34

Анонимен

преди 6 години

Знаете ли колко дела има срещу нея за забавени преписки? Стотици. Говорим за хора инвестирали милиони, спазващи всички процедури платили данъци и т. н. Когато излязат решенията по тези дела кой си мислите че ще плаща неустойките? Няма да е кметицата, ние ще сме. Но тя нали е борец срещу засторяването и на нея и е порстено. Не разбирам овчия възторг на подкрепящите я при положение, че откакто е кмет Младост е забатачен.

33

Анонимен

преди 6 години

Зле скалъпена постановка. Но предвид капацитета на режисьорите и актьорите - толкоз....

32

Анонимен

преди 6 години

Днес е трябвало Иванчева да изнесе данни за имотната мафия на София. Колко удобно, че този арест се случи точно вчера! Кемтицата, г-жа 30% ще е спокойна, нейния шеф Боци и той... От 25 общински кметове, ГЕРБ имат 24. На 25-я му се случи доста неприятна случка, следващия дето ще се кандидатира ще се замисли сериозно. В тази държава или си на каишка или на опашка за помощи!

31

Анонимен

преди 6 години

Точно така. Кметицата сама определи мястото на среща за предаване на 70 000 бона подкуп да бъде на пъпа на София посред бял ден. Направо носеше отворения кашон с парите по Гурко след което решиха с другия участник да спретнат пикник пред Софийския университет. Платиха кафето в близкия Старбъкс с банкнота от 1000 евра след което лепнаха останалите банкноти по капака на служебния автомобил да изсъхнат малко след дъждеца. В този момент храбрите командоси в танк и хеликоптер арестуваха престъпниците.

30

Анонимен

преди 6 години

Станала е кмет и е попречила на хиляди подкупи. Затова са я дебнали през целия и мандат. Накрая са я "хванали" и проблема ще се реши.

29

Корнелия

преди 6 години

Споко пичове!Наскоро закопчаха Вещото лице Живко Палазов-графолог за поискан и взет подкуп, Апелативен съд София го наказа с 1,5г.условно... а, същия доста майки е разплакал... и води иск в СГС за 4бр магазини в София... бил платил 300бона капаро... ама бабата не знаела

28

Анонимен

преди 6 години

Май е искала да облагороди/облажи себе си за сметка на предприемачите! Да, ама се срещна челно с правосъдието! Язък за наивниците! Лакомията не прощава никому!

27

:-)

преди 6 години

Жизненоважни са признанията на Дюлгеров при положение че свети само ... китката и то на едната ръка.

26

Анонимен

преди 6 години

Квиченето е голямо. Това означава, че г-жа Иванчева е от БКП/БСП, а ГЕРБ се справя отлично.

25

Анонимен

преди 6 години

Който се е занимавал със строителство в Младост е наясно, че това беше въпрос на време. Не знам какво сте се втурнали да защитавате кметицата като тя просто беше пословична с рекета си. Просто най-накрая се намери някой с топки да съдейства на прокуратурата, защото се оказва че ако няма свидетел съгласен да съдейства няма как който и да е да бъде арестуван за корупция.

24

български девиз

преди 6 години

Учи мама за да не работиш и да изнудваш и крадеш по-лесно ! Ромите са ни виновни ,че държавата пропада , но никога ние самите !

23

Анонимен

преди 6 години

От строителството се печелят космически суми - какво като предприемачите по своя воля са построили две катерушки за софиянци и три пейки са сложили...

22

Анонимен

преди 6 години

Да използваш цялата Държавна машина за да се разправяш с политическите си врагове далеч не ознаава Борба с корупцията.Но ГЕРБ явно така я разбират. Между другото именно ГЕРБ са генераторите на корупцията.От 25 общини в София, 24 се управляват от ГЕРБ.Само троловетена Боко Тиквата и на Цецо Пъпеша да не ми казват, че Младост е единствената община с корупция.

21

Анонимен

преди 6 години

До брех11Защо вие случайно да не изпитвате удоволствие когато някой ви краде? Това се нарича мазохизъм.

20

Възход и падение!

преди 6 години

Фризьорка - протестърка - кметица - затворничка!

19

Анонимен

преди 6 години

В това мафиотизарано подобие на дъражва, управляващите крадци никога няма да допуснат една случайна женица да им развали далаверите за милиони.

18

Дали?

преди 6 години

Или...

17

Корнелия

преди 6 години

Ако бави с цел ограничаване на презастраховането и да даряват пари за общ.цели е добре...Лошо е да намерят 60к евра и да пиеш кафе с бивш кмет, който е разрешавал презастраховането...грозна картинка, а имаше възможност да направи нещо добро за района

16

Анонимен

преди 6 години

Тая мацка е опасна.........................но не е само тя такава, явно не се е отчела, където е необходимо!!!

15

Анонимен

преди 6 години

Някакъв формален подпис, но спира инвестиции за 10-ки милиони! Отдавна трябваше да се въведе правилото за мълчаливо съгласи(ако бездействаш в законния срок значи си съгласен) и да намалее поне малко рекета на администрацията върху бизнеса! Отделен е въпроса за презастрояването и натиска на предприемачи и строители за превземането на градинки и площадки ...