90

маши на Русия

преди 6 години

И на децата стана ясно , че руския ген. Решетников е сложил Нинова и Радев за да се обърнат срещу САЩ и ЕС . Другари много сте елементарни.

89

Анонимен

преди 6 години

В РУСИЯ ПРОПОВЯДВАЩИ ИСЛЯМ СА МИЛИОНИ И СА В ПЪТИ ПОВЕЧЕ ОТ ХРИСТИЯНИТЕ ТАКА РУСНАЦИТЕ ХРИСТИЯНИ ТРЯБВА ДА ДЪРЖАТ ЗА НАТО И ЕВРОПА.

88

Анонимен

преди 6 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТРадев и Борисв се юрнаха при Путин именнозаради това - Българската пародия на войска да не се засече с кадировци------------------Верно ли?И къде щеше да се случи това? В Поморие ли?

87

по-далече от Русия

преди 6 години

Колкото по-близо до Русия, толкова по-близо до просия.

86

Анонимен

преди 6 години

До АнонименЦелият този еФтин водевил много прищата.ата, да се откажат и да отменят срелича на пиндостанско активно мероприятие, целта на което е да се хване Путин на куката на сантимента.------------------ Ми щом поканиха Бойко, значи са се хванали. Сега като не искат на куката, да се откажат и да отменят срещата. Може да обвинят Бойко, че се среща с "фашисти" в "Куев"...

85

Анонимен

преди 6 години

До по-далече от Русия 83Хи-хи-хи-хи-хи...........алжирските и марокански анклави в Париж, Марсилия, Брюксел......... това ми било "циливилизация"???????? Уауууууууууууууу!!! Ти момче, ТОТАЛНО СИ СЕ ОБЪРКАЛ! Явон живееш с понятията отпреди 30-тина години!!! НЯМА ВЕЧЕ ТАКАВА "цивилизация" в еуропката! Има безделници на социални помощи в трето поколение, квартали, в които и полицията я е страх да влезе......неграмотни, безработни *** и т.н и т.н........Да не говорим за разпада на семейството

84

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

До СатаНАТОАми Радев и Борисв се юрнаха при Путин именнозаради това - Българската пародия на войска да не се засече с кадировци или някой друг от руският спецназ !

83

Анонимен

преди 6 години

До 75 България е заобиколена от НАТО . И ТЯ Е В НАТО

82

Анонимен

преди 6 години

Разбира се, че не завива. Целият този еФтин водевил много прилича на пиндостанско активно мероприятие, целта на което е да се хване Путин на куката на сантимента. Повърхностен сценарий. Направили са си сметката без кръчмаря.

81

Коко

преди 6 години

До Hafen die Wahrheitами какво да го слушат- той сутрин едно казва, следобед друго. Трябва разноглед да станеш( или глух и ням) ако му се водиш по приказките на ББ. Върти *** като стара ***...

80

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Днес изнасяме само черноработници и пpocтитутки за ЕС, нищо не произвеждаме а от ЕС ни внасят стоки второ качество.В моя град до нас има магазин на Lidl, пълно е предимно с български и то качествени стоки. Колбаси, млечни продукти, меса, вина, и много други БЪЛГАРСКИ КАЧЕСТВЕНИ стоки на които има щампа, "Гарантирано от Lidl". Правят най- добрите кебапчета и кюфтета (сурови), които някога съм ял! Има и ретро акции включващи КАЧЕСТВЕНИ продукти от близкото минало!

79

Анонимен

преди 6 години

Няма да АЕ изненадам ако Туквоний емигрира в Русия сле Оправлението си защото ще бъде издирван от всички западни служби за корупция и пране на пари в ОГРОМНИ мащаби.

78

Анонимен

преди 6 години

До Hafen die Wahrheit 62Чудя се само с КОЙ акъл нашенкия се меси където не му е работа!???? Оправил си неговите щуротии у дома ни, тръгнал света да оправя.........Мили Боже! Да подкрепя фашистите..............това ще му аукне много скоро!

77

Andreshko

преди 6 години

До # 78 Василев. Да на издръжка на ЕС,но още за една година,а после? ЕС дават пари да приемаме мигранти,а после?...

76

по-далече от Русия

преди 6 години

Колкото по-далече от Русия, толкова по-близо до цивилизацията.

75

от западна Европа

преди 6 години

Знаете ли откъде произлиза изречението - там от където е минал руски ботуш , там трева не никне ?!Ще ви обясня - страните които са били окупирани от СССР / Русия / са били подложени на много голям натиск от руска страна ! Руснаците са вербували и обучили рубладжии от местното население ,които са били внедрени във властта и бизнеса ! Сега не случайно повечето бивши комунистически страни са с проруски ориентирани правителства , рубладжийски правителства ! В България много добре знаете как е !

74

Анонимен

преди 6 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТпо някакъв необясним и мистериозен начин почнаха да бъват избивани американо-английски конвои с "хуманитарна" помощ за умерените терористи. Личният състав на тези конвои е на 100 % унищожаван без вземането на пленници, а ранените биват доубивани---------------------Че досега вагнеровците защо не избиваха американските конвои? И защо не вземат няколко пленници за доказателство?

73

рубладжийски партии

преди 6 години

Кратък списък на рубладжийските партии-eничapи:БСП, ДПС, Атака, АБВ, ВМРО и др.Рубладжии-лидери на партии:Корнелия Нинова(г-жа Лъжа), Ахмед Доган(агент Сава), Г. Първанов(агент Гоце), Рум.Петков(пикаещият във фонтани),Болен Сидеров(Рубльов),К.Каракачанов(агент Иван). Съвпадение е ли е, че преди 1989г. повечето са агенти на ДС - филиал на руската КГБ ?Рубладжии-псевдо социолози и журналисти:Андрей Райчев, Кольо Колев, Кънчо Стойчев, Валерия Велева, Петьо Блъсков, Татяна Буруджиева, Петър Волгин, Ив.Гарелов, Пиргова, С,Шаренкова,братя Чукови, д-р Ник.Михайлов, Явор Дачков

72

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 73Тъй лиииииииии................я да направим един референдум за това натресено ни "членство" и да ВИДИМ КОЛКО СА СЪГЛАСНИТЕ!!!! МИСЛЯ, НЕ - УБЕДЕН СЪМ, ЧЕ РЕЗУЛТАТА НИКАК НЯМА ДА ТИ ХАРЕСА!!! С едно условие де, броячите на бюлетините да не са от главния цветар, защото той ще ги изкара даже повече от 200%!!!

71

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

До СатаНАТОНцъ! Разправят го в "Всяка сутрин" в Пентагона !