113

Гаро

преди 6 години

Натопиха я, само ченге може да скалъпи такава история. Но дори и в бозавите филми ченгето снима с фотоапарат Кодак Голд и носи на Съдията. Слаба режисура. Иначе тая все ми е тая пак се е наяла така че винаги има за какво.

112

Анонимен

преди 6 години

А.на предните архитекти кои дири сметка затова ли фирмите им са в германия и испания. мии работниците им са там

111

ТРЕЗВОМИСЛЕЩ

преди 6 години

До ТРЕЗВОМИСЛЕЩ снимал как водача говори по тел и държи волана с един пръст. Гледайте снимките на буса под лупа !!!!! и вижте дали има и драскотина по лявата и задната част не синя каквато и да е. !!!!

110

Boiko

преди 6 години

Е що не ми сложите на мен в багажника сак с пари?! Просто някой кметове и политици се самозабравиха и се помислиха за недосегаеми, пък после Държавна сигурност и Путин са и виновни!

109

Анонимен

преди 6 години

"Иванчева никога не се е борила с незаконно застрояване! Иванчева се бореше със законното застрояване"Затова ли засне незаконно строителство посред нощ с телефона си, отивайки на проверка на обекта?

108

Анонимен

преди 6 години

Затова хлапета се не слагат то не че и други не са за там *** да дозатрият градовете че предните им приятели освен ко предните не вършат спека да им върви материяла добър материял че тия отде вадят толкова пари нали цацаров гледа

107

Анонимен

преди 6 години

Качулки, работи, сякаш се залавя дон корлеоне...... само това говори повече от достатъчно. Показност.

106

ТРЕЗВОМИСЛЕЩ

преди 6 години

Абсолютно всички взимат кметове, архитекти .. ВСИЧКИ няма човек да не знае това !!!Проблема е, че очевидно е неудобна е след протестите за презастрояване на Младост.Всички вземат но и дават а ако тя каже на кого дава е готова конфекция!!! Това е милат ни родина. Вижте как ще изкарат абсолютно невинен човек за катастрофата на АМ Хемус. 1000 % съм сигурен, не само, че не е виновна но и, че са я обработили и са и втълпили, че тя е причината за катастрофата.Следете медиите има клип на пътник снима

105

Анонимен

преди 6 години

"Има ли пари в колата и, има. Да каже сега откъде са. В моята кола защо няма пари?"Ами стани кмет на Младост, започни да пречиш на безразборното застрояване и после и в твоята кола ще намерят пари.

104

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 101Иванчева никога не се е борила с незаконно застрояване! Иванчева се бореше със законното застрояване и това предизвика огромни щети на общината, тъй като нейните действия бяха незаконни. Няма как да потъпкваш законите и правото на собственост на хората и отгоре на всичко да ги рекетираш надявайки се да ти се размине.

103

Анонимен

преди 6 години

Има ли пари в колата и, има. Да каже сега откъде са. В моята кола защо няма пари?

102

Анонимен

преди 6 години

Ми не е сготвена. Просто е поредния ***решила да си оправи финансовото състояние.

101

Анонимен

преди 6 години

Все пак Иванчева пречи на строежа на турската фирма и не е подчинена на ГЕРБ, така че Баце лесно й скалъпи постановката, пък и с Ердоган са аверчета... Баце няма да позволи един честен кмет да му пречи да продава България.

100

П.Петров

преди 6 години

До Кобра 007, Кога завърши право и кога натрупа юридически стаж за съдия ?Първо трябва да се докаже, че е искала, после, че ги е взела , а най-добре, че ги е пипала. Иначе всеки изпечен бандит( а Борисов и Цветанов знаят подходящите) може да ти сложи в колата дрога, пари, оръжие, да те обвинят за секс с малолетна преди 10-15 години... И си готов за акция в реално време по телевизията!

99

д-р Исня

преди 6 години

Не знам! Само около Бизнес Парка има 20 крана! Лично съм броил.

98

Гробокопач

преди 6 години

Всъщност в полицейската шоупрограма на Тиквю Банкенски, ролята на жандарми се пада на Патриотарите. Явно те искат "Младост". МВРО с Контрера го показва. Но какво биха били МВРО, ако не ги бе приласкал Баце? Едно нищо!

97

Анонимен

преди 6 години

У нас хванат политик с подкуп няма, така че вие си отговорете на въпроса дали изобщо е виждала парите, заради които властта я арестува.

96

Анонимен

преди 6 години

Когато един човек се бори с незаконното застрояване над година, отведнъж хванат с подкуп.На центъра.Пълна предварително подготвена постановка.Ха сега да видим,софиянци ще дремат ли или ще си защитят кмета,който е защитавал зелените площи в София!

95

Mайкооу

преди 6 години

Е то требе си мнооого кух да върлиш 70000 в багажника и да си джиткаш с тях нагоре надолу.Някой май ни взима за гугутки или каката е толкова сигурна в себе си че не и дреме.

94

Анонимен

преди 6 години

Всеки който си е имал работа с район Младост във връзка със строителството знае, че това беше въпрос на време. Явно на някой му е писнало да го изнудват. В този ред на мисли не е изключено и в другите райони да арестуват някой, да не говорим за НАГ...