273

до 284

преди 6 години

И с какво защитиха правата на изнудвания като я държаха 5 часа права на улицата? Кви русофили ви се привиждат пък на вас! Кинтите нямат цвят.

272

Питам

преди 6 години

До Анонимен 264 А този дето е изнудван с 500 000 евро няма ли човешки права? А и вие русофилите нали бъхте против корупцията , що я защитавате?

271

Анонимен

преди 6 години

Излезе името на честният предприемач, ограбен от фризьорката - Кирил Домусчиев!

270

Отговор

преди 6 години

До Анонимен 262 Ооо, и присъда ще има. Бъди спокоен.При тези доказателства и такава голяма сума, 20 годинки минимум.

269

Анонимен

преди 6 години

А пък това да ми кажат, че има честен строителен предприемач... навсякъде ще ви се изсмеят.

268

Анонимен

преди 6 години

Значи арест за подкуп се прави непосредствено след момента, в който дамата се хваща за пачката. Значи на съседните маси трябва да има цивилни ченгета, които да я заковат и на момента и да и вземат натривки. Иначе тя може да си е нацапала ръцете и на друго място - например намазали са и дръжките на вратите и са подхвърлили сумата в багажника. Пълни глупости. Поне в Европа съдят по факти и логика, а не като в *** - по фантазиите на Вишински.

267

П.Петров

преди 6 години

До Анонимен 270Работата е там, че България е подписала едни международни документи, в които пише, че не може задържаните да се унижават публично. Дори да е виновна, има всички основания да спечели дело в Страсбург и всичко пак ще се плати от нашия джоб.Работата смърди отвсякъде, докато делото не влезе в съда, докато не стане ясно обвинението(3 години), докато не се произнесе съда(сигурно още година две), всичко е "мижи да те лъжем" и хоп, присъединителните фондове спрели и Борисов в пенсия.

266

Анонимен

преди 6 години

А иначе е крупен инвеститор и ще строи незнам си колко хиляди квадратни метра РЗП... някой вярва ли им изобщо?

265

Анонимен

преди 6 години

Подкупът може да е за едната от двете, а другата въобще да не знае за него. Едната е припадала, а другата си е кютала, това също казва нещо. Коя от двете е носила сак ли е кашон ли е, или няма данни коя е.

264

Анонимен

преди 6 години

Бизнесменът, който е предал подкупа на кметицата на Младост Десислава Иванчева, е теглил кредити. Взел е част от средствата назаем, защото се притеснил, че не разполага с толкова пари 70 000 евро. Това разказа шефът на комисията Антикорупция Пламен Георгиев.Ахахахахахаха - сигурно и е обявил пред банката, че парите са за подкуп и да не му начисляват лихви следващите 10 години, щото парите ще останат като веществено доказателство в следствието.

263

Анонимен

преди 6 години

Посредника е докосвал банкнотите, иначе няма как да си отдели 14 хиляди. Обаче дали двете са ги докосвали или само едната или нито една не е никак сигурно, защото веществото вече е било по ръцете на посредника и той като се е здрависвал с двете волно или неволно е пренесъл част от веществото върху тях. Заснети ли са как пипат банкнотите двете, или пък да има следи отпечатъци по банкнотите от тях?

262

Анонимен

преди 6 години

БОРИСОВ НА СРЕЩА С МАДЖО В КАСТЕЛО ДИ САН МАРИНО! ДЕКА СТЕ, БРЕ, ГЕРБЕРАСКИ ЖУР-Н-АЛЯ ?!

261

Анонимен

преди 6 години

Да пребъде делото на вожда и учителя на българския народ Бойко! и Цацаров рицарят на истината и закона!Такива смешници като герберастките циркаджии трудно могат да се повторят.

260

браво

преди 6 години

Браво на Иванчева!Железни нерви и самоконтрол!Надявам се да стане символ в борбата срещу мутромафиотите!

259

Боко Пожарникаря

преди 6 години

Главният им свидетел да не се окаже мутромафиот приближен до ГЕРБ? Инвестиционни намерения за 49000 кв.м. напоследък само приближени на мафиотската управляваща партия имат. Напишете му името, защо го криете.

258

Анонимен

преди 6 години

Права на процес и адвокат няма да й бъдат отнети, но никой не е длъжен да ти пази имиджа и да те арестува в удобен за теб ден, час и локация. Да е мислила когато е трябвало, ама е нямала с какво.

257

The gost

преди 6 години

Ами други кметове няма ло да проверяват, че масово зелените площи стават на блокове. Па тия с по 3 и повече апартамента данъчните няма ли да ги проверят за произход на пари?

256

Анонимен

преди 6 години

Подобни схеми се въртят в цялата страна. Ще има ли и други изобличени корумпета?Особено от ГЕРБ. Защото не е тайна за никого, че именно те са лидерите в корупцията.

255

Анонимен

преди 6 години

Няма как в кабинета да и вземат отпечатъците, защото парите са взети в някакво кафене, там е била срещата. Полицаит умишлено са изчакали тя да прибере парите и са тръгнали веднага след нея, за да я задържат на местопрестъплението с необходимите доказателства за задържането й по обвинението за взет подкуп.

254

Анонимен

преди 6 години

Ако ще да си убиец с 1000 убийства, и всичко това да може да се докаже - пак имаш права.Ако ще да си изнасил сестрана на Президента пак имаш права!Имаш правото да мълъчиш!Имаш правото на адвокат!полицята няма право да ти пречи да се свържиш с адвоката, или да те "развява" публично.Защо на Плевневлиев не му сложиха белезници, заради тоав че името му е в тефтерчото на Ф.Златанов - нали само по съмнение могат да те държат 5 часа, а имунитета му изтече?