33

Анонимен

преди 6 години

Джендърите - физика и инженерни науки не учат.. Въпреки големите рейтинги на САЩ университетите Русия ги изпревари.. САЩ си правят рейтингите и сами се пишат на първите места..

32

Аха

преди 6 години

До мухахахАми те краварите като са толкова добре с технологиите защо руските подводници ги правят диви и щастливи? Разхождат се покрай бреговете на краварника когато и колкото време си искат,понякога се показват на краварите просто за да им покажат колко са жалки.А колко пъти са си тръгвали от там незабелязани само те си знаят,говедарите изобщо не знаят какво им се случва.

31

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 33Ухххххххх, сал да те барна........

30

мухахах

преди 6 години

Само малко факти: "Курск" я извадиха холандци а К 129 американци. Впрочем изваждането на К129 от над 4000 м е технологичен "подвиг" на времето. Давайте "минуси" , ***!!

29

Аха

преди 6 години

До мухахахРуска атомна подводница проект 971, по класификацията на НАТО- Акула, дълго време е обикаляла необезпокоявана във водите на Мексиканския залив по крайбрежието на САЩ.Фактът, че тя останала незабелязана в Мексиканския залив предизвиква безпокойство", признават американски официални лица. За последните три години това е първият случай в който руска "Акула" се приближава до бреговете на САЩ.Това е от 2012-а,минзухар. Нещо да кажеш за краварските отбранителни падения?

28

Анонимен

преди 6 години

До Василев(И до Агент Петре, 'Фаниго)Ей, ти като малък много си чел ... комикси, бе! :)

27

Анонимен

преди 6 години

До ФактЕ те руските подводници могат и в космоса да летят, нали другарче?Ама моля ти се.Той и *** се качва на Еверест по къси панталонки и от там се гмурка до дъното на Марианската падина.

26

Василев

преди 6 години

Джуджето от Кремъл се хвали, че имали подводници радиоуправляеми, без хора, а ние имаме дронове на дроновете!!!Кой е по-велик сега!!!???Агент Боби Франкити!ЦРУ!!!

25

Анонимен

преди 6 години

КОЛКОТО ПО СКОРО РУСИЯ БЪДЕ ОМИРОТВОРЕНА ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ!!! ТОВА ЧИСТО ЗЛО ТРЯБВА ДА БЪДЕ СМАЗАНО!

24

Анонимен

преди 6 години

Грижи зер, ако някое ръждясало руско корито потъне,нали трябва да ги спасяват.

23

мухахах

преди 6 години

До Анонимен 25И за американските мога да пиша, щото съм наясно но това е друга тема. Ти ми кажи "защо велика Русия отказа да прибере телата на собствените си моряци'"????????????????????????????????????????? Бас правя, че "отговора "ще е само "минуси":)) Е, там му разбирате!:))

22

Анонимен

преди 6 години

"припомня Дойче веле."Благодаря, че ме предупредихте в началото на статията, за да спра да чета статията на немските ***.

21

мухахах

преди 6 години

Айде бре!! Де са "минусите"???? Де са минусите на истината?? А, тролчеви??

20

мухахах

преди 6 години

За любителите на руските подводни падения напишете : К 219 , К129....Последната е особено показателна: След изваждането на останките американците намират телата на шест руски моряци и коректно предлагат на СССР да и ги предадат за да бъдат погребани подобаващо. ТЦ!!! Руснаците отказват! Отказват телата на собствените си моряци!! И ........американците ги погребват в морето със съответните почести. Има го филмирано, може да го намерите в Ютуб. Та колко "минуса" ще има сега, *** руски???

19

Василев

преди 6 години

Доналд Тръмп може да ви изплющи във всеки един момент, има самолетоносачи цели военноморски бази плюс и най-много и модерни подводници, може да си прави гаргара с вас когато си поиска!!!А вие си помислете, дали не е най-добре да направите една натовска военноморска база на Черноморието, за да притисним наглите руснаци, които не искат да играят по правилата на Новият Световен Ред!!!???Агент Аарън Кокър!ЦРУ!!!

18

Анонимен

преди 6 години

Вече като отварям статия търся "дойче веле" по ключови думи. Ако не стане на български, търся "deutsche welle". Ако не получа резултат, значи започвам да чета статията. Видя ли обаче "Вашингтон поуст", "Ню Йорк Таймс" или "Индипендънт", директно затварям браузъра.

17

Жо

преди 6 години

До ВасилевБЪРКАШ Исландия с Ирландия. Ирландия /или Ейре/ е остров, съсед на Великобритания.Исландия е доста по на север.

16

фабрика за лъжи

преди 6 години

Щом е от DW, значи е лъжа. И Доналд Тръмп им го каза. DW е фабрика за лъжи!

15

Анонимен

преди 6 години

И на нас защо трябва да ни дреме за грижите на САЩ? Имат си армия- да се оправят! Като не могат да се оправят, проблемът си е техен!

14

бостанско плашило

преди 6 години

Голямата трагедия на Доналд Тръмп е, че вече никой не го е страх от него! Оръжията му се оказаха пълен бо*лук. От 103 ракети в Сирия, 71 бяха свалени, 10 паднаха без да се взривят. Санкциите му бият предимно по интересите на васалите му. Освен да лъже, друго не му остана. И да плаши гаргите.