80

Анонимен

преди 6 години

Никой не е длъжен да убеждава някого в нещо по форумите .Истината се установява само в съда .Холандците правилно действат - на съд.

79

Анонимен

преди 6 години

интересно че и украинският пилот се самоуби.. и него ли русняците го самоубиха ли Нато ?

78

Анонимен

преди 6 години

ЕС и Нато са истинските ъбийци ...и Срипал и него го газифицираха и пак искат Русия да признае <<алооо убий ццци

77

Анонимен

преди 6 години

До 71Ако имаш близък загинал от МН17 ходи в ракетната бригада в Казан да индетифицираш БУКа... ако не е вече нарязан за скраб и преходен в доменните пещи при Урал !Ако намериш все пак следи от него дай ги на русофилите...но те пак ще отричат !

76

(-_-)

преди 6 години

Добре де, обявиха по-рано тия експерти, че тая ракета е била на въоръжение в Русия, а не, че е изстреляна от нея.. Сега доразвиват темата, но не стана ясно защо й е на Русия да сваля цивилен самолет, на трета страна, чието знаме поразително прилича на руското и е изрисувано на корпуса му..Не харесвам руснаците, но лъжците и лицемерите направо ненавиждам!

75

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 74И в това договаряне имало ли е клауза, в която Русия трябва да седи и да гледа докато нео нацисти трепят етнически руснаци през границата?Единствената причина в Крим да няма дори и по-лоша война от тази в Донбас е че Русия анексира Крим.Грешката беше, че не анексираха цяла източна Украйна както трябваше, и да оставят нео нацистите от западната част на Полша. Там много ще им се зарадват.

74

ОЧЕИЗВАДЕН ФАКТ

преди 6 години

До ФАКТ А САЩ -ИМПЕРИЯТА НА САТАНАТА !

73

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 74 А ,,ЦИРКОН ,, В ДУПКАТА НА ИМПЕРИЯТА НА САТАНАТА ?

72

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 74ФАЩ си дадоха безполезната, струваща нищо дума, че няма да разширяват НАТО, като едно от условията Русия да се изтегли от източна Германия.ФАЩ използваха европейските си колонии за да заобиколят споразумението за ядрени ракети със среден обхват. Краварите не са удържали на нито една от уговорките, които са давали на Русия. От какъв зор Русия би се придържала към своята дума, дадена на подобна безгръбначна и безпринципна държава като ФАЩ?

71

Анонимен

преди 6 години

САЩ СА ГАРАНТ ПО ДОГОВОРА ОТ 1994-ТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА КЪДЕТО РУСИЯ СЕ ЗАДЪЛЖАВА ДА НЕ КРАДЕ ЗЕМЯ ОТ УКРАЙНА ПО НИКАКВИ ПОВОДИ И ПОЛУЧАВА В ЗАМЯНА ЯДРЕНОТО ОРЪЖИЕ НА УКРАЙНА!САЩ ТРЯБВАШЕ ДА ИЗРАВНЯТ СЪС ЗЕМЯТА РУСИЯ! РУСИЯ Е НАПЪЛНО МЪРТВА ДЪРЖАВА ВЕЧЕ!

70

ИНКЕР МУ Е МАЙКАТА

преди 6 години

В ЕС НЕ ВЪРВИ

69

ФАКТ

преди 6 години

РУСИЯ Е ДЪРЖАВА -ТЕРОРИСТ

68

сара

преди 6 години

Идентифицираха и установката ли ? Че е била в ръцете на руснаци и на руска територия ли ?

67

Анонимен

преди 6 години

СТИГА ПРИКАЗКИ!!! НАЛОЖЕТЕ ЖЕСТОКИ САНКЦИИ НА РУСИЯ И НАСЕЛЕНИЕТО И ОТ МАСОВИ УБИЙЦИ!

66

Анонимен

преди 6 години

Кой започна войната? Кой пусна армията срещу цивилни?Лошия Руски агент Янукович ли беше, или добрия краварски агент Пороченко?

65

Анонимен

преди 6 години

Няма да се учудя, ако *** вече не са по трасето по което е преминала ракетната установка БУК за да къртят пътните знаци и да преименуват цели селища, с цел да заличат следите от холандското видидео...царе са на замитането на престъпленията, но затова Светът не им вярва - с изключение на русофилите !

64

Е чакайте де

преди 6 години

Още 40 дена на Скрипал не са носили, вие ново двайсе им вадите.

63

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"Друга държава няма интерес да сваля самолет пълен с холандци"И какъв е интереса на Русия да го прави? Че ми е много интересно. Какво печели Русия от цялата работа?

62

Анонимен

преди 6 години

Никога няма да признаят руснаците, че са свалили самолета. Това е ясно на всички. Друга държава няма интерес да сваля самолет пълен с холандци, каквито и глупости да се внушават.

61

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"Цял свят знае"Типичния заблуден шорош. Вярва, че ако достатъчно дълго папагалства глупостите си, ще се превърнат в истина. Никой нищо не знае по въпроса. Нито една от двете страни не е предоставяла солидни доказателства. От двете страни има единствено политически удобни твърдения. Разликата е само в това, че едната страна има значително повече участие в събитията, довели до този инцидент, както и действителен мотив да свали самолета, и тази страна не е Руската.