90

Анонимен

преди 6 години

А кога "алчната банкерка", "на мама детето" и "великия международник" ще връщат ограбеното от КТБ?

89

Анонимен

преди 6 години

Аз лично нямам нищо против Нинова да ми дава по 600лв. на месец. А пък вие тук се напиняйте колкото си искате!

88

Анонимен

преди 6 години

Тази я е яд, че не е като Бойко Борисов! Той е непобедим, като стокурата ламя Спаска - един ако отрежеш, веднага два нови израстват на негово място. А тази е смешна.

87

Курнелия нагла

преди 6 години

Мале, мале, БСП щели да се борят с паралелната държава - ами тя цялата е в редиците на БСП, бе Курнелио. Около теб ли са Г.Гергов(свинарят), Кирчо Добрев(хванат на границата 1996г. с куфарче с долари), Р.Овчаров(дългият инкасатор), Бригадир Аспарухов(милионер пенсионер), ***(милионерка), Весела Лечева и много други другари-милионери и мошеници. Няма такава наглост

86

Боби

преди 6 години

Къде са господата управляващи, които си избрахте? Защо не дариха нито стотинка? Защо не отговориха на подадените от мен сигнали до тях за масовите измами на мобилните оператори в България? От президентството защо не отговориха нищо на писмото ми? Правителството защо не отговори на писмото ми? Комисията за защита на потребителя защо не отговори на жалбата ми за това, че Мтел и Теленор ме измамиха? Комисията за съобщенията защо си мълчи? Защо си мълчи прокуратурата? Омбудсманът защо си мълчи?

85

Анонимен

преди 6 години

Каква носталгия бе ***, носталгията е по загубеното време. Ровим дъното в момента заради грешно направени реформи, приватизации и т.н. На БСП не трябва да им се дава власт следващите 200 години, като им знам депутатите и кръговете от зависимости около тях. Няма панацея, трябва пряка демокрация, иначе да се дава цялата власт в ръцете на партии и лидери води до необразована, татуирана, некадърна, безперспектвна маса дето даже и народ не е, за да я командват по-лесно

84

АНОНИМНА

преди 6 години

Браво другарко Нинова. Накарай и другите депутати да дават на месец по нещичко я за болен пенсионер, я за дете без родители. Ама да е със закон, който ги задължава да дават пари и за благотворителност всеки месец.Не само 1 път, за да си измият ръцете, да важи и за премиера. Бойко защо НЕ иска да даде пари за лечението на деца с увреждания? Нинова не ми е особено симпатична персона, но на 1 нещастен човек да помага на месец е равно на 1 спасен българин.Вождът и толкова НЕ иска да даде, защо ли?

83

Анонимен

преди 6 години

До До 80що са заяждаш сега...? няма да ги обвиня

82

Престъпен тандем

преди 6 години

Престъпника и трафикант комуниста милионер Кирил Добрев в тандем с открадналата милиони по време на приватизацията в България г-жа Лъжа(Корнелия Нинова) искат да ни управляват, пардон крадат отново! Ще допуснем ли още веднъж да фалират България ?

81

До 80

преди 6 години

"Цоко и Боко да дарят по един лев...няма да ги обвиним в популизъм.."Ти си лъжец. Тоест, човек, който лъже.Зсщото точно ти ще ги обвиниш!

80

Гробокопач

преди 6 години

До БСП ни залъгва...БСП, вс епак нещо иска да върне, а Бойко само зема и единствено, кога някой се дигне на стачка и бунт, тогава почва да раздава на калпак и вика гордо по медиите, д аго видят сички, къф е аслан: "Ето, Аз дадох..".

79

До 59

преди 6 години

Ами виждам , че носталгията по онова време яко Ви тресе. Тогава не мога да разбера защо се противопоставяте на Нинова? Гласувайте за нея! Тя ще Ви върне усещането за безвъзвратно отминалото време.

78

Анонимен

преди 6 години

Нинова, ако очакваш да засрамиш чукундурите с личния си пример, шансът е "0".

77

Анонимен

преди 6 години

А от другите партии, подобни примери кога ще видим????

76

Анонимен

преди 6 години

Цоко и Боко да дарят по един лев...няма да ги обвиним в популизъм..

75

ист

преди 6 години

Нинова щяла дя връща по 600 лева от заплата. Тя така си лъже.

74

До Нинова

преди 6 години

Курнелийо, 600 лева не може да ми платиш само семките и цигарите, дето ни карате да протестираме на сила на слънцето използвачи гадни такива.

73

БСП ни залъгва...

преди 6 години

Аз не мога да разбера защо БСП не върне 12-те милиона лева, които е спечелила на изборите от бедния български народ, а връща само 600лв. Това е смешно и жалко. Това е демагогия. Комунистите го играят "загрижени" за народа вече повече от 100 години. А народът си е все беден, Защо ли е така...

72

Анонимен

преди 6 години

Като гледам какви хора дойдоха в последните 30 години, нещо хич не ти вярвам. Освен ако да биеш лекарите е уважение, ама то всеки с критериите си.

71

Хехе

преди 6 години

Истината е, че тя има толкова много откраднати пари, че е решила да пусне трохочки и да заблуди лековерните балъци.