турци ни над марсианци. Намира това за трудоемко и непопулярно от там и за неблагодарно. Друго си е да галиш по косъма и да те избират за да можеш да раздаваш обществените поръчки.Резултата е повсеместна липса на РЕД ЗАКОННОСТ И СПРАВЕДЛИВОСТ.Такива общества не прокопсват.

11

лошо

преди 6 години

Ако до сега бяхме използвали тоягата до сегашното нетърпимо положение нямаше да се стигне.