81

Анонимен

преди 6 години

tehnikata moje da e natovska no horata viarvat v rusia.

80

Боби

преди 6 години

До Анонимен 70Първите самолети ф-35 са доставени ДЕКЕМВРИ 2016 годиназа една година трябва Евреите да са БОГОВЕ за да могат1. Дооборудват самолета с еврейски джаджи2. Тестват във въздуха всички тия джаджи как работят ако някоя джаджа "Шуми" електронно ще демаскира СТЕЛТа3. Тестват арсенала оръжия от мин скорост мин височина, през мин височина макс скорост през макс височина мин скорост до макс скорост макс височина - И ТО НЯКОЛКО ПЪТИ ЗА ВСЕКИ ВИД ОРЪЖИЕ4. Обучение на пилоти на новите само

79

yt

преди 6 години

Споко.Щом Каракачанката е тръгнал да ги купува в комплект с нови радари начи най-вероятно ще саФ35.Споко.

78

Анонимен

преди 6 години

Боби,F18 е многоцелеви ИЗТРЕБИТЕЛ.Ако меем да си позволим ще е чудесно.Но едва ли....:)

77

Линия

преди 6 години

Линията е ясна: в белия дом закусва Цецо, изнудва Красьо, и така се харчат едни пари незнайни отиващи в знаен джоб

76

Andreshko

преди 6 години

Два проекта за над 3 млиарда,а какъв е процента на комисионната? Може би е повече от Костовите 10 % ? Мале колко много наши пари ще глътнат тези ту.лу.ми. Този плон.дер ще се пукне от преяждане,вместо тези пари да отидат за социално слабите и пенсионерите. С кого ще се бием та се въоръжаваме до зъби? Какво ще ставаме Израел на Балканите,след като не можахме да бъдем Швейцария на Балканите,заради крадливите гербаджии,а сега и пишман патриотите.

75

Боби

преди 6 години

До СимеоновПопрочети преди да говориш глупостиНормандия неман - Французи Асове на какво са летели? Як-9 и Як-3Кожедуб половината си победи е постигнал на Ла-5ФН и Ла-7 да преди е летял на Аерокобра.

74

АНОНИМЕН

преди 6 години

НАБЛИЖАВА МОМЕНТА КОГАТО ВСИЧКИ ЩЕ ВИЕТЕ НА УМРЯЛО И ЩЕ ПИТАТЕ КЪДЕ Е РУСИЯ ДА ПОМОГНЕ. ВСИЧКИ СА ОТВОРКОВЦИ КАТО ЧЕТА НО НЕ СА НАЯСНО КАКВО СЕ ЗАДАВА ЗА ЕВРОПАТА И КЪДЕ ЩЕ БЪДЕ БЪЛГАРИЯ. ЩЕ ЛАЗИТЕ ЗА РУСИЯ ЗАЩОТО САЩ ЩЕ НАПРАВЯТ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ДА ВИ ЗАТРИЯТ. ТЕЧЕ ПРОЦЕСА АКО НЕ СТЕ ГО УСЕТИЛИ. АМА ВИЕ ВМАНАЧЕНИТЕ ПО ЯНКИТЕ КАК ЩЕ ГО УСЕТИТЕ. ЩЕ УСЕТИТЕ ВЕЧЕ КАТО ВИ Е ОТЗАД НО МНОГО КЪСНО.

73

Анонимен

преди 6 години

До Бобисериозен проблем имаш с напъните да мислиш. Не ти се получава.

72

Анонимен

преди 6 години

Израел получи първите два самолета в края на декември 2016 г. През тези повече от 11 месеца ВВС изпитаха самолетите, тренираха пилотите и подготвяха наземния екип за поддръжка и ремонт на самолетите.Пето поколение американски изтребител, според израелската армия, променя играта, тъй като Ф-35 е не само с модерни офанзивни и стелт възможности, но и с характеристики да се свързва със системите на други самолети и да формира мрежа за споделяне на информация.

71

Боби

преди 6 години

До Анонимен 58Ф/А-18 е прекрасен ударен самолет но посредствен изтребител - на нас ни трябва изтребителФ/А-18 има утежнена конструкция пригодена за операции на самолетоносач опитаха се да направят олекотена и опростена версия преди години но никой не се заинтересуваФ-35 е директен наследник на Ф-18 - като им сравниш характеристиките са едно към едно само дето Ф-35 е "стелт" - Ф-16 при учебни боеве размазва Ф-35 дори стана сериозен скандал от това

70

Анонимен

преди 6 години

Ф 18 су 30 са истребители бомбандировачи а ф 16 грипен еврофайтъра са многоцелеви истребители да ти обеснявам ли каква е разликата и защо ф 18 и су 30 не ни трябват изобщо .

69

Симеонов

преди 6 години

Всички руски асове от ВСВ, без изключение са летели на BEL39 аерокобра.Почти всичките им победи са с този самолет.Едва в края на войната получават и други американски изтребители.Руските таратайки са били за новобранците, които ставали лесна плячка на германците.А невероятния Хартман и неговите колеги са летели основно с МЕ109 и по-малко произвеждания Фокевулф.Най-добрия витлов самолет от ВСВ е американския Мустанг,а реактивен е само германския Месершмит,единствен в света по това време.

68

Анонимен

преди 6 години

До БобиИзраелски Ф-35 са оперативни още от декември 2017 г, мой ! направо ти се чудя на акъла, отде ги измисляш такива безподобни лъжи !!!!

67

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Може да се купува от Русия, кой казва, че не може... - но само суровини...

66

Боби

преди 6 години

До Анонимен 57Ано НАИВНИ Еврейските Ф-35 все още не са БОЕГОТОВИ Всички тия бомбардировки са направени от Ф-15 и Ф-16Вие си мислите че ей така днеска доставяме самолета влиза пилота ХОПАЛА може да отиде да воюва???Пилотите поне една година ще се обучават преди да ги признаят за частично боеготови примерно или само мисии Въздух въздух или само наземни мисииНа всичкото отгоре Ф-35 на Евреите са доставени от САЩ с едва ли не само 30% от оборудването - останалите 70% се монтират на място(време)

65

Анонимен

преди 6 години

До БобиХрумват ми още десетки идеи :)))) Цена нямате като почнете да си измисляте приказки без край :)))))))

64

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Логично... - как ще поканиш най-големия си враг да ти обновява армията...

63

Анонимен

преди 6 години

ф-35 в зависимост от модификациятя и окомплектовката е между 85 и 125 млн $, да скъм е но парите които се отделят в момента са напълно достатъчни за 8 броя от него, и наистина това е безаналогов самолет, истински безаналогов самолет, който при необходимост може да заличи военноморските бази на Русия или Турция вЧерно море, без дори и същите да разберат за случващотот се

62

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 63Даже не от дрон ... панцира са го нацелили с прашка. Истина ти казвам.